{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

    Ja ongi suvi kätte jõudnud. Meie aga vaatasime taevast ja uurisime, milline on planeetide seis selle aasta juulikuus. Ku...


 

 

Ja ongi suvi kätte jõudnud. Meie aga vaatasime taevast ja uurisime, milline on planeetide seis selle aasta juulikuus. Kui sa oled sündinud 21. märtsi ja 19. aprilli vahel, on see artikkel sinu jaoks.

 

Armastus

 Võib juhtuda, et lihtsalt hetke ajel või uudishimust alustad sa uut suhet või kõrvalsuhet, aga parem oleks, kui sa ei mängiks tulega aga parem oleks, kui sa seda ei teeks, sest see võib sulle kalliks maksma minna. 


Suhted

Sa leiad aega, et oma sõpru ära kuulata, hoolitsed teiste eest aga unustad seejuures täiesti iseenda. Sõbrad on hetkel number üks sinu elus, lähedaste üle on su mõju positiivne ja nad on sulle selle eest tänulikud.

 

 


Pere

Kuna sa jõuad igale poole ja sul on nii palju tegemisi, unustad sa täiesti, et sul on ka pere, kes vajab sinu lähedust - katsu vahepeal maa peale tagasi tulla.


Töö ja raha

Ühtegi probleemi ei tohiks tekkida töö juures, kõik läheb nagu lepase reega. Mis puutub rahaasjadesse, siis tõmbad sa lausa ligi rikkust ja jõukust. Juulikuu tuleb eriti hea ja peaks tooma sulle suurt kasumit sisse. 


Tervis

Sa võid olla tundlikum, ära võta kõike nii isiklikult, katsu rohkem puhata ja laadida oma patareid täis. 



Kommentaare ei ole