{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : vaata, milline on sinu tõeline loomus vastavalt sellele, mda sa selle pildi peal kõige esimesena näed

 Objektiivsus on see, kui sa ei lase oma emotsioonidel ja tunnetel ennast mõjutada otsuste vastuvõtmise juures. Kuidas sinuga on? Kas...

 Objektiivsus on see, kui sa ei lase oma emotsioonidel ja tunnetel ennast mõjutada otsuste vastuvõtmise juures. Kuidas sinuga on? Kas sa oskad  olla üle asjadest? See isiksusetest näitab sulle, milline sa oled. Testi tegemine on lihtne, vaata pilti ja pane tähele, mis sulle kõige esimesena silma jääb. 

 


 


 

 

KILPKONN

Kui sa nägid kõigepealt kilpkonna, tähendab see et sa oled tundlik inimene. Sul on oskus oma emotsioone kuulata, ükskõik siis, millised su tunded hetkel ka ei ole. Näiteks kui sa tunned kurbust, lased sa oma tunnetel enda üle võimust võtta ja elad seda kurbust sügavalt välja. Sa oled väga kaastundlik inimene ehkki tõtt tunnistades pead sa tõdema, et su head südant on mitu korda ära kasutatud. Sa ei oska võtta otsuseid vastu lihtsalt niisama külmalt kaalutledes, sa arvestad alati oma isiklike tunnetega. 

Sageli ei vasta tulemused sinu ootustele ja see teeb meele mõrudaks. Sellisel puhul kipud sa ennast süüdistama, tehes endale etteheiteid, et oleksid võinud teha midagi teistmoodi. Selle tõttu oled sa loobunud juba paljude inimestega suhtlemast, sa tead, et nendega läbikäimine teeb sulle halba, tekitades süütunnet, mida sa ju ei taha. Sa ei näita sageli oma tõelisi tundeid välja, et mitte näidata oma nõrkusi ja mitte paista naeruväärsena. Samas on nii hea, et maailmas on selliseid inimesi nagu sina, sest kaastundest ja empaatiast jääb meie ühiskonnas sageli paraku puudu. Maailm oleks parem paik, kui me kõik oleks teiste vastu hoolivamad. Aga sina pead õppima ennast rohkem kaitsma ja hoidma kainet mõistust, eriti siis, kui sul tuleb mingi tähtis otsus vastu võtta. Sa pead olema objektiivsem, mitte lasta tunnetel enda üle võimust võtta, sest haiget saad sellisel puhul kõige rohkem sina ise. 

 

 

Katsu analüüsida iga situatsiooni erineva nurga alt ja ära reageeri üle. Sa ei saa midagi muuta üleöö ega ka mitte ühe nädalaga. Aga harjutamine teeb meistriks. Ära katsu muutuda teiseks inimeseks, vaid õpi panema iga asi omasse konteksti. Nii usaldatakse sulle ka tähtsamaid kohustusi, kui sa ei võta asju nii isiklikult. See tuleks sulle näiteks tööalases elus kasuks. 


JÄNES

Kui sa nägid kõigepealt jänest selle pildi peal, tähendab see, et sa oled üsna objektiivne inimene. See tähendab, et sa annad endast parima, et võtta alati kõige paremaid otsuseid vastu, mille sa oled eelnevalt korralikult läbi kaalunud. Sa analüüsid alati kõike põhjalikult, hinnates võimalikke riske oma otsuste puhul. Sa ei lase tunnetel ja emotsioonidel end mõjutada. Sa leiad, et töö viljad ei saa olla optimaalsed, kui lähtuda oma tunnetest. Sul on mingis mõttes õigus nii mõtelda, eriti töö juures, kus oma isiklikest tunnetest ja emotsioonidest on vähe kasu. 

 

 

Ka isiklikus elus tahad sa näha fakte, selle tõttu ei ole võimalik sinuga manipuleerida. Sind ei ole võimalik meelitada lihtsalt sõnadega. Sa jälgid teiste käitumist ja teed omad järeldused. Kui inimese teod lähevad lahku sõnadest, siis ei tee sa parem selliste inimestega tegemist. 

Mõned peavad sind liiga kõva südamega inimeseks aga teiste arvamus sulle korda ei lähe. Su lähedased teavad, et hoolimata sellest, et sa ei ole kõige paindlikuma loomusega, oled sa hea südamega ehkki kõigile sa seda ei näita. Sa viid alati oma eesmärgid ellu. Sa ei ole uhke aga sul on omad põhimõtted ja väärtushinnangud. Sa oled suhteliselt otsekohene inimene. Sa ei karda rääkida asjadest nii nagu nad on, eriti kui asi puudutab tõe rääkimist. Valetamist ei kannata sa silmaotsaski, sa tahad, et ka teised oleksid sinu vastu ausad. Sa oled otsekohene inimene, sulle ei meeldi keerutamine, mida sa pead aja raiskamiseks.

Kommentaare ei ole