{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : kas sa näed kassi trepist üles või trepist alla minemas?

 Tänane isiksusetest on natuke teistsugune. Test võib paljastada sulle mõningaid jooni sinu juures, mille olemasolust sul aimugi ei o...

 Tänane isiksusetest on natuke teistsugune. Test võib paljastada sulle mõningaid jooni sinu juures, mille olemasolust sul aimugi ei olnud. Tänu sellele suudad sa aga paremini mõista, miks sa teatud hetkedel käitud just nii nagu sa seda teed. Mis sind motiveerib ja ajendab. Test paneb sind tõtt vaatama oma hingega, nägema oma puudusi, mida sa oled seni eirata katsunud aga samuti tugevaid külgi, mida sa ise näha ei oska. Vaata pilti, kas sulle tundub, et kaas läheb trepist alla või tuleb trepist üles? Usalda oma intuitsiooni ja ära hakka loogikat otsima ega liiga kaua arutama. 

 


 

 


KASS LÄHEB TREPIST ALLA

Kui sa näed kassi trepist alla minemas, siis viitab see sellele, et sul on väga raske pingeliste ja konfliktsete olukordadega toime tulla. Sa teed alateadlikult kõik, et neid vältida ja ära hoida, ükskõik siis, millise olukorraga ka tegemist ei ole. Sa ei tunne, et sa oleksid väga enesekindel inimene, sul on väga raske oma sõna maksma panna. Ka oma arvamust ei suru ta teistele peale, sa oled alati selline olnud, näiteks töö juures koosolekute ajal eelistad sa pigem enamiku arvamusega nõustuda, selle asemel, et öelda, et sulle see mõte ikkagi ei meeldi ja sa oled erineval arvamusel. Teiste ees rääkimine käib sulle tihti üle jõu, sa lihtsalt ei talu, kui teiste pilgud on sinu peal ja sa kardad, et sa ei vasta teiste ootustele. Üksi töötades edeneb sul kõik hästi ja isegi paremini, kui teistega koos. 

Kui sul on vaja leida lahendus mingile probleemile, ei valmista see sulle mitte mingisuguseid raskusi, sa leiad lahenduse kiire ajaga. Kui sa pead aga teistega koos probleemi lahendama, võid sa sattuda segadusse ilma, et sa isegi teaksid, mis selle põhjuseks on. Need, kes sind hästi tunnevad, on leppinud sellega ega sunni sind enam. Ei saa öelda, et sa ei oskaks inimestega suhelda aga uute tutvuste loomine ja võõraste inimestega suhtlemine ei ole sinu jaoks nii lihtne nagu mõne teise inimese jaoks. Sa kardad öelda või teha midagi, mis tekitab teistes ebameeldivus. 

 

 

 

Muidu oled sa aga iseseisev inimene, kes oskab väga hästi hakkama saada ilma teiste abita. Kui tagasi vaadata, oled sa kõik ise teinud ega palunud selleks, et teised sind aitaksid. Sa ei ole harjunud ootama, et teised sind toetaksid. Ilmselt on minevik seda sulle õpetanud või on sind nii kasvatatud. Ega polegi neid palju olnud, kes oleksid kohe tormanud, kui sa kunagi palusidki ühelt või teiselt abi. Nüüd eelistad sa selle asemel ise toime tulla. Lisaks sellele oled sa truu ja lojaalne inimene. 


KASS TULEB TREPIST ÜLES

Kui sa nägid kassi trepist üles tulemas, siis ei ole sa eriti tähelepanelik inimene, mõnikord muutud sa liiga hajameelseks ja selle tõttu on sul raske keskenduda ühele asjale korraga. Kui sulle usaldatakse mingi töö, jätad sa selle sageli pooleli, hakates vahepeal mõne muu asjaga tegelema ja unustad selle, mida sa tegema pidid. Sul on raske oma elu organiseerida, nii era-kui tööalast elu. Raske on sul ka olulist infot meeles pidada. Sellepärast peaksid sa oma elu paremini planeerima, näiteks kirjutama kõik tähtsa üles, et meelest ära ei läheks. Selle jaoks võid sa kasutada märkmikku või telefoni, mida sa hoiad kogu aeg käeulatuses. Üleöö ei saa sa midagi ära tehtud aga hea tahtmise korral muutub see harjumuseks. 

 

 

Organisatsioon on enesedistsipliin, mida sina väga vajad. Sul on suured plaanid aga kuna sa midagi ei tee, siis jäävadki need sageli unistusteks. Võttes ennast käsile näeksid sa kiireid tulemusi ja oleksid ise õnnelikum ning rahulolevam. Sa pead panema prioriteedid paika ja kirjutama üles kõik oma plaanid ja eesmärgid. Kui sa tahad oma ellu positiivseid muutuseid, ei jää sul muudu üle. Selle jaoks on vaja tahtejõudu ja järjepidevust, õnneks, sinul sellest puudust ei tule. 

Hoolimata selles, et sul on raske oma elu organiseerida nii nagu peaks ja meeles pidada kõike, oled sa ikkagi sihikindel. Sa oled valmis vastu võtma kõiki väljakutseid ega kohku millegi ees. See on üks sinu headest omadustest. Ka sinu elus on probleeme olnud ja alati ei ole kõik läinud nii nagu sina seda sooviksid aga mis sellest. Sellepärast ongi kindel, et kui sa muudaksid oma harjumusi, muutuks ka kogu su elu palju paremaks.

Kommentaare ei ole