{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : saatuslikud kuusõlmed on liikumas Jäära-Kaalude teljele : vaata, mida see enesega kaasa toob järgnevaks 18. kuuks

foto : unsplash / Neven Krscmarek      Kuusõlmed, m...

foto : unsplash / Neven Krscmarek

 

 

 Kuusõlmed, mida kutsutakse ka saatusesõlmedeks, on 17. juulil liikumad edasi. Peale viimaseid 18. kuud, mil Kuusõlmed olid Sõnni-Skorpioni teljel, liiguvad saatusesõlmed edasi Jäära-Kaalude teljele, kuhu nad jäävad kuni 2025. aasta jaanuarikuuni. Milliseid muutusi see enesega kaasa toob? 


Kuu põhjasõlm, mida kutsutakse ka draakonipeaks, näitab teed ja meie elu missiooni. Kuu lõunasõlm ehk draakonisaba, sümboliseerib peresisest mälu ja mugavustsooni, millest tuleb välja tulla selleks, et uuesti sündida. 

Viimased 18. kuud olid Kuusõlmed Sõnni-Skorpioni teljel, paljastades mõned suured saladused ning tuues päevavalgele tõe, samuti näidates teed, mis viib õnneni ning aidates meil paremini aru saada mööduvast ajast ning sellest, kui tähtsad on väärtushinnangud. 

Nüüd aga muutub valitsev energia koos Kuusõlmede liikumisega Jäära-Kaalude teljele. Mida see enesega kaasa toob? 

Kuu põhjasõlm Jääras soovitab olla iseseisvam, ettevõtlikum, tegutseda rohkem ning võtta kõik väljakutsed vastu. Praegu on kõige õigem aeg selleks, et käärida käised üles, lõpetada kõhklemine ning tegutseda. Olla julgem, näha oma potentsiaali, kuulata iseennast, haarata kõikidest headest võimalustest kinni ning viia kõik oma unistused ellu. 

 

 

 

Praegu on õige aeg seada endale uued eesmärgid, sihtida kõrgele, unistada suurelt. Kõik võib täituda, kui sa ise oma negatiivse mõtteviisiga oma häid šansse ära ei riku. Ära unusta, et sina ise oled oma õnne sepp. Võta oma elu juhtimine enda kätesse ja ära oota nii kaua, kuni õiged hetked tekivad. Loo ise oma õiged hetked. Näita, milleks sa võimeline oled, tee oma hääl kuuldavaks. 

Lõunasõlm Kaaludes tuletab meile meelde suhteid teistega, võib tekitada suurema soovi ja igatsuse teise inimese järele, soodustades sõltuvussuhete tekkimist. 

Kõige tähtsam on leida kuldne kesktee enda ja teiste vahel, tasakaal jõu ja õrnuse vahel, võitluse ja harmoonia vahel, iseseisvuse ja sõltuvuse vahel, konflikti ja kompromissi vahel. 

 

Kuidas see sinu tähemärki mõjutab? 

 

JÄÄR

Kõik võimalused on avatud, mitmed head võimalused on tekkimas, sa võid viia oma suurimadki plaanid ellu järgneva 18. kuu jooksul, kui sa õigel hetkel tegutsed ja ei karda.

 

 

 

 

SÕNN

Praegu on õige aeg selleks, et näidata, milleks sa võimeline oled, unustada kõik oma hirmud, lõpetada negatiivne mõtlemine, uskuda rohkem iseendasse ja lihtsalt viia oma plaanid ellu.


KAKSIKUD

Uued tunded ja emotsioonid on sind ees ootamas, praegu on kõige parem aeg selleks, et alustada uute projektidega, mitmed head võimalused on tekkimas. 


VÄHK

Kui sa tahad muuta oma elu paremaks ja elada oma unistuste elu, pead sa kahekordselt pingutama. Sa leiad oma tee, planeedid toetavad kõiki su ettevõtmisi.


LÕVI

Sa muutud enesekindlamaks, võtad juhtimise oma kätesse, leiad võimaluse, kuidas oma majanduslikku seisu ja elu kvaliteeti parandada. Mitmed su unistused on täitumas. 


NEITSI

Sind on ees ootamas vääriline tasu tehtud töö eest, lõpuks ometi võid sa näidata, milleks sa võimeline oled.


KAALUD

Sinu ellu on tulemas armastus suure algustähega. Armastus, mille sarnast kohtab ainult kord elus. 

 

 

 


SKORPION

Järgneva 18. kuu jooksul saad sa parema töökoha või ametikõrgendust, tänu millele hakkad sa paremat palka saama. 


AMBUR

Sa pead oma vabadust liiga kalliks, et seda loovutada isegi armastuse nimel. Elu võib panna sind meelt muutma. 


KALJUKITS

Lõpuks ometi kaovad kõik sinu hirmud ja kahtlused läbikukkumise ees, järgneva 18. kuu jooksul leiad sa vastused oma küsimustele.


VEEVALAJA

Sa pead oma mugavustsoonist välja tulema, kui sa tahad oma elujärge parandada ja oma elu paremaks muuta. Miks mitte minna uuesti õppima, suhelda rohkem, leida parem töökoht, kolida? 


KALAD

Saa oma hirmudest ja kartustest üle, võta oma elu juhtimine enda kätte. Sa ei pea kogu aeg vabandama sellepärast, et sa elad. Vii oma unistused ellu. Kui mitte praegu, siis millal veel?

 

 



Kommentaare ei ole