{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkidega Neitsid üldse ei sobi?

foto : unsplash / Jeremy Wessey      Neitsit ei saada alati...

foto : unsplash / Jeremy Wessey

 

 

 Neitsit ei saada alati hea kuulsus. Küll peetakse teda liiga suureks pedandiks, muretsejaks, õpetajaks ja puhtusefriigiks. Selle kõige tõttu ta ilmselt ei sobigi kõikidega kokku. 

Kõikidel tähemärkidel on omad head ja halvad küljed. Ei ole ühtegi tähemärki, kes oleks ainult hea või ainult halb. Samuti on neil kõigil omad tugevad küljed. Neitsi tugevate külgede seas on oskus kõike hästi organiseerida, koostada nimekirju ja tabeleid. Neitsi on ka loodusesõber. Tema lähtub mõttest, et terves kehas on terve vaim. Kogu tema elu on hästi organiseeritud, ta ei jäta midagi juhuse hooleks. Ta teeb kõike reeglite järgi. Ta on alati abivalmis ja tahab kõiki aidata, võib mõnikord minna isegi liiale. Ta kaldub liiga palju kõike kontrollima. Ja kannatab selle tõttu suurema stressi all, kui teised. Palju on neid, kes tema eluviisist midagi aru ei saa ja keda selline pidev kontrollimine ja organiseerimine lihtsalt ärritada võib. 

 

 


Kes on Neitsi parimad sõbrad? 

Neitsi on see, kelle peale võib alati kindel olla. Ta on väga hea ja lojaalne sõber. Ta on alati valmis appi tulema ja mis kõige tähtsam, ta on täiesti omakasupüüdmatu. Kaljukits on sellest juba ammu aru saanud. Mõlemad maamärgid paistavad silma oma diskreetsuse poolest ja jagavad samu väärtushinnanguid. Neile meeldib ennetada kõike, nad teavad, et võivad teineteise peale kindlad olla nii heas, kui halvas ja et nad ei pea kartma halbu üllatusi koos olles. Ja mõlemad teavad, kuidas oma elu kõige paremini organiseerida. Ja see ei tähenda nagu ei oskaks nad sugugi elust rõõmu tunda. Nad võivad paista alguses tagasihoidlikena ja olla natuke reserveeritud aga kui nad kedagi usaldavad, muutuvad nad kohe avatumaks. Ja on valmis ka rumalusi korda saatma. 

 

 


Mis Neitsit välja vihastada võib? 

Igal tähemärgil on oma planeet. Neitsi planeet on suhtlemise ja tarkuse planeet Merkuur. Sama, mis Kaksikutelgi. Kui Kaksikutele on Merkuur andnud oskuse suhelda, siis Neitsile on ta andnud intelligentsuse. Neitsile meeldib vaadelda ja analüüsida, ta mõtleb enne tagajärgedele, kui ta midagi ütleb. Neitsi ei lobise palju, sest ta ei viitsi rääkida asjadest, mis pole seda väärt ja raske on ette kujutada Neitsit ärritumas. Kui keegi peaks aga tegema talle etteheiteid selle pärast, et ta oma elu liiga palju organiseerib, kui keegi puudutab teda siis, kui ta on haige või kui keegi tunnistab, et ta on alatult käitunud või sohki teinud, võib see kutsuda üles tema pahameele. Ta ei hakka häält tõstma ega vihastama. Ta ei hakka asju loopima ega karjuma. Ta ei lähe endast välja. Ta vaatab sind lihtsalt jääkülma pilguga ja ütleb, et sa pole tema usaldust väärt.


Millised tähemärgid Neitsiga ei sobi? 

Neitsi on pealtnäha vana rahu ise aga kõikidega ta ometi ei sobi. Pinged võivad tekkida ruttu, kui ta peaks suhtlema Amburi või Veevalajaga. Üks on õhumärk, teine on tulemärk. Astroloogias aga on nii, et Maa (Neitsi) ja Tuli (Ambur) omavahel kokku ei sobi, kuna maa võib tuld lämmatada. Sama kehtib Õhu (Veevalaja) kohta ja Maa ( Neitsi) kohta. Neil on ilmselt raske teineteise mõttemaailma mõista. Neitsi on pragmaatiline, Ambur ja Veevalaja on aga impulsiivsed ja tormakad. Nad tegutsevad sageli hetke ajel, muudavad tihti meelt ja ei mõtle oma tegude tagajärgede peale. 

 

 

Ja selle tõttu võib nende omavaheline suhe tekitada rohkem pingeid, arusaamatusi ja pettumust, kui rõõmu ja rahulolu. Neitsi tahab rahu ja tunda end kindlalt, Veevalaja ja Amburi liiga impulsiivne ja sageli mõtlematu loomus võib teda ärritada. Veevalaja ja Ambur tahavad kogu aeg rohkem, Neitsil on raske sellise mõttemaailmaga harjuda. Neitsi aga kaldub liiga palju muretsema ja kujutab endale igasuguseid asju ette, Ambur ja Veevalaja ei saa lihtsalt sellisest asjast aru. Neile meeldiks, kui Neitsi oleks loomulikum ja julgeks rohkem nautida elu, selle asemel, et hoida end kogu aeg tagasi. Aga see jälle ei ole Neitsile loomupärane. Seega on neil väga raske omavahel hästi läbi saada. Oma hingerahu huvides oleks parem vältida.


Miks sa ei tohiks uskuda kõike, mida sa loed?

Enne, kui sa hakkad nüüd oma suhteid lõpetama, peaksid sa lugema läbi ka järgmised read. Astroloogia ei ole täppisteadus. Ja sellepärast võib täitsa juhtuda, et sina oled Neitsi ja sinu parim sõber on sündinud Amburi tähtkujus. 

Sest selleks, et tunda õppida oma astroloogilist kaarti, ei saa sa võtta arvesse ainult oma päikesemärki, vaid pead teadma ka oma kuu- ja tõusumärki. Teine asi on ka see, et elus juhtub asju, mida seletada ei saa. Ja selles peitubki elu ime. Pragmaatikute sõnul on tegemist sotsiaal-kultuurse algupäraga. Võta kuidas tahad.

 

Kommentaare ei ole