{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millised tähemärgid on kõige truudusetumad (kes arvab ära? )

foto : unsplash / Miley Guinn      Mis puutub armastusse, s...

foto : unsplash / Miley Guinn

 

 

 Mis puutub armastusse, siis osad tähemärgid kõige suurema truuduse poolest just silma ei paista. Kui kõik maamärgid on truud (Neitsi, Kaljukits ja Sõnn), siis tulemärkidelt (Jäär, Lõvi ja Ambur) oleks seda liiga palju nõutud. Nemad petavad tihti. 

Elamiseks ja elust rõõmu tundmiseks on vaja palju teinekord. Sõltuvalt sellest, millises tähtkujus sa oled sündinud, võib see, mis sind õnnelikuks teeb, jätta su sõbrad näiteks täiesti ükskõikseks. Kui paljud inimesed eelistavad jääda kindlaks oma põhimõtetele ja on truud, siis osade tähemärkide jaoks on see ilmselgelt võimatu. Isegi, kui nad on kellegagi paarisuhtes, loeb nende jaoks ainult käesolev hetk. Nad on nagu liblikad, mis lendavad õielt õiele, vähemalt teeb selline elu neid õnnelikuks. Millised 5 tähemärki on kõige truudusetumad? 


AMBUR

Astroloog Nathalie Marcot' sõnul on just Ambur kõige truudusetum kõikidest tähemärkidest. Sellel on ka oma põhjus, sest Ambur on vaba hing, vabal maal. Ta teeb, mis tahab ja keegi ei saa teda keelata. Oma vabadust kasutab Ambur ära igas eluvaldkonnas. Ja sellepärast ta ongi suur seikleja. 

Lisaks selgitab astroloog, et Amburitel on sageli kalduvus kõigepealt tegutseda ja alles siis mõtelda. Amburid on samuti kergesti mõjutatavad. Amburile meeldib olla tähelepanu keskmes, tavaliselt on tal suur tutvusringkond. Nii on tal ka rohkem võimalusi igaks juhuks võtta. 

 

 


KAKSIKUD

Nii nagu Ambur, ei paista Kaksikud truudusega silma. Kaksikud on lisaks ka teadmistehimulised. Sellepärast tahavadki nad teada, kas rohi ei ole mitte rohelisem selle inimese juures, kellega ta kaks päeva tagasi kohtus. Astroloogi sõnul on Kaksikud nagu suured lapsed, kes otsivad ainult võimalusi lõbutsemiseks.

Lisaks ei ole Kaksikud kõige parimad sõbrad. Ei maksa solvuda, kui Kaksik ei tunne huvi, kuidas sul läheb. Samuti ei maksa sul tema peale alati loota. Kui sul peaks suur mure olema, ei tule ta sind lohutama. Erandeid muidugi tuleb ette.


KALAD

Ka Kalad paistavad silma oma truudusetuse poolest. Nad on suured unistajad, romantilised ja heatahtlikud. Tahavad kõikidele meeldida. Ja teevad selleks kõik, isegi, kui neil tuleb valetada. Veelgi enam peab see paika juhul, kui tegemist on Kalade tähtkujus sündinud mehega. Tavaliselt on see temast tugevam ja ta ei saa sinna ise midagi parata. Lihtsalt juhtus nii. Kalad võtavad oma unistusi tõe pähe ja tegutsevad vastavalt.

Kalad ise usuvad, et kui nad peaksid oma kaaslast petma, siis ei tule see nagunii välja. Ta arvab, et on piisavalt tark ega lase ennast võrku püüda. 

 

 


VEEVALAJA

Nii  nagu Ambur, peab Veevalaja oma vabadust kalliks. Ta on nii iseseisev, et katsub kogu aeg igast suhtest põgeneda. Ta ei taha elada oma elu nii nagu teised seda teevad ja selle tõttu ta ongi truudusetu. Erinevalt Amburist aga mõtleb Veevalaja enne ja alles siis tegutseb. Seega kui ta ainult tahaks, võiks ta olla truu ja eeskujulik. 

 

JÄÄR

Viimasel kohal selles nimekirjas on Jäär. Kui Jäära ellu tuleb armastus, ei saa ta ise sinna midagi parata. Igavus ja rutiin pühivad Jäära õigelt teelt. Ent nii nagu Veevalaja puhul, on Jäär võimeline mõtlema oma tegude tagajärgede peale ja seejärel otsustama, mida teha. 


Kommentaare ei ole