{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : juulikuu teine nädal toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

foto : unspash / Karina Carvalho      Järgmine nädal tõotab...

foto : unspash / Karina Carvalho

 

 

 Järgmine nädal tõotab tulla sündmusterohke ja põnev. Tervel juulikuul on meie jaoks üllatusi varuks, sest planeetide energia on hetkel väga tugev. See kõik peaks muutma tempot kiiremaks. Järgmine nädal peaks panema meid mõtlema rohkem selle peale, mida me oleme oma elus ära teinud ja millised on meie suuremad unistused ning eesmärgid, mille poole liikuda. Järgmisel nädalal siseneb Marss Neitsi märki, aidates meil oma elus korda luua. Marsi energia Neitsi märgis paneb meid praktilisemalt mõtlema ja tegutsema. See on õige hetk uute otsuste langetamiseks. Merkuur on aga sisenemas Lõvi märki selle nädala lõpus, muutes meid enesekindlamateks. Planeetide hea energia toob suurt õnne kaasa kolme tähemärgi esindajatele. 

 

 


Milliste tähemärkide esindajate jaoks toob järgmine nädal kõige rohkem õnne kaasa? 

VÄHK

Eelmine nädal oli Vähi jaoks väga emotsionaalne ja pingeline, järgmine tõotab tulla aga üle ootuste hea, tuues Vähikesele suurt õnne ja palju häid uudiseid kaasa. Planeedid ise liidavad oma jõud, et Vähike saaks oma unistusi ja plaane ellu viia ning leida oma elus tasakaalu. Mitmed planeedid on valmis selleks, et teda toetada nii nõu, kui jõuga, saates talle head energiat. Tänu sellele peaks õhkkond muutuma paremaks ning Vähike saab hinge tagasi tõmmata, tuleb ka öelda, et ta on selle igati ära teeninud. Nii töö juures, kui eraelus on mitmed üllatused teda ees ootamas järgmisel nädalal, mis peaksid tegema ta meele eriti rõõmsaks. Kõige tähtsam, et ta tegutseks õigel hetkel ja haaraks kõikidest headest võimalustest kinni. 

Suuremat sorti muutused on teda ees ootamas. Kõik võimalused on avatud. Järgmine nädal on väga soodne ka selle jaoks, et leppida iseendaga ära, anda endale ja teistele andeks ning muutuda enesekindlamaks. Seejärel välja selgitama, millised on tema tõelised soovid ja igatsused ning teha esimene samm selle suunas. Kõik see võib nõuda natuke kannatlikkust aga püsivus viib sihile. Asjad hakkavad tema elus liikuma õiges suunas. 

 

 


VEEVALAJA

Elu on ikka nii nagu ta on : mõnikord kestab mõõnaaeg tükk aega, siis aga hakkab häid uudiseid tulema nii uksest, kui aknast. Just nii on praegu lood Veevalajaga. Veevaajal ei ole viimasel ajal olnud kõige paremad ajad, terve juunikuu oli tema jaoks üks suur väljakutse. Õnneks planeetide liikumine jätkub ja tänu sellele muutub ka valitsev energia. Ja selle tõttu on Veevalajat ees ootamas üle ootuste hea juulikuu, mis toob talle kaasa väga palju häid uudiseid. Temal veab juulikuus kõige rohkem ilma ainsagi kahtluseta. Kõik viimase aja probleemid ja arusaamatused peaksid kaduma. Tänu sellele paraneb Veevalaja tuju ja meeleolu. Hea õnn ise sirutab oma käed tema poole, et teda tugevalt emmata ning külvata üle kõige hea ja paremaga. Veevalaja on sellise hoolitsuse igati ära teeninudd. 

Järgmine nädal võib täita mitmed tema unistused. Eriti aga need, mis puudutavad armastust. Praegune periood on soodne uuteks kohtumisteks. Vallaliste jaoks tõotab see periood tulla eriti hea. Ka töö juures on teda ootamas mitmed head uudised, mis peaksid avama uusi võimalusi. Veevalaja leiab toetajaid ja liitlasi, keda ta vajab. Järgmisel nädalal ei jäta õnn teda maha ja sellepärast peaks ta olema iga päev rõõmus ja õnnelik. 

 

 


KALJUKITS

Kaljukits ei usu imedesse. Heasse õnne ja juhustesse ka mitte. Isegi mõte sellest tundub talle absurdne. Kaljukitse arust tuleb kõik välja teenida. Selleks, et oma plaane ellu viia, tuleb tööd teha, mitte istuda ja unistada. Selline on Kaljukitse arusaam ja mõttemaailm. Ta on valmis tegema ületunde selleks, et oma tahtmist saada. Juulikuu algus tuletab talle aga meelde, et mõnikord on hea uskuda sellesse, et õnnelikud juhused on olemas. Mitmed imelised võimalused on tekkimas, mida juhtub vaid kord elus. Mitmed uksed on tema ees avanemas, silmapiir ise muutub avaramaks, võimaluste arv kasvab koos sellega. Ja kõike seda võlgneb Kaljukits Marsile, mis on sisenemas Neitsi tähemärki, tuues sellega Kaljukitsele õnne kaasa. Tänu sellele on Kaljukitsel veelgi rohkem energiat ja tahtejõudu. 

Kaljukitse pilk on suunatud eesmärkidele, planeedid toetavad kõiki tema ettevõtmisi ja pingutusi, aidates tal viia oma plaane ellu. Asjad hakkavad liikuma palju kiiremini, kui ta seda arvatagi oskab, talle endalegi peaks see tunduma kahtlasena. Töö juures peaks ta saama ühe ootamatult hea uudise. Kõik läheb hästi, elu on ilus!


Kommentaare ei ole