{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : juulikuu keskpaik ei tule kõige parem nende tähemärkide esindajate jaoks

foto : unsplash / Oliver Pacas      Kuna kõik ei saa alati ...

foto : unsplash / Oliver Pacas

 

 

 Kuna kõik ei saa alati võita, on igal nädalal ka neid, kes peavad leppima vähesemaga. Kui juulikuu keskpaik toob suurt õnne osade tähemärkide jaoks, on teisi ees ootamas natuke keerulisemad ajad. Kuidas suuremaid draamasid ja probleeme ära hoida ja mida teha, et mitte naeratust kaotada, sellest räägime lähemalt. Tänu nõuannetele ja soovitustele läheb kõik hästi. Seega, kui sa peaksid ennast leidma sellest nimekirjast - ära heida meelt ja ära võtta seda, kui taeva karistust, vaid pigem, kui võimalust mõtelda elu üle järele ja parandada seda, mida parandada saab. Võta seda, kui head võimalust suunata oma elu taas õigesse rööpasse. Ja meeldetuletuseks ei maksa ka ära unustada, et astroloogia ei ole mingi täppisteadus, ükski horoskoop ei saa kunagi sinu elurõõmu ära võtta. Horoskoope lugedes saad sa aga vajalikke nõuandeid ja soovitusi, kuidas olukorrast kõige paremini välja tulla ning leiad teisi võimalusi. 


Milline on planeetide seis juulikuu keskpaigas? 

 

 

Suhtlemise ja kommunikatsiooni planeet Merkuur on jõudnud Lõvi märki, liitudes armastuse planeedi Veenusega, pannes meid rääkima rohkem südamega. 17. juulil on taevas noorkuu Vähi märgis, mis soovitab teha pausi, võtta aega maha oma niigi kiire elutempo juures ja teha endale selgeks, millised on sinu tegelikud soovid ja vajadused. Otsi teisi võimalusi, mille abil oma probleeme lahendada, ole avatum, esita endale õigeid küsimus ja sa leiad vastused.

Meid kõiki on ees ootamas omad väljakutsed, mis aitavad meil oma elu paremaks muuta. Tähtis on leida oma potentsiaal ja tugevused ning teha seda, mis aitaks sul olla õnnelikum ja rahul oma eluga. Marss Neitsi märgis muudab meid enesekindlamaks ja lootusrikkamaks. Soovitades meil vabaneda kõigest, mis on muutunud koormavaks ja mis enam ei toimi. Veenus paneb meid aga nägema oma isiklikku ilu ja sarmi, mis iga inimese sees olemas on.


Milliste tähemärkide jaoks ei tule juulikuu keskpaik kõige parem? 

 

 

SKORPION

Et viita oma soovitud eesmärke ja plaane ellu, peab Skorpion olema veelgi tähelepanelikum ja nõudlikum enda vastu ning pingutama rohkem. Viimasel ajal on Skorpion rohkem oma elu üle järele mõtelnud. Ta on katsunud muuta midagi oma elus, teadmata täpselt, millest ta õieti alustama peaks. Kui ta ongi leidnud vastused oma küsimustele, peab ta nüüd hakkama tegutsema ja mitte lihtsalt ootama. Sellel nädalal planeedid talle puhkamiseks aega ei anna. Kui ta tunneb, et ta enam ei jaksa või kaotab täiesti lootuse, siis tegelikult just sel hetkel hakkavad asjad taas liikuma õiges suunas. Planeedid lihtsalt avaldavad talle natuke survet, et Skorpion saaks oma eesmärgid ellu viia. Ja seda pole vaja Skorpionile õpetada. 

Õnneks eraelus peaks kõik hästi minema. Skorpion võib igal hetkel toetuda oma lähedastele, kes aitavad tal näha elu parema külje pealt ja pingeid maandada. 17. juuli noorkuu aitab tal olla avatum ja rääkida sellest, mis tal südamel on. Tänu noorkuu energiale saab Skorpion panna ka ühe murekoorma oma õlgade pealt maha. 


KAKSIKUD

Kaksikute tähemärk on küll sodiaagi kõige optimistlikum ja õnnelikum, ainult, et ka tema pole kaitstud planeetide halva seisu eest. Ka tema elus tuleb ette probleeme. Järgnevatel päevade võib ta aru saada, mida tähendab see, kui enam ei jaksa. Ta võib murduda ja tunda, et on täiesti kurnatud. Marss on Neitsi märgis, saates Kaksikutele lisaenergiat. Ta võib tunda vaimset väsimust selle tõttu. Kaksik tahab kõike ise teha, planeerida ja organiseerida. Selle tõttu võib ta teha korvamatuid vigu. Ta tahab olla samal ajal igal pool. Probleem seisneb aga selles, et isegi tema jaoks on see võimatu. Sellepärast kurnabki Kaksik end liigse tormamise ja sekeldamisega ära lõplikult, kuni tema vaim murdub.

Parim soovitus, kuidas sellest olukorrast kõige paremini ja tervema nahaga välja tulla, on teha paus ja teha seda nii tihti, kui võimalik. Rohkem, kui kunagi varem, vajab ta puhkust praegusel hetkel. Merkuur Lõvi märgis aitab tal leida vabandusi ning kohaneda iga olukorraga kõige paremini. Kaksik peab ise aru saama, mis on tema jaoks hea ja mis ei ole. Ning ütlema ei, kui ta tunneb, et see tooks ta ellu ainult stressi juurde. 

 

 


VÄHK

Vähk vajab rahu sellel nädalal, mis võib tema jaoks tulla palju emotsionaalsem ja sündmusterohkem. Planeedid aga tahavad vastupidi, et ta lisaks tempot ja see võib tekitada Vähis paanikat. Temalt nõutakse plaanide elluviimist ja oma kohustuste täitmist, mis võivad tekitada suuremat stressi tema elus. Selleks, et mitte lootust kaotada, peab ta kuulama sellel nädalal iseennast. Sisemine hääl ütleb talle, mida ta peab tegema ja mida mitte, juhatades teda õiges suunas. Organiseerides oma elu paremini ja pannes prioriteedid paika, saab kõik korda. 

Tähtis on mitte kaotada eesmärke ja sihte silmist, mis ta endale seadnud on. Ta vajab rahu ja vaikust. Kui ta hoiab oma plaane silme ees, suudab ta kinni pidada kokkulepetest ja teha kõik ära, mida vaja. Noorkuu tema märgis 17. juulil toob talle ka häid uudiseid.

Kommentaare ei ole