{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 17. juulil on taevas selle aasta võimsam noorkuu, vaata, kuidas see mõjutab sinu tähemärki?

foto : unsplash / Nikola Vu     Suvi on käes, tuues kaasa s...

foto : unsplash / Nikola Vu

 

 

Suvi on käes, tuues kaasa soovi olla rohkem väljas looduses. Selle suve esimene noorkuu on taevas 17. juulil Vähi märgis. Kuu ise valitseb Vähi märki, seega on Kuu sellel hetkel märgis, kus ta tunneb end kõige paremini. Juba selle tõttu on seekordne noorkuu selle aasta võimsam. See noorkuu on kõige parem hetk, et paluda Kuu energiat, et ta aitaks viia kõik sinu soovid ja plaanid ellu. 

Vähi tähemärk on meile saatmas oma energiat juba suve algusest saadik, kui Päike Vähi märki sisenes. Vähi energia paneb meid rohkem elu nautima ja veetma aega lähedastega. Vähk on ka väga tundlik tähemärk, ta on nagu emotsionaalne svamm, mis tõmbab kõik endasse. Negatiivse külje pealt puudutab Vähi märk ka kõike, mis  on seotud kujutlusvõime ja intuitsiooniga, pole siis ka imestada, kui paljud hakkavad endale igasuguseid asju ette kujutama, millel pole tõepõhja all ja süüdistama teisi asjades, mida pole juhtunud. Ent Vähi märgi esindajaid hinnatakse kõige rohkem just heade külgede poolest, nad oskavad hästi süüa teha, kuulata teisi ära, peavad kinni pereväärtustest jne. Vähile meeldib luua mälestusi, teha pilte oma lähedastest. 

 

 

Praegu on õige aeg selleks, et aega maha võtta, teha väike paus ja mõtelda oma soovide ja igatsuste peale. Me ei pea alati tormama ja kiirustama, unustades kõige tähtsama. See on ka õige hetk, et uskuda iseendasse ning oma võimetesse.  

See hetk aastas on tähtis selle poolest, et sa võid näha tähenduslikke unenägusid. Kuu muudab meid emotsionaalsemaks ja vastuvõtlikumaks. 

Paljude tähemärkide jaoks toob seekordne noorkuu kaasa õnne armastuses. Kuna kõik tähemärgid on erinevad, ei mõjuta Kuu energia neid samamoodi. 

Kõige rohkem toob 17. juuli noorkuu õnne kõikidele, kes on sündinud Vähi tähtkujus. Seejärel soosib Kuu ka kõiki Sõnne. Ka Kalad saavad oma osa heast õnnest. 

Jäär võib võtta vastu suuremaid otsuseid, mis puudutavad tema eraelu : tegemist võib olla abielu, lahutuse, lapse saamise või kolimisega. Suured muutused on teda ees ootamas. 

Sõnnile toob see noorkuu kõige rohkem head õnne kaasa, Kuu energia aitab tal oma plaane ja eesmärke ellu viia. 

 

 

 

Kaksikud mõtlevad ilmselt selle peale, kuidas kõige paremini oma plaane ellu viia. 

Vähi märgi esindajatele toob noorkuu suurt õnne kaasa.

Lõvil tuleb selle noorkuu ajal heita pilk minevikku : üks eks või vana sõber peaks andma endast elumärki. 

Neitsit muudab noorkuu ambitsioonikamaks, tänu Kuu energiale viib Neitsi suuri asju korda. 

Kaalud leiavad võimaluse, kuidas leida oma hingerahu tagasi, vabaneda pingetest ning teha oma elus uus ja parem algus.  

Skorpioni jaoks tekivad mitmed head võimalused, hea oleks, kui ta pööraks rohkem tähelepanu oma unenägudele.

Amburil avaneb võimalus lõigata seda, mida ta viimasel ajal külvanud on.

Kaljukitsel avaneb võimalus teha oma elus uus algus, ilmselt võtab ta ühe tähtsa otsuse vastu.

Veevalajal aitab noorkuu ravida terveks ühe vana hingehaava, mis talle ikka veel haiget teeb.  

Ka Kaladele toob noorkuu head õnne kaasa.



Kuidas viia oma soove täide tänu noorkuu energiale? 

Kuna noorkuu leiab aset Vähi ehk siis veemärgis, tuleks kasutama soovide tegemiseks vett. Tee oma soovid mere või jõe ääres, viska rahamünt vett, soovides samal ajal midagi. Ära unusta olla selajaga vee poole. Samuti võid sa oma soovid paberile üles kirjutada.

Kommentaare ei ole