{ads}

HIDE

Viimased

latest

Astroloogide sõnul on kõige parem elu sellel suvel kõikidel vallalistel inimestel

foto : unsplash / NASA         See suvi tõotab kõik paari...

foto : unsplash / NASA

 

 

 

 

See suvi tõotab kõik paarid proovile panna. Veenus on retrograadis. Kui sa oled hetkel vallaline ja valad pisaraid kurbusest ja pettumusest armastuslaule kuulates, siis on sul põhjust rõõmustamiseks, sest mitte kunagi pole sul veel nii palju vedanud, kui praegu. Taevas ise seisab kõikide armunute vastu järgnevatel nädalatel. Veenus on retrograadis ja täiskuu aeg on kätte jõudmas. Astroloogiline torm on algamas, mis ähvardab kõige rohkem kõiki paare. Hea uudis on aga see, et kõik, kes terve nahaga sellest loost välja tulevad, on vallalised. Mitte miski ei ohusta üksikuid inimesi. Seega parem on, kui sa oled hetkel vallaline. 

 

 


Veenuse retrograad - kõikide paaride õudusunenägu

Armastuse planeet on retrograadis sellel suvel. Kui sa ei tea, mida see tähendab, siis me seletame sulle. Veenus on alustamas taevas retrograadset liikumist ehkki tegelikkuses on tegemist üksnes optilise illusiooniga. Astroloogias on sellel aga oma tähendus. Veenus on armastuse, paaride, kokkulepete, kodurahu ja raha planeet, seega kõik see on hetkel ohus. Konkreetsemalt tähendab see seda, et lahkuminemiste periood on algamas. Kõik, mis tundus tugev, turvaline ja kindel, võib variseda kokku ühe hetkega. See võib kaasa tuua väga suuri muutuseid. Mitmedki paarid hakkavad oma elu üle järele mõtlema. Mitmed kaardimajad on kokku varisemas. Kuna vallaliste kaardimaja on veel ehitamata, ei ole seal ka midagi karta. Tormid laastavad pigem kõiki paarisuhteid, väga tugev tuul hakkab puhuma, vallalised peavad aga kõigele vastu. Veenus on retrograadis.

 

 


Veenus ja Uraan tekitavad segadust

Veenuse retrograad pole ainus, mis ähvardab kõiki paare sellel suvel. Kui sa oled vallaline, lähevad ilmselt mitmed su sõbrad sellel suvel lahku. Sind aga ei puuduta miski. Veenus ja Uraan on sellel suvel sõlminud omavahelise kokkuleppe, et tekitada nii palju segadust, kui võimalik. Veenus ja Uraan muudavad kõik paarisuhted keerulisemaks, moodustades väga halva nurkseisu, mis jääb püsima kuni oktoobrikuuni. Selle tõttu tekivad pinged, mille tõttu kannatavad kõik paarisuhted. Võttes arvesse, et Veenus on ka sõprade ja töökaaslaste planeet, siis võivad ka sellised suhted muutuda halvemaks. Kõik sillad hakkavad värisema, ähvardades kokku langeda. Kõige pingelisem hetk on tulemas 1. augustil, kui taevas on täiskuu, mis paneb taas kõik paarid ja omavahelised suhted proovile. Täiskuu leiab aset Veevalaja märgis, jäädes opositsioonis Veenusega Lõvi märgis. Ja jällegi ei ole vallalistel mitte midagi karta, pigem on see hea uudis, mis võib kaasa tuua ühe ootamatu kohtamise.

Kommentaare ei ole