{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

      Armastus Oled sa siis juba kellegagi koos või üksi alles, kõige tähtsam on osata inimesi ära kuulata ning suhelda par...


 

 

 

Armastus

Oled sa siis juba kellegagi koos või üksi alles, kõige tähtsam on osata inimesi ära kuulata ning suhelda paremini. Ole teise vastu tähelepanelik ja loo usalduslik õhkkond. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis sa tead, et sul ei ole vaja midagi karta, et su suhe on tugev ja kõik läheb hästi. Kui sa oled vallaline, siis ole julgem ja vii oma unistused ellu. 

 

Töö

Mitmed väljakutsed on sind ees ootamas. Ära ainult kohe liiga suurde vaimustusse satu, sest see, mida sinult nõutakse, võib olla tunduvalt keerulisem.

 

Tervis

Uraan muudab sind emotsionaalsemaks ja selle tõttu võid sa teha täna ühe valiku, mida sul hiljem kahetseda tuleb. Hoia rohkem oma närve ja ära muretse nii palju. Õnneks peaksid sa praegusel ajal hästi magama. 

 

 

 

Raha

Jupiteri kaitsva tiiva all ei ole sul vaja mitte midagi karta. Jupiter mõjutab su rahaasju praegusel hetkel ja toob sulle head õnne kaasa. Su sissetulekud hakkavad kasvama. Otsi võimalusi, kuidas oma tulevikku kindlustada. 

 

Pere

Kodune õhkkond ei ole võib-olla nii rahulik nagu sina seda sooviksid. Ometi ei tohiks su lähedased praegu mingeid probleeme tekitada. Lihtsalt asi on selles, et igal ühel on oma isikliku eluga nii palju tegemist, et ühiseks koosolemiseks ei jää aega.

 

Suhted

Ole valvel, sest üks su sõpradest ei pruugi olla täiesti siiras sinu vastu, võib juhtuda, et ta tagaselja räägib sinust halvasti, sinu ees aga üritab head nägu teha. Ära usalda kõiki.

 

Väike nõuanne: ära dramatiseeri asju üle

 

Kommentaare ei ole