{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

     Kuu on täna sisenemas Kalade märki ja soovitab sul teha väike paus ning kuulata iseennast. Jupiter on Sõnni märgis ...

 


 

 Kuu on täna sisenemas Kalade märki ja soovitab sul teha väike paus ning kuulata iseennast. Jupiter on Sõnni märgis ja selle tõttu on normaalne, et sa tahad ennast ületada praegusel perioodil, vaata ette, et sa ennast seejuures ära ei kurna. Parem, kui sa ennetad seda ja hoolitsed rohkem iseenda eest. Planeedid toovad sulle praegu õnne.


Armastus

Täna on ideaalne päev selleks, et hoolitseda oma kallima eest ja üllatada teda. Tee talle mingi ilus kingitus, organiseeri õhtusöök küünlavalgel, vii inimene jalutama ... Kui sa oled aga vallaline, siis ära sea endale liiga kõrgeid ootuseid. Tee oma elu ilusamaks ja ära vaeva oma pead armastuse pärast: kõik, mis sulle kuulub, leiab sinu juurde tee.


Töö

Sa tahad oma ellu midagi uut ja oled väsinud sellest pidevast rutiinist. Olgem ausad, sa oled isegi oma töökaaslastest väsinud ja tahaksid mõnikord olla neist kaugel eemal. Võib-olla vajad sa puhkust või uusi võimalusi? Kuidas ka ei ole, sea endale eesmärgid ja liigu nende suunas, sinust endast sõltub suurel määral, kas sa viid oma unistused ellu või mitte. 

 

 


Tervis

Hea oleks, kui sa võtaksid end käsile ja hakkaksid paremini valima, mida sa suhu pistad. Piira rasvase ja magusa toidu söömist, see võtab ainult sinu energiat ja jaksu ära. Süües tervislikumalt, rohkem kiudaineid ja valku, saad sa aga jõudu juurde. Ära unusta sporti teha, mis teeb tuju heaks. 


Raha

Sa vajad raha rohkem, kui kunagi varem ja sinna ei saa midagi parata. Sa otsid võimalusi, kuidas oma majanduslikku seisu parandada. Kõige parem, mis sa teha saad, on organiseerida oma rahaasju paremini ja seada paika eelarve. 

Kommentaare ei ole