{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas mees armukadedaks ajada (kui sa tahad teda tagasi saada või et ta sulle rohkem tähelepanu pööraks)

  foto: unsplash / Toa Heftiba    Kas sul on tunne, et su m...

 

foto: unsplash / Toa Heftiba

 

 Kas sul on tunne, et su mees ei huvitu enam üldse muust, kui teleka ees istumisest ja oma kõhu täitmisest? On sul tunne, et ta ei pööra sulle enam tähelepanu ja et sa tahad midagi enamat? Kui sa tahad, et ta hakkaks jälle sind märkama, kui naist, siis võib armukadedusest olla isegi kasu. Kuidas aga meest armukadedaks ajada? Tegelikkuses võib see olla isegi palju lihtsam, kui sa seda arvad. 

Järgnevad nipid aitavad sul oma meest tagasi saada või anda talle mõista, et sa tahaksid, et ta oleks sinu jaoks rohkem olemas. 


Mille jaoks armukadedussest kasu võib olla?

Üldiselt ei vaadata armukadeduse peale hea pilguga. Sest armukadedus võib teha palju halba ja rikkuda kõik ilusa ära. Kõik sõltub muidugi sellest, millise armukadedusega on tegu. Kui kõik on teie vahel korras aga üks teist tunneb armukadedust kohe, kui teine läheb ilma temata välja, siis ei ole see normaalne. 

Mõõdukas koguses ja õigel kasutamisel võib armukadedusest olla isegi kasu, see võib aidata suhet päästa või panna asju liikuma, kui see on see, mida sa tahad. Armukadedusest on kasu järgmisel puhkudel:


Kui suhe on liigu edasi

Te suhtlete omavahel juba pikemat aega ja saate mõnikord kokku. Te sobite üsna hästi, teil on palju ühist, te räägite elust ja olust, oma tööst ja tegemistest, muredest ja rõõmudest, te usaldate teineteisele asju, millest te kõikidele ei räägiks ja sa leiad, et sa tunned end piisavalt hästi temaga, et alustada uut etappi. Aga hoolimata sellest, mida sina oma südames tunned ja mida sina tahaksid, ei muutu midagi. Kumbki teist esimest sammu ei tee, nagu kardaksite te mõlemad, et liigse kiirustamisega võid sa teise täiesti ära hirmutada. 

Kui sul on tunne, et teie suhe ei liigu kuhugi, siis ühel hetkel võid sa sellest ära tüdineda. See on ka normaalne, sest sa ootad, et ta midagi otsustaks aga ta ei tee seda. Võib-olla on talle väikest äratust vaja teha, et ta saaks aru, et aeg on tegutseda, kui ta ei taha sind kaotada.

Katsudes teda armukadedaks teha, võid sa pääseda talle lähemale tänu sellele. Kui ta aga ei reageeri ja jääb ükskõikseks, siis võib-olla on sinul aeg oma eluga edasi minna, sest ta ei ole sinust nii palju huvitatud nagu sina seda arvad. 

 

 


Ühepoolne suhe

See mees meeldib sulle ja sa oled tema pärast kõigeks valmis. Sa uurid tema käest, kuidas ta end tunneb ja kuidas tal läheb, sa aitad teda igapäevases elus nii palju, kui võimalik, sa oled tema jaoks olemas ja sa oled tema pärast paljudest asjadest loobunud. Aga hoolimata sellest kõigest oled sa märganud, et teie suhe on pigem ühepoolne. Sina pingutad kõige pärast, tema ei liiguta lillegi. Ta elab oma elu, teeb oma tegemisi ega kaasa sind sellesse.

Anna talle mõista, et sul on ka oma väärtus ja et ka tema peab pingutama sama palju, kui sina. Suhe ei tohi olla ühepoolne, armukadeduse abil võid sa talle seda selgeks teha.


Ta ei hoolitse enam enda eest ja võtab sind, kui mööblieset

Kui te olete juba pikemat aega koos, siis on teie vahel juba omad harjumused ja rutiin. Ja ilmselt esimene kirg on ka kadunud juba ammu. See on normaalne, te olete koos juba nii kaua, jaganud omavahel nii palju, et ta arvabki, et sa oled tema oma ja milleks pingutada. Ta on kindel, et sa ei kao kuhugi ja ei hakka probleemi tekitama. Ise ta ei pinguta enam selleks, et sulle meeldida, ta on, nagu on ja ei näe probleemi.

Katsu ta üles äratada ja näita talle, et sa oled naine ja sa võid teha oma eluga, mida tahad. Kui tema sind ei näe, siis on teisigi. Väike kogus armukadedust võib aidata sul teda mõtlema panna. Las ta peab siis aru. 

 

Kuidas ajada mees armukadedaks?

Kui sul on üks probleemidest, mis sai eelnevalt välja toodud, siis võib sul armukadedusest olla abi. Kuidas aga ajada meest armukadedaks? 

 

Tee nagu tema

Kas ta käib tihti sõpradega väljas ega huvitu sellest, mida sina teed? Kas ta kirjutab sulle ainult siis, kui tal on aega aga muidu ei tule talle pähegi küsida, kuidas sul läheb ja kas sul midagi vaja on? Siis tee samamoodi. Miks tema võib aga sina ei või? Kui tema võib sinuga nii käituda, siis võid sina ka. 

Mine sõpradega välja, kui sul tuleb tahtmine, ära vasta talle enam kohe esimesel võimalusel ja käitu nii nagu tema sinuga seda teeb. See võib panna teda reageerima. Ta võib tänu sellele aru saada, et ta on käitunud sinu vastu egoistlikult ja et ta võiks sinu ees edaspidi rohkem hoolitseda. Ja kui ta aru ei saa, siis võib-olla on sul aeg oma eluga edasi minna.

 

Suhtle temaga vähem

Teine võimalus, kuidas meest armukadedaks ajada, on lõpetada temaga pidev suhtlemine. Kui ta kirjutab sulle, siis vasta alles mõne aja pärast. Ja vasta lühidalt, ära hakka maast ja ilmast kokku kirjutama ega seletama midagi. Vasta talle alles mitu tundi või mitu päeva hiljem isegi. Sest, kui sa tavaliselt nii ei tee, võib see panna teda mõtlema.

Ta hakkab mõtlema, miks sa talle ei vasta enam nii tihti ja mille peale sa oma aega nüüd kulutad. Ja kas sa ei tunne tema vastu enam huvi. Selle tõttu võib ta hakata ise sinu tähelepanu otsima ja pöörama sulle rohkem tähelepanu. 

 

Räägi teistest meestest tema ees

Näiteks kui te olete koos ja vaatate mõnda filmi koos, siis räägi, kuidas üks või teine meesnäitleja sulle meeldib. Räägi, kui ilus soeng sellel või teisel on, kui ilus keha, riietusstiil, kõnnak... Kõik see võib ajada su meest armukadedaks. Sest sa näitad selgelt välja, et teised mehed võivad sulle ka meeldida ja sa ei näe ainult teda. Ja kui ta tahab sind hoida, peab ta vastama su ootustele. 

 

 

 

Räägi oma eksidest

Oma eksidest rääkimine võib olla väga hea nipp, kuidas meest armukadedaks ajada. Kui sul on tunne, et ta sinust ei huvitu ega pööra sulle tähelepanu, siis räägi oma eksidest. Räägi, mida te tegite koos, oma puhkustest, kohtadest, kus te käisite jne.

Meestele üldisele ei meeldi eksidest rääkimine. Nad tunnevad end halvasti ja tahavad näidata, et nemad on igati paremad. See nipp võib olla päris hea, kui sa üle ei pinguta ja liiale ei lähe.

 

Kiida ta sõpru tema ees

Räägi talle, mis sulle ta sõprade juures meeldib: soeng, riided, käitumine, hoiak. Ütle ta sõpradele, et sa imetled neid ja leiad, et see või teine käib hästi riides, sõidab hästi autoga, tunneb seda või teist teemat nii hästi jne.

See võib panna su meest mõtlema. Ja ta võib omakorda pingutada, et näha parem välja selleks, et sulle meeldida. Nii näitad sa talle, et ka teised mehed võivad sulle meeldida ja sa ei ole ainult tema oma.

 

Räägi talle oma uutest meessoost töökaaslastest

Ka see teema võib muuta meest armukadedaks. Ta tahab teada saada, kas sa ikka oled temast huvitatud ja kas sa liiga palju ei ole hakanud oma aega veetma nende töökaaslastega. Räägi talle nii möödaminnes mõningatest seikadest. 

 

Näita talle, et sa oled naine

Tee end ilusaks. Mitte tema pärast. Vaid sellepärast, et tunda end ilusana. Väärtusta ennast, nii tõmbad sa ka teiste meeste pilke. Kui ta näeb, et teised mehed sind vaatavad, võib ta ka hakata mõtlema. Ja otsida ise lähedust ning hakata pingutama, et sind endale hoida. Kui ta saab aru, et sul on suurem valik, siis peab ta tegema kõik, et sa ei valiks kedagi teist tema asemel.

 

 

 

Näita talle, et sa saad väga hästi ka ilma temata hakkama

Mõnikord sellest ainult piisabki. Sa ei vaja teda selleks, et elada, sa saad ise ka oma eluga hakkama. Sul pole alati tema abi vaja. Sa võid ise ka kõike teha. Selleks, et talle seda selgeks teha, hakka millegi uuega tegelema või muutu lihtsalt iseseisvamaks. 

Kui ta näeb, et sa saad ise ka ilma temata hakkama kõige sellega, mille pärast sa enne tema abi palusid, siis mõistab ta, et ta peab midagi muutma. Sa ei vaja tema abi, et naela seina lüüa. Sa tahad tema tähelepanu, sa tahad, et ta sinu eest hoolitseks. 

 

Ole salapärasem

Ära räägi talle kõigest. Kui sa oled seni talle kõik viimse detailini ära rääkinud, kõik oma mõtted ka, siis nüüd lõpeta see kõik ära. Jäta natuke salapära. Ja ära anna talle otseseid vastuseid, kui ta midagi küsib. 

Nii näitad sa talle, et ta peab pingutama selleks, et sa talle usaldaksid oma isiklikke asju ja vaeva nägema, et teada saada, mida sa tegelikult mõtled. 

 

Mine puhkama ilma temata

Kui te olete alati koos puhkamas käinud, siis organiseeri nüüd teisiti ja mine üksi kuskile. Või sõbrannadega.  Ka see võib ta armukadedaks ajada. Ja ta võib hakata sinust rohkem hoolima. Ta võib sulle öelda, et ta igatseb sinu järgi.

 

Ära üle pinguta

Isegi, kui armukadedus on väikeses koguses hea, siis ei maksa sul üle pingutada. Kannatama ei tohi küll kedagi panna, eriti veel meest, keda sa armastad. Pane ta reageerima aga ära suru teda nurka. 

 


 

Kommentaare ei ole