{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : vali üks pilv ja vaata, miline on sinu sõnum praeguseks eluhetkeks

    Kas sina oled midagi kuulnud sellest, mis on inimese sisemine mina? Sisemist mina võib tõlgendada, kui alateadvust. See ...

 


 

Kas sina oled midagi kuulnud sellest, mis on inimese sisemine mina? Sisemist mina võib tõlgendada, kui alateadvust. See on koht, kus on varjul kõik mälestused, traumad ja samuti inimese sügavam loomus, see, mida ta teistele alati ei näita. Vastupidiselt aga alateadvusele, on inimese sisemine mina kogu aeg valvel. Mõnikord katsub sisemine mina meil aidata leida õiget teed ja suunda oma elus, et elada täisväärtuslikumat ja õnnelikumat elu, tunda ennast paremini ja võtta vastu kõige õigemaid otsuseid. Selles testis tuleb sul valida üks pilv ja vaadata seejärel, milline on sinu sõnum. 

 

1. PILV

Kui sa valisid esimese pilve, siis soovitab su sisemine mina sul vabaneda kõikidest kompleksidest ja ebakindlusest oma elus. Tundub, et sa oled üsna madala enesehinnanguga inimene ja pöörad sageli liiga palju tähelepanu sellele, mida teised sinust arvavad. Kui sa tajud enese peal teiste negatiivset pilku, võtad sa seda väga isiklikult ja teed ise endale sellega haiget. Õpi ennast paremini tundma ja ära näe ennast teiste, vaid enda pilgu läbi. 

 

 

Tegelikult on aga nii, et ainult sina ise oled teadlik oma isiklikust elust ja oma läbielamistest, kannatustest ja edusammudest. Ainult sina ise tead, kui palju sa oled pidanud läbi elama ja kui raskeid aegu on su elus olnud. Kui tihti oled sa lootust kaotanud ja tahtnud kõigele käega lüüa aga ometi oled sa täna ikka siin ja võitled edasi. Mitte sõna otseses mõttes aga sa lähed oma eluga edasi ja oled sihikindel, sa ei anna alla. Mis tähtsust sellel on, mida teised arvavad sinust, tähtis on see, mida sina ise endast arvad. Sa pead õppima ennast rohkem hindama ja armastama selleks, et teised võiksid seda teha. Sa pead õppima elama läbi enda, mitte teist pilgu ja mitte pöörama tähelepanu sellele, mida teised ütlevad või mõtlevad. 

 

2. PILV

Kui sa valisid teise pilve, siis on sinu sisemisel minal sinu jaoks järgmine sõnum : ravi oma hingehaavad terveks ja tee endale pai. Sa oled oma elus pidanud nii palju läbi elama, mitmed neist on olnud traumeerivad. Kõik see on jätnud endast valusa jälje ja hakanud mõjutama sinu suhteid teistega. Selle tõttu oled sa muutunud kinnisemaks, hakanud rohkem üksi olema ja õppinud inimesi umbusaldama. 

Sinu lähedased tunnevad sind ja ei tule sind enam segama, kui nad näevad, et sa tahad olla üksi. Niimoodi võid sa aga ühel hetkel ise ennast halvasti tunda, kui sa kogu aeg oma emotsioone eirad ja ignoreerid. Kõik need tunded, mis on aja jooksul kuhjunud, hakkavad sind koormama pikapeale. Ravi oma hingehaavad terveks, et sa saaksid elada täisväärtuslikumat elu. 

 

 

 

3. PILV

Kui kolmas pilv su tähelepanu köitis, ei tohi sa olla nii pika vihaga. Aeg on sind muutunud hoopis teiseks inimeseks, kes sa kunagi olid. Sa oled kibestunud ja pettunud, süüdistad hommikust õhtuni teisi oma õnnetustes ja probleemides. See on psühholoogiline valu, mis seda kõike tekitab, mis on tekkinud sinu oma valusate elukogemuste tagajärjel. Sulle on minevikus tehtud haiget, sind on reedetud, sulle on valetatud, sind on alandatud. Kõik see ei ole kuhugi sinu hingest ega südamest kadunud, sa ei ole seda unustanud, vaid mõtled kibestumuse ja meelepahaga nende inimeste peale. Sul on õigus olla vihane aga ära unusta ära, et nii teed sa endale rohkem haiget, kui teistele. 

Kui sa arvad, et mõteldes niimoodi kogu aeg kellegi peale, suudad sa neid panna kannatama ühel hetkel või et nad tulevad sinult andeks paluma, siis sa eksid. Varem või hiljem elu teeb omad korrektuurid nagunii. Pidades aga pikka viha oled sina ainuke, kes kannatab. Sina ise paned ennast ikka ja jälle kannatama, mõteldes selle valu ja vaeva peale, mida sulle on tehtud. Kui su valu on liiga suur, siis oleks hea, kui sa otsiksid mõne spetsialisti abi, kes suudaks sind aidata.

 

 

 

4. PILV

Kui sa valisid neljanda pilve, siis ütleb sinu sisemine mina sulle täna, et sa ei tohi lasta hirmul ja kartustel oma elu juhtida. Nii era-, kui tööalases elus on sul raske oma häält kuuldavaks teha. Sa kardad, et sind ei kuulata, et sinu mõtteid ja arvamust peetakse naeruväärseks ja selle tõttu eelistad sa parem mitte midagi ütelda. 

Ega sulle palju pole antud võimalust rääkimiseks minevikus. Sa oled kogu oma elu olnud inimene, kelle arvamusest pole eriti hoolitud. Nüüd on sinu hirmudest ja kartustest saanud aga nõiaring. Muidugi ei saa üleöö midagi muuta. Mida rohkem sa aga harjutad ja õpid ennast väljendama selgemini ja paremini, seda automaatsemaks see harjumus muutub. Nii võid sa rahulikult öelda seda, mida sa tegelikult mõtled ja ühel heal päeval märkad, et tänu sellele oled sa muutunud enesekindlamaks ja su elu on muutunud palju paremaks.

 



Kommentaare ei ole