{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : vali üks kujund ja vaata, millise kirjelduse see sinu kohta annab

  Piltide põhjal olevad isiksusetestid aitavad kindlaks määrata erinevaid iseloomujooni. Sellised testid, milles mängib suurt roll...


 

Piltide põhjal olevad isiksusetestid aitavad kindlaks määrata erinevaid iseloomujooni. Sellised testid, milles mängib suurt rolli alateadvus, võivad olla üsna täpsed. Selles testis on kasutatud abstraktseid kujundeid. Kõik kujundid on erinevad, iga kujund võib aga välja selgitada, milline on sinu tõeline isiksus. Vali üks kujund, mis sulle kõige esimesena silma jääb ja vaata, millise kirjelduse see sinu kohta annab.

 


 

 

1. KUJUND

Kui sa valisid esimese kujundi, siis tundub, et sa oled julge inimene. Mitmel korral oma elus oled sa silma paistnud oma julguse ja vapruse poolest. Sa ei karda riske võtta ega oma mugavustsoonist välja tulla. Sa oled valmis kõigeks, et viia oma eesmärke ja plaane ellu. Sul on suured ambitsioonid, mis sind iga päev motiveerivad. Kõik ei ole läinud su elus alati nii nagu sina seda oleksid soovinud aga see on sulle olnud parajaks õnnetunniks. See kõik on muutnud sind ainult tugevamaks vaimselt. Sa paistad silma ka oma otsusekindluse ja tugeva tahtejõu poolest. Sa ei anna kunagi alla, isegi rasketel aegadel ei kaota sa lootust. 

Oma hoiakult oled sa pigem positiivne ja enesekindel, see on sul aidanud kõikidest takistustest üle saada ja vastu pidada hoolimata kõigest. Tänu oma julgusele ja otsusekindlusele suudad sa ka teisi inspireerida järgnema oma eeskujule. Sa oled sündinud teisi juhtima ja avaldad positiivset mõju teistele, kes sind ümbritsevad. Sa oled harjunud sellega, et sinult küsitakse nõu ja sinu arvamusega arvestatakse. Sa oskad inimesi julgustada ja motiveerida vajaduse korral. Sind nähakse, kui suurt eeskuju. Paljud inimesed on sulle tänu võlgu. Sina aga kasutad oma tahtejõudu ja sihikindlust selleks, et viia oma unistusi ellu, inspireerida teisi ja elada sellist elu nagu sa tahad. 

 

 


2. KUJUND

Kui sa valisid teise kujundi, oled sa pigem optimistlik inimene. Sinu jaoks on klaas alati mitte pooleldi tühi, vaid pooleldi täis ja seda ka rasketel aegadel. Sa usaldad elu ja usaldad iseennast. Sa oled veendunud, et parimad ajad on alles ees. Raskused sinu jaoks ei loe. Isegi, kui sul on raske ja sa oled emotsionaalselt madalseisus, oled sa kindel oma südames, et kõik saab varem või hiljem korda. See väljavaade aitab sul rasked ajad paremini üle elada ja mitte kaotada pinda jalge alt. Sa oled positiivne inimene. Tänu sellele näed sa enda ümber rohkem võimalusi, kui probleeme. 

Tundub, et sa oled ka loomingulisem, kui keskmine inimene, sest sul on oskus näha asju läbi teise vaatenurga. Tänu sellele leiad sa ka lahendusi probleemidele, mis teiste ületamatud tunduda võivad. Optimistlik meelelaad on tulnud sulle alati kasuks, aidates sul raskustest üle saada ja katsumustega toime tulla. 

 

 


3. KUJUND

Kui sa valisid kolmanda kujundi, oled sa ilmselt mõistlik ja arukas inimene. Üldiselt teed sa kõik, et hoida oma elus tasakaalu ja seda nii era-, kui tööalases elus. Sa oled võimeline töötama rahulikult ja organiseeritult, laskmata ennast mõjutada stressist ega liigsest emotsionaalsusest. Tänu sellele võtad sa alati kõige paremaid otsuseid vastu ja suudad raskustest üle saada ilma ärritumata. Sind tuntakse, kui arukat inimest, tänu millele oled sa võitnud teiste usalduse. Sinu otsuseid võetakse arvesse ja sinu nõuandeid kuulatakse. Paljud imetlevad sind.



4. KUJUND

Sa oled tundlik inimene. Sa tunnetad kõike palju tugevamalt ja sügavamalt, kui teised. Sulle meeldib leida kontakti inimestega ja aidata teisi rasketel aegadel. Oma ülitundlikkuse tõttu oled sa ka palju õrnem hingelt. Hea oleks, kui sa ei laseks oma headust teistel ära kasutada. Ja õpiksid paremini oma tundeid kontrollima. Sa oled suure südamega inimene, kellel on teistele nii palju anda, ilma, et sa midagi vastu ootaksid. Mõnikord pead sa mõtlema ka enda peale, sest sageli oled sa teiste jaoks valmis kõigeks, unustad aga iseenda seejuures.

Sest sinu jaoks on kõige suurem tänu see, kui sa näed teisi õnnelikuna. Sellepärast sind nii palju armastatakse ja hinnataksegi sinu lähedaste seas. Sa oled hea inimene, just selline nagu maailmal on vaja. 

Kommentaare ei ole