{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : see, mida sina selle pildi peal kõige esimesena näed, näitab, kuidas sinul armukadedusega lood on

 See test aitab välja selgitada, kui armukade inimene sa oled. Selleks, et teada saada, kuidas sinuga lood on, tuleb sul vaadata pilt...

 See test aitab välja selgitada, kui armukade inimene sa oled. Selleks, et teada saada, kuidas sinuga lood on, tuleb sul vaadata pilti ning panna tähele, mis sinule kõige esimesena silma jääb. Seejärel loe vastuseid. 

 


 


 

 

NAINE

Kui sa nägid kõige esimesena naise kuju selle pildi peal, viitab see sellele, et sa oled üsna madala enesekindlusega. Selle tõttu sul ongi probleeme armukadedusega. Sa oled oma elus palju selle tõttu pidanud nutma ja selgitama oma partnerile, miks sulle üks või teine asi ei meeldi ja miks sa ei saa lihtsalt teatud asjadega leppida. Sageli on juhtunud, et sa oled ise lihtsalt mõtelnud üle ja tekitanud probleemi mitte millestki. Sul on lausa oskus näha asju ja kujutada endale ette seda, mida pole olemas. 

Sa ei tee seda meelega. Elu on sind selliseks hellaks teinud. Sa oled minevikus palju kannatada saanud. Sinu südamega on mängitud, sinu tunnetel on tallatud. Sa oled saanud väga palju haiget. Ja oled õppinud inimesi umbusaldama. Kui sa oled praegusel hetkel vallaline, siis on sul ilmselt raske luua normaalseid suhteid. Sa ei kingi enam oma usaldust nii kergesti ja ei ava oma südant igale ettejuhtuvale, sa kardad nii väga elu ja armastust, et oled ehitanud enda ümber kaitsva kesta.

 

 

Kui sa oled juba kellegagi koos, siis on sul tihti vaidlusi oma partneriga. Sa süüdistad teda asjades, mida ta pole teinud, paned talle pähe enda mõtteid ja kujutad endale ette asju, mida pole juhtunud. Sa paned kannatama nii teda, kui iseennast. Kui sa nii jätkad, võid sa kõik ühel heal hetkel kaotada. Seega oleks parem, kui sa midagi ette võtaksid. Seda ei saa teha üleöö aga järjekindlus viib sihile. Sa pead muutma oma mõtlemist. See, et sa oled kellegagi koos ja te teineteist armastate, ei tähenda sugugi nagu kuuluks ta sulle ja oleks sinu oma. 

Ta meeldis sulle ja see on normaalne, et ta meeldib ka teistele inimestele peale sinu. Aga see ei tähenda veel, nagu võiks ta sind petta. Ära ela oma hirme ja kartusi tema peal välja. Ilmselt ei tee ta kõike nii nagu peaks ega ole täiuslik, sina ju ka ei ole ja teie armastus ei pea lõppema nii nagu sina seda arvad. Selle jaoks, et kõik hästi läheks, pead sa enda kallal suure töö ära tegema ja muutuma enesekindlamaks. Selleks läheb sul vaja julgust aga sa saad hakkama, kui sa ainult ise seda tahad.


HOBUNE

Kui sa nägid kõigepealt hobust sellel pildil, tähendab see, et sa oled üsna enesekindel inimene. Armukadedus on miski, mis ei valmista sulle probleeme. See ei tähenda sugugi nagu ei huvitaks sind põrmugi see, kus su kaaslane käib ja kellega ta suhtleb. Sa oled lihtsalt aja jooksul õppinud teda usaldama. Isegi, kui sa tead, et ta võib teistele meeldida, ei valmista see sulle probleeme ega tekita peavalu. See, mis sinu jaoks loeb, on see, et te olete teineteise leidnud ja valinud. Igasuguseid kuulujutte ei võta sa tõsiselt ja ausalt öeldes, ei huvitagi see sind. Sa ei lase ennast mõjutada sellest, mida teised ütlevad või arvavad. 

 

 

Sa leiad, et keegi ei kuulu kunagi kellelegi. Iga inimene on vaba tegema seda, mida ta tahab, arvestades ja austades seejuures teise inimese soove. Jah, ka sind on petetud ja sinu tunnetega võib-olla mängitud aga sa oled aru saanud, et ju see siis oli vale inimene. Ja lõppude lõpuks, inimese enda valik. Ta tahtis sind petta ega austanud sinu tundeid, seega oli see tema vaba valik. 

Hoolimata kõigest sellest, mida sa oled üle elanud, ei süüdista sa oma praegust kaaslast mitte milleski. Kui sa oled aga vallaline, siis pelgalt sellepärast, et sa elad praegu iseendale. Sa ei ole ilmselt veel valmis tõsiseks suhteks ja leiad, et su elul pole ka nii häda mitte midagi. 

Sa võtad aega, et olla koos lähedaste inimestega ja võtad ka aega, et olla omaette. Sa otsid iseennast ja tahad ennast paremini tundma õppida. Kui sa peakski kellegi leidma, kellega sa otsustad end siduda, tahad sa kindel olla, et see suhe ka toimib. Su elus on olnud halbu inimesi, sa ei taha enam teist korda sama viga korrata. Sellepärast sa oledki õppinud ennast usaldama ja usaldad ka oma kaaslast.


Kommentaare ei ole