{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest : see, mida sa kõige esimesena sellel pildil näed, võib paljastada, millised on sinu isiksuse varjatud küljed

Tegemist on optilise illusiooniga, selle tõttu sõltub see, mida sa pildi peal näed, sinust endast. Ja see, mida sa näed kõige esimese...

Tegemist on optilise illusiooniga, selle tõttu sõltub see, mida sa pildi peal näed, sinust endast. Ja see, mida sa näed kõige esimesena, võib rääkida nii mõndagi sinu isiksuse varjatud külgede kohta. Me kanname sageli elus maski, käitume mingil erilisel moel, ilma, et me isegi selle põhjust teaksime. See test võib sulle anda vastuseid või näidata, mida sa oma elus muuta võiksid. Põhimõte on hästi lihtne, heida pilk pildile ja vaata, mis sulle kõige esimesena silma jääb. Seejärel vaata, millise kirjelduse see sinu kohta annab. Ära vali liiga kaua, lase oma alateadvusel valik langetada, vastasel korral ei vasta kirjeldus sinu kohta. 

 


 


 

KANA

Sa oled inimene, kes pöörab palju tähelepanu detailidele, mitte miski ei jää sinu pilgu eest varjatuks. Sa oled hea vaatleja nii isiklikus elus, kui töö juures. Kui sulle usaldatakse mõni töö, tahad sa seda teha võimalikult hästi. Sa oled hoolas ja täpne. Sulle ei meeldi vigu teha ega eksida, selle omaduse tõttu saadab sind ka usaldusväärse inimese kuulsus. Kuna sa otsid aga kõiges täiuslikkust, kipud sa sageli olema liiga nõudlik nii iseenda, kui teiste vastu. Sa ei näe või kui, siis väga vähe seda, mis on hästi ja korralikult tehtud, rõhutades pigem seda, mida oleks võinud paremini teha. Selle tõttu on sul ka neid, kes parema meelega sinuga koostööd ei teeks, kartusest kriitika osaliseks saada. Tõtt tunnistades tuleb öelda, et kõik ei ole nii tugeva närvikavaga, kui sina. 

Sa oled ise veendunud, et sul on alati õigus, sul on raske tunnistada, kui sa oled eksinud, ka siis, kui see on ilmselge kõigile. Hea oleks, kui sa oleksid paindlikum ja järeleandlikum, vastasel korral võid sa sattuda keerulistesse olukordadesse. Keegi ei keela sul olla täpne ja hoolas, sa ei tohi lihtsalt teistele selle tõttu survet avaldada ja tekitada enda ümber pingelist õhkkonda. Kiida teisi rohkem ja hinda oma kaastööliste tehtud tööd. Sama kehtib ka su elukaaslase ja laste kohta, kui sul on pere. Aita inimestel näha rohkem seda, mida nad hästi teevad, see motiveerib ja teeb head. Kui sa näed ainult negatiivsed, leiavad su lähedased, et polegi mõtet pingutada, sest mida nad ka ei tee ja kui palju nad ka ei pingutaks - sa ei ole kunagi rahul. 

 

 

Teine omadus, mis sind iseloomustab, on see, et sa oled vastutustundlik ja usaldusväärne. Kõik töö saab alati tehtud. Ükskõik, kui palju kohustusi sulle ka ei anta, sa teed alati kõik ära. Kui sa midagi lubad, siis pead sa antud lubadusest kinni, hoolimata raskustest, mis tekkida võivad. Võib-olla peaksid sa olema avatum ja arvestama rohkem teiste arvamusega. See ongi kõik.


NAISE HUULED

Kui sa nägid selle pildi peal naise suud kõige esimesena, siis tundub, et sa oled oma hingelt seikleja. Sa tahad avastada uusi paiku ja näha uusi kultuure, suhelda erinevate inimestega. Sa tahad oma ellu põnevust tuua. Seiklemine aitab sul vabaneda igapäevase elu rutiinist. Kui sa tunned end halvasti, siis piisab ühest nädalavahetusest kodust eemal selleks, et tunda end juba paremini. Sulle meeldivad uued kogemused, sest miski ei hirmuta sind rohkem, kui igav ja üksluine elu. See pole üldse sinu moodi, sellest oled sa aastate jooksul aru saanud. See on väga hea, et sa ise tead, mida sa tahad. Kõik ei ole sellised nagu sina, seega võta seda, kui head võimalust. 

 

 

Sinu silmis on kõige tähtsamal kohal su isiklik vabadus. Sa ei taha takistusi oma ellu, ükskõik millisel moel siis. Kui keegi peaks katsuma sind puuri panna või seadma sulle nõudmisi ja reegleid, võid sa seda väga halvasti võtta. Mitte, et sa oleksid inimene, kes käitub seadusevastaselt. Sulle ei meeldi ühiskondlikud normid ja ongi kõik, sa ei taha elada oma elu nii nagu kõik teised. Sa austad ainult neid, kes sind austavad, silmakirjalikke inimesi ei talu sa aga silmaotsaski. 

Sa oled üsna terava keelega ja ütled alati välja, mida sa mõtled ega hakka oma sõnu valima. Seda omadust ei hinda kõik sinu juures aga sina ise sellest ei hooli. Su lähedased teavad ja tunnevad sind juba piisavalt hästi, nad imetlevad isegi natuke sinu julgust alati tõtt rääkida. Nad tevaad, et sinu puhul ei ole vaja karta, et sa hakkaksid keerutama ja ümbernurga juttu rääkima, sest sa jääd ausaks igas olukorras. Sa oled head nõuandja. Kui mõnel su lähedastel peaks raskusi olema, oled sa alati olemas ja aitad nii nõu, kui jõuga. Sa saad tavaliselt kõikidest raskustest üle. Ja see on juba omadus, millepärast sa võid enda üle uhkust tunda.




Kommentaare ei ole