{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : suve algus toob suurt õnne nende tähemärkide esindajatele

foto :unsplash / Lāsma Artmane      Hea on teada planeetide...

foto :unsplash / Lāsma Artmane

 

 

 Hea on teada planeetide seisu ette ja teha plaane eelseisvaks nädalaks. See võimaldab olla valmis igaks elujuhtumiks ja võtta tarvitusele vastavad meetmed. Suve algus tõotab tuua kaasa head õnne kolme tähemärgi esindajatele. Suvi on kätte jõudmas ja energia meie ümber on koos sellega muutumas. Uus aastaaeg on algamas. Sellega koos muutuvad igapäevased harjumused ja soovid. See sobib hästi, sest pühapäeval on taevas noorkuu Kaksikute märgis. Noorkuu on kõige õigem aeg, et teha oma soovid, mida Kuu energia aitab ellu viia. Noorkuu ajal tehtud soovid lähevad sageli täide ja palju rohkem, kui seda võiks arvata. Kõige parem viis on kirjutada kõik oma soovid paberilehele. Mitte arvutisse, vaid puhtale paberilehele. Soovid peavad olema kirja pandud käsitsi. Seejärel tee nimekiri oma soovidest ja ära unusta tunda positiivseid emotsioone kirjutamise ajal. 

"Ma soovin kogu südamest kohtuda ühe hea ja armastusväärse inimesega!"

Ära ütle nii : "Ma ei taha enam kohtuda selliste inimestega, kes mulle haiget teevad.", sest kõik negatiivset laadi laused lihtsalt ei toimi. Sa ei saa teha soove ka teise inimese nimel, sinu soovides ei tohi kunagi olla ka viha, kadedust, kättemaksusoovi jne. 

Mida teha selleks, et su soovid täituksid? Kõige tähtsam on ise sellesse uskuda, et su soov tõesti täitub. Ja selle jaoks, et tõenäosus oleks suurem, pead sa eemalduma soovide tegemise ajaks kõigest negatiivsest. 

Tuleme aga tagasi nende juurde, kellele suve algus toob kõige rohkem õnne. 

 

 


Milline on planeetide seis suve alguses? 

Kohe esimestel suvepäevade soovitavad planeedid meil viia oma plaanid ellu. Noorkuu Kaksikutes muudab kõik uueks meie ümber. Praegu on õige aeg selleks, et suhelda, olla avatum ja puhata. 19. juunil on algamas Saturni retrograad, tuletades meile meelde meie kohustusi.

Päike on sisenemas Vähi märki 21. juunil, tuues kaasa head energiat, õnne ja armastust. See on õige hetk selleks, et võtta aega maha, nautida rohkem elu ja teha midagi, mis teeb sul tuju heaks. Armastuse planeet Veenus on Lõvi märgis koos Marsiga, soovitades kuulata oma südame häält. 


Millistele planeetidele toob suve algus kõige rohkem õnne? 


KAALUD

Viimased nädalad pole Kaalude jaoks olnud kõige kergemad, pigem kurnavad nii emotsionaalselt, kui füüsiliselt. Nüüd aga hakkavad lõpuks ometi asjad tema elus taas liikuma õiges suunas. Planeedid toovad talle head õnne ja häid võimalusi kaasa. Noorkuu Kaksikutes on esimene, kes saadab Kaaludele väga head energiat. Lõpuks ometi kaovad kõik suhteprobleemid ja arusaamatused. Merkuur on hetkel Kaksikute (õhumärk) märgis ja tänu sellele paranevad Kaalude suhted teistega. Kaalud muutuvad populaarsemaks. 

 

 

Mitmed head võimalused on tekkimas, millele tänu saab Kaalude esindaja viia oma plaane ja eesmärke ellu. Seda hetke on ta kaua kannatlikult oodanud. Kõik pinged ja probleemid peaksid tema elust kaduma. Ta lepib oma vaenlastega ära ja muutub ise hoolivamaks ja tähelepanelikumaks teiste vastu. Kui ta on vallaline, peaks üks ilus kohtumine tema elus aset leidma. Kuidas ka ei ole, planeedid toovad ta ellu nii õnne, kui armastust. 


SÕNN

Sõnnil on palju häid omadusi, järgmisel nädalal on tal võimalus seda kõigile demonstreerida. Ta haarab kõikidest headest võimalustest kinni, viib oma plaanid ellu, parandab oma majanduslikku seisu ja tunneb, et on õnnelik ja rahul sellega, mis tal on. Tema järgi tekib nõudlus, sest ta oskab head nõu anda ja teab alati, mida öelda, et teised end hästi tunneksid. Suve alguses on teda raske ära tunda, sest ta naeratab kõikidele ja on kogu aeg heas tujus. Planeedid ise toetavad teda kõikides ettevõtmistes, tuues talle head õnne kaasa igal sammul. Tänu sellele muutub Sõnn palju enesekindlamaks ja julgemaks. 

Suve alguses on mitmed planeedid Sõnni sõbramärkides. Sõnn, kes tavaliselt on kodulembene, on valmis tulema oma mugavustsoonist välja ja kohtuma uute inimestega. Ta on isegi ise valmis tegema esimese sammu teiste suunas. Planeedid soovivad talle ainult head ja selle tõttu võib Sõnn kindel olla, et head uudised, mis puudutavad nii tema era-, kui tööalast elu, ei jää tulemata. Võib isegi juhtuda, et ta saab raha täiesti ootamatust kohast ja võib hakata juba suuremaid suveplaane tegema. 

 

 

 

VEEVALAJA

Viimasel ajal ei ole Veevalajal läinud just kõige paremini. Ta on palju mõtelnud oma elu üle järgi ja pidanud oma plaane viimasel hetkel ootamatute asjaolude tõttu muutma. Ei saa öelda, et tal oleks ka ebaõnne, lihtsalt kõik ei läinud nii nagu ta oleks tahtnud. Peale kõiki katsumusi, mida ta on pidanud läbi elama, toovad planeedid ta ellu lõpuks ometi õnne. See võimaldab Veevalajal hinge tagasi tõmmata. Päike ja Merkuur õhumärgis (Kaksikud) toovad Veevalajale häid uudiseid. Kõik läheb just nii nagu tema seda soovib. Veevalaja haarab tänu sellele taas härjal sarvist ja hakkab oma unistusi ning plaane ellu viima. 

Merkuur ise on Veevalaja kõige suurem liitlane hetkel, toetades teda kõikides ettevõtmistes. Miski ei peata Veevalajat enam. Tal on kindlad plaanid ja eesmärgid. Ta haarab jooksu pealt kinni kõikidest headest võimalustest. Planeedid joonduvad tema pea kohal ja näitavad talle, et tema õige koht on parimate hulgas. Elu ise toob Veevalajale kõik head juhused kätte, tänu sellele ei saa enam miski halvasti minna.




Kommentaare ei ole