{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : suve algus toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

foto : unsplash / Morgan Sessions      Suvi on ametlikult a...

foto : unsplash / Morgan Sessions

 

 

 Suvi on ametlikult alanud. Astroloogide sõnul võrdub uus hooaeg uue algusega, seega on praegu aeg teha kokkuvõte ja vaadata üle, milline on planeetide seis suve alguses. Nii oled sa paremini ette valmistatud erinevateks elujuhtumiteks ja võid kergema vaevaga ületada takistusi ning ettetulevaid probleeme. Või siis haarata kinni headest võimalustest. 


Milline on planeetide seis suve alguses? 

Suvise pööripäevaga algas uus aastaaeg. Aasta kõige päikeselisem aastaaeg soovitab meil viima oma  unistused ellu. Päike on jõudnud Vähi märki ja aitab meil vaadata maailma teise pilgu läbi. Päike Vähi märgis muudab meid kõiki emotsionaalsemaks ja avatumaks. Ning kuulama paremini oma intuitsiooni. Sellel nädalavahetusel on Kuu Neitsi märgis, muutes meid enesekindlamateks. Ja pannes meid oma elu üle järele mõtlema. Veenus on Lõvi märgis, soovitades meil kuulata rohkem oma südant. 

 

 

Esmaspäeval, 26. juunil, jääb Marss opositsioonis Uraaniga. See võib põhjustada mõningaid pingeid ja illusioone. Nii mõnigi katsub end ahelatest vabastada, teadmata täpselt, kuhu ta õieti minna tahab ja mida ta otsib. Tähtis on jääda ettevaatlikuks. Merkuur on läbimas Vähi märki 27. juunil, tuues vastuseid mõningatele küsimustele ning aidates lahendada suhteprobleeme. Merkuur ja Päike moodustavad liidu Vähi märgis, tänu sellele peaksid mitmed head ideed päevavalgust nägema. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob suve algus kõige rohkem õnne? 

NEITSI

Suve algus toob head õnne kõikidele suvemärkidele (Vähk, Lõvi ja Neitsi). Nende hooaeg on kätte jõudmas ja tänu sellele ei tohiks headest võimalustest puudust tulla. Rohkem kui kunagi varem, on nad valmis tegutsema selleks, et muuta oma elu paremaks. Neitsi jaoks on kätte jõudnud aeg saada tasu oma hoolsa töö eest. Päike ja Jupiter viibivad hetkel Neitsi sõbramärkides, see aga tõotab Neitsile suurt õnne kaasa tuua. Praegu ei ole õige aeg selleks, et rannaliival vedeleda ja niisama oma aega raisata. Neitsi teab, mida ta tahab ja leiab võimalused, kuidas oma eesmärke ellu viia. Mitte miski ei peata teda enam. Neitsil on kindlad eesmärgid ja soovid, planeetide seisu vaadates on kindel, et ta saab oma tahtmist. 

 

 

Et oma ettevõtmisi ellu viia, võib Neitsi kindel olla, et planeedid teda toetavad. Päike saadab talle vajalikku energiat, Jupiter aga head õnne. Kõik Neitsi plaanid peaksid tänu sellele õnnestuma. Praegu tuleb tegutseda ja näidata, milleks ta võimeline on. Neitsi ei armasta tavaliselt tähelepanu aga seekord võtab ta juhtimise üle. Tulemused peaksid ületama kõiki ootuseid. Mitmed head uudised on teda ees ootamas. Õnn ise on teda ees ootamas õigel hetkel ja õiges kohas.


SKORPION

Viimasel ajal on Skorpion tundnud suuremat väsimust oma elus. Suve algus toob aga kõikidele Skorpionitele suuremat õnne kaasa, tänu millele Skorpion leiab tagasi oma hingerahu. Päike on veemärgis ja tänu sellele on Skorpionite elus algamas väga hea periood. Lootusekiir hakkab taas paistma ja Skorpion on vammis tuhast tõusma nagu fööniks ja minema oma eluga edasi. Ainult Skorpion on võimeline muutma selle nädalal kõik kullaks, mida ta puudutab, muutma pimeduse valguseks, pöörama negatiivse positiivseks.

 

 

Tänu Päikesele ja Merkuurile sõbramärgis, saab Skorpion oma hea tuju tagasi. Tal on kõik võimalused, et viia ellu ka oma kõige suuremaid unistusi. Ta võib kohtuda inimestega, tänu kellele hakkavad tema ettevõtmised liikuma õiges suunas. Uksed hakkavad avanema, mitmed võimalused tekkima. Kõik on tema elus muutumas. Tänu sellele leiab ta lahendusi oma probleemidele. Kõik pinged peaksid tasapisi kaduma. Suve algus toob talle võimaluse hingata rahulikumalt ja nautida oma elu. Ta on selle ära teeninud.

Kommentaare ei ole