{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Skorpioni suvehoroskoop (armastus, raha, tervis, töö)

foto : unsplash / Ethan Robertson      Eesolev suvi toob Sk...

foto : unsplash / Ethan Robertson

 

 

 Eesolev suvi toob Skorpionile armastust ja õnne. Planeetide seisu vaadates on enam, kui kindel, et Skorpionit on ees ootamas unustamatu ja meeldejääv suvi, vaatega merele 5 tärni hotellis. 


Kas selle aasta suvi toob Skorpionile lõpuks ometi õnne armastuses? Kas tööalases elus on oodata häid uudiseid? Loe edasi, mida planeetidel on kõikide Skorpionite jaoks varuks eeloleval suvel. 


Skorpionit on ees ootamas sellel suvel pulmareis

Eesolev suvi tuleb sündmusterohke Skorpionite jaoks, tuues nende ellu armastust. Suvi on täis romantikat. Kõikidel paaridel algavad suveöödel uued mesinädalad.  Peale pikka tööpäeva on hea teineteist taas leida. Juulikuu tõotab kaasa tuua palju üllatusi. Paljud paarid otsustavad oma suhte ametlikuks teha. 

Ka vallalisi Skorpioneid on ees ootamas paljutõotav suvi, juba sügisel peaks peaks kõik nende unistused olema täidetud.  



 

Tööalane elu peaks tooma positiivseid muutuseid

Skorpion, kui su praegune töökoht sind väsitab ja sa otsid paremaid võimalusi, siis augustikuu toob sulle need võimalused kandikul kätte. Planeedid toetavad augustis kõiki sinu ettevõtmisi ja sa leiad just selle, mida sa otsid. Ära kõhkle liiga kaua vaid tegutse! 

Augustikuul on sinu jaoks varuks palju üllatusi. Sa saad kõik, mida sa tahad aga tingimusel, et sa oled ettevõtlik ega maga häid võimalusi maha. Luba endale paremat elu, sa oled seda väärt.


Tervis : luba endale puhkust

Sa oled emotsionaalselt ja füüsiliselt väsinud ja vajad kiiremas korras väikest pausi. Miks mitte võtta aega puhkamiseks ja teha väike lõunauinak kusagil palmi all? Võta tempot maha ja hoolitse rohkem oma tervise eest. 


Raha : kas uudised on head või halvad? 

Sa võid olla rahulik, oma rahaasjade pärast ei ole sul sellel suvel muretseda vaja. Peale viimase aja raskusi hakkavad su asjad lõpuks ometi liikuma õiges suunas. Raha hakkab tulema siit ja sealt, täiesti ootamatutest kohtadest. See peaks tegema su meele rõõmsaks. Eriti augustikuus võid sa kindel olla, et su sissetulekud hakkavad kasvama.


 

 kodused lood 2023© kopeerimine keelatud

Kommentaare ei ole