{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajate jaoks võib suve algus tulla natukene keerulisem

  foto : unsplash / Toa Heftiba    Päike on just jõudnud Vä...

 

foto : unsplash / Toa Heftiba

 

 Päike on just jõudnud Vähi märki ja suvi on ametlikult alanud. Saturn aga leiab, et just nüüd on aeg hakata retrograadselt liikuma ja selle tõttu ei pruugi suve algus tulla kõige parem kõikide tähemärkide jaoks. Õnneks on alati võimalusi, kuidas isegi halvast olukorrast ilma probleemideta välja tulla. 


Milline on planeetide seis suve alguses? 

Meie kohal taevas on suured muutused aset leidmas. Aasta teine pool on algamas, suvi on kätte jõudnud ja nagu igal aastal, on Päike sisenenud emotsionaalse Vähi märki. Eesolev kuu toob kaasa nii ilusaid päikesepaistelisi ilmu, kui ka äikesevihma. Vähi energia aitab meil iseendaga paremat kontakti saada, kuulata rohkem oma sügavamaid tundeid ja soove. Merkuur Kaksikutes aitab paremini teistega suhelda ja olla avatum. Veenus ja Marss Lõvi märgis tõotavad kaasa tuua armastust suvepäevadesse. Ainukene varjukülg, mis võib kõik ilusa ära rikkuda, on Saturn. Saturn pakib oma kohvrid kuni novembrini ja jätab meid üksi, et me õpiksime ise hakkama saama. 

 

 


Milliste tähemärkide jaoks ei tule suve algus kõige parem? 

KAALUD

Kaalude esindaja peab võtma aega iseendale ja puhkama. Ilmselt on tal raske seda nõuannet kuulata, sest ta tahab, et kõik oleks võimalikult hästi tehtud ja tõestada kogu maailmale, et ta on oma parimas vormis. Planeetide seis ei ole praegu tema jaoks aga kõige parem. Merkuur Kaksikutes innustab teda tegutsema ja rohkem suhtlema, Päike Vähi märgis tuletab aga meelde, et mõnikord on parem olla lihtsalt vait. Raske on sellisel puhul teada, mida oleks kõige õigem teha. See peaks tekitama tõelise segaduse Kaalude elus, mis õnneks ei kesta kaua. Kui see nädal on möödas, tekivad uued võimalused. Emotsionaalse Vähi aeg on alati olnud raske periood Kaalude jaoks. Sellepärast kõik, mida ta teha saab praegusel hetkel, on võtta aega maha ja lihtsalt puhata. Mitte hakata liiga palju juurdlema ja otsima põhjuseid mujalt, sest ainsaks põhjuseks, miks kõik Kaalude plaanid läbi ei lähe suve alguses, on see, et planeetide seis ei ole lihtsalt hea. 

 

 


KALJUKITS

Kaljukits saab alati kõikidest raskustest üle, ükski takistus ei hirmuta teda. Ta ei karda tööd ega vaeva, ta leiab lahendusi kõikidele probleemidele. Ta ei hädalda ega kurda kunagi. Ta on ju Kaljukits. Aga võib-olla just selles probleem seisnebki, sest kui ta tunnistaks, et asjad on korrast ära ja kõik ei lähe nii nagu peaks, saaksid teised teda aidata vajaduse korral? Käimas on emotsionaalse Vähi hooaeg, mis on alati Kaljukitse kannatlikkuse proovile pannud. Vähk on Kaljukitse täiendav opositsioon ja selle tõttu surub Vähk Kaljukitse nurka, muutes teda palju emotsionaalsemaks ja tundlikumaks, kui viimane seda tahaks. Ja seda enam, et Kaljukitse planeet Saturn on retropgraadis. Hea oleks, kui Kaljukits ei ärrituks nii palju kõikide probleemide pärast, mida Päikese sisenemine Vähi märki kaasa tuua võib. Kaljukits peab õppima suve alguses paremini kuulama nii teisi, kui iseennast.

Kommentaare ei ole