{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajad lepivad oma eksiga ära sellel suvel

  foto : unsplash / Yoann Boyer    Kes on need, kes lepivad...

 

foto : unsplash / Yoann Boyer

 

 Kes on need, kes lepivad sellel suvel oma eksiga ära, hoolimata sellest, et nad on endale lubanud, et jätavad mineviku seljataha ja lähevad oma eluga edasi. Planeetidel aga on nende jaoks omad plaanid, Veenuse ja Saturni retrograad võib tekitada eesoleval suvel palju pahandust ja viia mitmedki paarid taas kokku. 


Selle tähemärgi esindaja saab sõnumi oma eksilt

NEITSI

Vallalise Neitsi esindaja elus ei ole viimasel ajal kõik läinud nii nagu tema seda tahaks. Ta on pidanud mitmeid pettumusi üle elama ja tundma südamevau. Iga kord, kui ta kedagi kohtab, juhtub midagi, mis rikub kõik ilusa ära. Neitsile aga ootamatused ei meeldi. Pole siis ka ime, et ta ikka veel üksi on ja katsub oma elu kontrollida nii hästi, kui võimalik. Ent kui Saturn on retrograadis, väljub kõik kontrolli alt ja Neitsil ei jää muud üle, kui tuleb olukorraga leppida. 

 

 

Saturni retrograad algas 18. juunil ja sellest ajast valitseb Neitsi elus üks suur segadus. Sellel suvel saab ta korraga oma eksi käest sõnumi. Kui Neitsi on mõistlik ja arukas, ei hakka ta vana suppi üle soojendama ega astu teist korda samasse ämbrisse. Ent Neitsile meeldib see, mis on harjumuspärane ja tuttav. Oma eksi ta juba tunneb, miks näha vaeva uute kohtumiste ja inimestega, kes on talle täiesti võõrad? Kallis Neitsi, järgi ise ka natuke neid nõuandeid ja soovitusi, mida sa teistele nii ohtralt jagad.


Selle tähemärgi esindaja mõtleb sellel suvel oma mineviku ja eksi peale

KAALUD



Kaalude elus ei ole Saturni retrograad, mis tekitab paksu pahandust, vaid hoopis Veenuse retrograad. Kaaludel ei tohiks sellel suve armastusest puudu tulla, vastupidi, eesolev suvi tõotab kaasa tuua imelisi ja unustamatuid kohtumisi aga ainuke probleem seisneb selles, et Kaalud ei ole hetkel lainel. Lõppude lõpuks on ka temal õigus aeg-ajalt võtta oma elus aega maha. Juulikuus on Kaalude esindaja eriti nostalgiline ja mõtleb igatsusega oma eksi peale. Selles pole ka midagi imekspandavat, sest Veenuse retrograad võib panna meid igatsema selle järele, mida meil enam ei ole. Kõikide märkide järgi on tunded aga vastastikused ja sellepärast võibki Kaalude eks korraga välja ilmuda ja endast elumärki anda. Ühel või teisel moel viib elu teid taas kokku ja kaks südant leiavad teineteist taas.

Kommentaare ei ole