{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kuidad tähemärkide südant võita?

    foto : unsplash / Fadi Xd   JÄÄR   ...

 

 

foto : unsplash / Fadi Xd

 

JÄÄR
 
 Ära pikemalt keerutama hakka ja maast ning ilmast kokku rääkima, vaid asu otse asja kallale. Sa võid olla temaga pealtükkiv ning võimukas isegi, sul ei ole vaja luba küsida selleks, et talle helistada või viita ta teatrisse. Suudle teda niipea esimesel võimalusel. Mida tugevam on sinu pealetung, seda paremini kõik sujub. Komplimentidega pole vaja liialdada, talle ei meeldi lipitsejad ja meelitajad. Ta tahab siirast suhtlust. 
 

SÕNN  
 
Ole romantiline ja sensuaalne. Temaga pead sa asju ajama rahulikult, ääri-veeri, ilma liigselt kiirustamata, sest tal on vaja hästi palju aega, et sind usaldama üldse hakata. Aeg-ajalt kao ära ja ära anna endast elumärki, nii tal tekib sinu järele igatsus. Sõnnid armastavad kingitusi aga ära unusta, et kingitused peavad olema tõesti erilised ja mida hinnalisem, seda parem. Kassikulla tunneb ta kaugelt ära ja sinuga jätab sellisel puhul ruttu hüvasti. Ta tunneb oma väärtust, ära seda unusta. Sõnnid on väga tundlikud ja sensuaalsed, sellepärast mõni hea parfüüm oleks igati sobiv kingitus. Ja ära unusta parajat kogust huumorit, mitte liiga palju ega liiga vähe.
 


KAKSIKUD
 
 Kõigepealt ära temas huvi. Ja räägi temaga tundide kaupa teaduslikel teemadel, teda huvitab absoluutselt kõik ja mida targem sa oled, seda suuremad võimalused sul on. Näiteks hakka temaga arutama, kuidas lahendada mõnda keerulist matemaatilist võrrandit või siis maailma majanduspoliitilisest arengust. Kaksikule meeldivad targad inimesed ja talle meeldib, kui ta saab sinuga olles midagi juurde õppida. Ärata temas uudishimu ja ta avab sulle oma südame. 
 
 
 
 

VÄHK
 
Ole romantiline! Pane küünlad põlema, kingi talle midagi ilusat. Näita välja, et sa hoolid ja oled alati tema jaoks olemas nii heas, kui halvas. Halvad korrad on need, kui sa teda ei mõista, kui ta oma kesta poeb ja sinuga ei räägi, sest sa ütlesid talle ühe sõna, mis tegi ta hingele haiget ja ta ei andesta sulle seda iialgi. Vähemalt kuni järgmise korrani. Ole hooliv ja õrn tema vastu. Kallista teda iga natukese aja tagant ja vaata, et ta oleks alati soojas.
 
 
 

LÕVI 
 
Imetle teda, sest meie Lõvike on loomariigi kuningas ja ta ei saa aru, kuidas sina seda kohe ei mõista. Kummarda ette ja taha. Näita välja, et sa hindad kõrgelt seda, et ta suvatseb oma väärtuslikku aega sinu peale raisata. Kohtle teda, nagu oleks ta maailma kõige tähtsam ja olulisem inimene. Kiida teda piisavalt, see paneb Lõvikese heast meelest nurruma ja sealt edasi on ta valmis sind laskma juba oma ellu ja tee tema südamesse on avatud. 
 


NEITSI 

Kõigepealt korista oma kodu ära ja näita välja, et su elu on võimalikult hästi organiseeritud. Üle kõige hindab Neitsi puhtust ja korda, kui su sokid on mustad, võid sa temaga hüvasti jätta, sest tagasi ta enam ei tule. Seega alusta kõigepealt iseenda juurest ja vaata, et sa näed laitmatu välja igas olukorras. Ja kuula alati tema arvamust, talle meeldib, kui ta saab oma sõna sekka öelda ja asja kohta oma arvamust öelda.

 



KAALUD
 
Ja hoolitse enda eest rohkem, sest talle meeldivad ilusad ja stiilsed inimesed. Ta on hästi peene maitsega ise ja hindab kõike ilusat kõrgelt. Ja ära unusta head huumorimeelt, mida ta samuti hindab.
 


SKORPION
 
 Ole salapärane ja isegi natuke müstiline. Kerge saak teda ei huvita, seega räägi endast nii vähe, kui võimalik. Anna nii umbkaudu mõista aga hoia salapära. Las ta siis murrab pead. Ja mida rohkem ta sinu peale mõtleb, seda rohkem ta sinust huvitub. Ja sealt edasi on ainult üks samm.
 
 
 
 
AMBUR
 
Kui sa tahad tema südant võita, peab sul olema kõigepealt hea huumorimeel ja teiseks optimistlik meel. Teiseks peavad sul olema head jalad, sest talle meeldib palju liikuda, kodus ei viitsi ta praktiliselt üldse olla, tal pole niipalju aega, et istuda niisama ja seina vaadata. Selle asemel suhtleb ta oma tuttavatega ja läheb sinna, kuhu süda kutsub. 
 
 


KALJUKITS 
 
Sa pead tõestama talle, et sa oled praktilise mõtlemisega erudiit. Et sa oled ambitsioonikas ja mitte niisama pöidlakeerutaja. Et sul on kõrged sihid ja sa oled valmis oma elus suuri asju ära tegema. Ta tahab imetleda sind. Ära tegutse liiga kiirelt, vaid aegamisi. Räägi temaga tundide kaupa, kuidas intermolekulaarsed jõud vee keskkonnas toimivad ja ta armub kõrvuni paari minutiga ning kaotab täiesti mõistuse.


VEEVALAJA
 
Tema ennast võrku püüda nii lihtsalt ei lase, sest ta peab oma vabadust liiga kalliks, et seda ohverdada isegi armastuse nimel. Sa pead olema originaalne, natuke mässumeelne ja äratama tema huvi näiteks selliste imelike luuletuste või maalidega, mille sisust keegi aru ei saa. Kõigepealt katsu saada tema sõbraks. Ja alles siis vaata, mida tulevik toob.


KALAD
 
Kasuta oma fantaasiat ära. Ära räägi temaga praktilistest asjadest, see kohutab teda ära. Ära räägi temaga tööst ja kohustustest, räägi temaga unistuste keeles, räägi temaga paremast maailmast. Tõesta talle, et sinuga koos ei ole tal vaja millegi pärast muretseda, et sa oled õlg, millel ta saab end tühjaks nutta, sõber, kes teda raskel ajal toetab.

Kommentaare ei ole