{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kes on need, kellega Vähi tähemärgi esindajad läbi ei saa?

    foto  : unsplash / Jonas Vincent   Kui sa oled sündinud...

 

 

foto  : unsplash / Jonas Vincent

 

Kui sa oled sündinud Vähi tähtkujus, oled sa sündinud 21. juuni ja 22. juuli vahel. Kui paljud tähemärgid sind armastavad, siis teistel on jällegi sinuga raskem. 

Sodiaagimärkide seas on nii, et on igal märgil on oma kindel roll. Jäär on ettevõtlik, Sõnn mõtleb mõistusega, Kaksikud on head suhtlejad ja Vähile meeldib teha kõike põhjalikult. Vähid on üldiselt hästi emotsionaalselt. Vähi märki valitseb Kuu ise ja selle tõttu ongi Vähid nii tundlikud oma loomuse poolest. Jah, ta on võimeline valama pisaraid, nähes mõnda liigutavat videot. Kui sa pead seda naeruväärseks, siis tema arvab hoopis, et tal on kunstniku õrn hing. Oma emotsionaalsust väljendab ta läbi loomingu. Näiteks teeb ta sulle midagi head süüa, et sulle öelda, kui palju ta sind armastab. Ja kui sa temast hoolid, pead sa sööma kolm taldrikutäit järjest. Vähi tähemärgi esindajad on nagu sodiaagi kanaemad või kanaisad, nad on võimelised absoluutselt kõigi eest hoolitsema. Aga hoolimata sellest on ka temal selliseid külgi, mis teisi ärritada võivad. 

 

 


Kes on Vähi parimad sõbrad? 

Mis puutub sõprusesse, siis Vähi sõbrad on talle sama kallid ja tähtsad, kui ta oma pere. Ta on alati valmis teisi ära kuulama, oskab teiste eest hoolitseda ja teeb kõik, et teistel oleks hea. Tema moto on, et inimene on selline nagu tema sõbrad. Ja sellepärast valib ta väga suure hoolega oma sõpru, kes peavad talle sarnanema. Ja selle tõttu sobib ta väga hästi kõigiga, kes on sündinud Kalade või Skorpioni tähtkujus. 

Mis neil ühist on? Nad on väga tundlikud kõik ja peavad oma juuri tähtsaks. Ka Sõnniga sobib Vähk hästi. Neil on sama arusaam elust. Kõik, mida nad tahavad, on elada rahulikult, vaadata telekat iga õhtu ja süüa midagi head. Nad on mõlemad truud ja lojaalsed ning teevad kõik, et teine end hästi tunneks. Iga kord, kui nad kokku saavad, räägivad nad oma hirmudest ja kartustest ning sellest, mida nad lõunaks sõid. Alles peale seda ütlevad nad tere ja hakkavad vestlema elust ja olust. 

 

 


Mis Vähile ei meeldi? 

Vähi märgi esindajad ei aga vana rahu ise. Mine astu näiteks tema lillepeenrasse või otsusta tema asemel, mida te järgmisel nädalavahetusel süüa võiksite ja sa näed, et ta on võib hetkega muutuda. Ta on nagu emakaru, kes kaitseb oma poegi. Tema lähedaste jaoks pole see alati kerge, sest nad peavad kõikidest oma käikudest ja tegudest talle aru andma. Ta tahab kõike teada. Kui sa oled tema sõber, siis ilmselt ei ole sul õigust oma isiklikele saladustele. Lisaks sellele, et ta on tõeline kontrollfriik, võib ta mõnikord öelda isegi väga teravalt. Ka see on tema viis oma armastust välja näidata. Ehkki ta lähedased peavad seda sageli liiga ebaõiglaseks. 

Ta võib olla ka kapriisne ja pirtsakas, solvuda kergesti. Nende jaoks, keda ta armastab, on ta valmis kõigeks aga samas ootab ta palju ka teistelt. Kui sa unustad talle meelde tuletada, et sa teda armastad, võib ta ruttu solvuda. Kõigepealt ei ütle ta sulle ilmselt midagi aga ta annab sulle ühel või teisel moel mõista, et sa oled tema vastu ebaõiglaselt käitunud ja ta ei ole valmis sulle niipea andestama. Ta on tavaliselt pika vihaga. 

 

Kellega Vähid ei sobi?

Vähkide kohta öeldakse, et nad on tujukad ja liiga emotsionaalsed ning mõnikord tõelised kontrollfriigid. Mitte nagu Neitsi, kes kodu oma elu koostab nimekirju sellest, mida ta peab ära tegema. Vähid tahavad kontrollida kõike, mis on seotud nende sõprade ja suhetega. Kui Sõnni see ei häiri, siis teisi sodiaagimärke võib see kiiresti ära hirmutada. Näiteks võib siin välja tuua Amburid või Veevalajad, kellega Vähid ilmselt kõige paremini ei sobi. Sellel on ka põhjus, nimelt vajavad mõlemad palju isiklikku vabadust. Nad ei taha kellelegi aru anda oma käikudest ega hakata suuri sõnu tegema armastusest. Nad on mõlemad liiga kergemeelsed ja muretud selleks, et Vähile meeldida. Ja Vähi soov kõike kontrollida ja kõike teada saada, võib nii Amburi, kui Veevalaja täiesti ära hirmutada ja mõjuda lämmatavalt. 

 

 

Sama võib öelda täiesti vabalt ka Lõvi kohta. Lõvi peetakse sageli kõige egoistlikumaks tähemärgiks. Talle meeldib särada ja olla tähelepanu keskmes. Lõvile on kõige tähtsam tema isiklik heaolu. Vähile see ei meeldi sugugi, sest tema annab endast kõik teistele aga ootab sama palju vastu. Talle võib tekkida mulje nagu oleks ta unarusse jäetud. Seega ei ole eriti soovitatav neil omavahel sõbrustada. Ka Kaljukitsega võib läbisaamine olla sama keeruline. Kaljukits ja Vähk on sodiaagirattal opositsioonis. Kui Vähk on üleni emotsionaalne ja hea, siis Kaljukits on range ja autoritaarne, kes leiab, et mida vähem inimene lobiseb, seda paremini ta end tunneb. Lisaks kõigele võib Kaljukits pidada Vähki laisaks. Vähile meeldib palju puhata ja nautida elu. Töö on tema elus teisejärgulisel kohal. Kaljukits on aga tõeline tööhull. Ta tahab, et kõik oleks hästi tehtud. Seega võib Kaljukits sattuda täielikku segadusse, nähes kedagi, keda tööasjad nii vähe huvitavad. 


Põhjus, miks sa ei tohi kohe oma parima sõbraga tutvust lõpetada

Kui sa oled Vähi tähtkujus sündinud ja leiad, et sa saad väga hästi Amburiga läbi, sest see Ambur, kes on sinu sõber, ei ole üldse selline nagu selles artiklis kirjas. Ka nii võib juhtuda. Nimelt ei ole astroloogia mingi täppisteadus. Ka teisi kriteeriumeid tuleb arvesse võtta. Näiteks kuu- ja tõusumärki, Merkuuri (suhtlemine) ja Veenuse (armastus) aspekti. Kõik see võib muuta astroloogilist profiili. Ja tänu sellele võibki juhtuda, et Vähi tähemärgi esindaja ei sobi üldse näiteks Sõnniga. 

Kui sa oled sündinud Vähi tähemärgis ja sinu parim sõber on Ambur, siis on see ainult märk sellest, et te võite hoolimata kõigest omavahel hästi läbi saada. Elu on imesid täis ja mõnikord juhtub asju, millele ei ole seletust. Ela tänases päevas ja ära mõtle üle. Ja mis kõige tähtsam: ära riku sellepärast nüüd oma suhteid oma parima sõbraga ainuüksi selle tõttu, et selle artikli järgi te ei tohiks omavahel sobida.



Kommentaare ei ole