{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : juunikuu teine nädal ei tule just kõige parem nende tähemärkide esindajate jaoks

foto: unsplash / Franscisco Morino      Astroloogias ei sar...

foto: unsplash / Franscisco Morino

 

 

 Astroloogias ei sarnane ükski uus nädal eelmisele. Käimas on Kaksikute aeg ja seega peaks kõik olema avatumad ja suhtlemist rohkem aga isegi igal aastal aset leidvad Kaksikute ajad ei ole sarnased. Seekordne on erinev juba sellepärast, et praegusel hetkel on Veenus ja Marss Lõvi märgis. Kui praegune planeetide seis toob head õnne osade tähemärkide esindajatele, siis teiste elus võib valitseda hetkel suur segadus. Muretsemiseks pole põhjust, hädaldada pole ka vaja, sest tegemist on kõigest astroloogiaga.


Milline on planeetide seis juunikuu teisel nädalal?

Mis siis planeetidel uudist? Uudiseid on palju. Ja me ei ütle seda mitte ainult sellepärast, et praegu on käimas Kaksikute aeg, kes armastavad palju suhelda, vaid sellepärast, et planeetide seis on põnevust täis. Suhtlemise-, intelligentsi ja mõttevahetuse planeet Merkuur siseneb oma lemmikute Kaksikute märki 11. juunil. Tänu sellele peaksid mitmed ilusad kohtumised aset leidma ja mitmed suhteprobleemid paranema. Merkuur Kaksikutes muudab meid julgemateks ja enesekindlamateks. 

 

 

Teisest küljest on Veenus ja Marss Lõvi märgis, tänu sellele on meid ees ootamas kuum ja sündmusterohke suvi. Ehk siis teisisõnu on taevas hetkel käimas tõeline seebiooper. Seda enam, et õnne planeet Jupiter on vastasseisus ehk siis konfliktis Veenuse ja Marsiga, see tõotab kaasa tuua ootamatuid pingeid kõige kirglikematel hetkedel. 


Milliste tähemärkide esindajaid on ees ootamas natuke keerulisem nädal? 

SKORPION

Skorpion on planeetide poole juba mõnda aega täiesti unustusehõlma jäetud, lausa nii palju, et on hakanud end vaikselt üksi tundma. Ei kevad ega suvi pole talle meele järele, juunikuu teisel nädalal võib üksindustunne muutuda aga veelgi suuremaks. Mõned pingelised olukorrad võivad tekkida. Süüdi on selles kõik need planeedid, mis hetkel Sõnni märgis viibivad, jäädes Skorpioniga opositsiooni. Peamiselt just hea õnne planeet Jupiter, mis moodustab halva aspekti tegutsemise planeedi Marsiga. Marss nagu Pluutogi on seotud Skorpioni märgiga, sest enne Pluutot, oli Marss Skorpioni märki valitsev planeet. Selle kõige pärast ongi Skorpioni tuju hetkel nii paha. Õnneks on see mööduv. Tähtis on, et ta oleks kannatlikum ja järjepidevam. Kui asjad ei lähe nii nagu tema seda tahab ja kui kõik ta plaanid läbi ei lähe, siis tuleb tal lihtsalt keskenduda rohkem sellele, mis on hästi ja mis toimib. Kõik saab korda. 

 

 


VEEVALAJA

Veevalaja ei oska puhata, ta pole seda kunagi teinud. Ometi on ka tema inimene nagu iga teinegi ehkki teised selles kahtlevad. Veevalajal ei tule juunikuu teisel nädalal puudust ei julgusest ega tahtejõust. Probleem on pigem selles, et ta tahab teha liiga ruttu. Veevalaja planeet Uraan on aga hetkel aeglase Sõnni märgis ja selle tõttu võib Veevalajal tekkida tunne, et ükski tema plaan ei lähe nii nagu tema seda sooviks. Hea oleks, kui ta lõpetaks tuuleveskitega võitlemise ja jätaks kõik takistused, kus seda ja teist ning näeks kaugemale oma ninaotsast. Mõnikord on targem olla ettevaatlik nagu Sõnn või diplomaatiline nagu Kaalud. Kui sa oled sündinud Veevalaja tähtkujus, peab ta ootama paremad ajad ära ja tegema väikese pausi oma elus.


Kommentaare ei ole