{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : teisipäev, 21. veebruar

foto : unsplash  / Igor Cancarevic      Jäär H...

foto : unsplash  / Igor Cancarevic

 

 

 Jäär

Hoia madalat profiili täna hoolimata sellest, et Veenus sinu märgis soovitab sul tegutseda. Kuu on Kalade märgis Neptuuniga ja selle tõttu võid sa endale probleeme kaela tõmmata, hakates teiste asjadega tegelema.  

Armastus. Sa oled liiga tujukas ja egoistlik viimasel ajal, mõteldes ainult iseendale ja oma soovidele. Raha. Viimasel ajal on rahaasjad sulle parajalt peavalu valmistanud, nüüd muutub planeetide seis paremaks ja tänu sellele avanevad uued võimalused, mis aitavad sul oma majanduslikku seisu parandada. Tervis. Tundub, et sa peaksid olema heas vormis, võib-olla vaevab sind ainult suurem väsimus. Töö. Organiseeri oma tööasju paremini.

Väike nõuanne: veeda rohkem aega nendega, kes on sulle kallid


Sõnn

Uraan on sinu märgis ja toob sulle head õnne kaasa. 

Armastus. Üks vahejuhtum aitab sul paremini oma kaaslast mõista. Kui sa oled vallaline, on õhus romantikat. Raha. Planeetide seis on hetkel väga hea, kõikide märkide järgi peaksid sa saama tänase päeva jooksul raha juurde. Tervis. Planeedid toetavad su tervist, kõik võimalikud terviseprobleemid peaksid hakkama kaduma. Töö. Ole ettevõtlikum ja julgem, ära kõhkle oma võimetes. 

Väike nõuanne: ära mõtle nii palju oma probleemide peale


Kaksikud

Kuu ja Neptuun Kalades muudavad sind umbusklikumaks, kannatamatumaks ja impulsiivsemaks. Ära tee midagi, mida sa võid hiljem kahetseda.  

Armastus. Tänane päev võib sulle valmistada pettumust ühel või teisel moel. Raha. Praegu ei ole õige aeg suuremate kulutuste tegemiseks. Tervis. Veenus soovitab sul rohkem puhata ja hoolitseda oma tervise eest. Töö. Seisa oma huvide eest väljas. Pluuto toetab sind kõikides su ettevõtmistes.

Väike nõuanne: ära muutu liiga pessimistlikuks

 

 


Vähk

Täna peaksid sa tundma Jupiteri mõju ja tänu sellele on sind ees ootamas väga hea päev. Kõikide märkide järgi saad sa täna ühe hea uudise. 

Armastus. Ära idealiseeri armastust üle, eriti siis, kui sa oled alles äsja kellegagi kohtunud. Ära lase armastusel ennast pimestada. Raha. Tark ei torma - pea seda meeles ja kõik läheb hästi. Tervis. Oma tervise pärast pole sul vaja muretseda. Kõik läheb hästi. Töö. Su tööasjad hakkavad liikuma õiges suunas. Head uudised ei ole enam kaugel.

Väike nõuanne: ära ole nii suurte eelarvamustega


Lõvi

Saturn on opositsioonis ja selle tõttu ei pruugi kõik minna täna sinu soovide kohaselt. Ära muretse, kõik saab korda.

Armastus. Veenus ise kaitseb su armastuse sektorit ja tänu sellele peaks sind ees ootamas ilus ja rahulik päev. Raha. Saturn toob sulle kaasa väga häid võimalusi, hoia silmad ja kõrvad lahti! Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest: toitu tervislikult, liigu rohkem ja mõtle ainult häid mõtteid. Töö. Kui mõnikord on sul tunne, et su asjad ei lähe nii nagu peaks, siis tänane päev tõestab sulle vastupidist.

Väike nõuanne: ära hädalda nii palju oma elu pärast, muuda oma mõtlemist ja su elu muutub


Neitsi

Kuu ja Neptuun on sinu märgiga täna opositsioonis. Võib juhtuda, et sul tuleb tegemist teha kellegagi, keda sa ei tohiks usaldada ja kes ei ole sinu vastu aus. 

Armastus. Võib-olla on sul viimasel ajal tekkinud tunne, et sa pole näinud aastaid möödumas ja pole elanud seda elu, mida sa oleksid tahtnud elada. Raha. Täna saadab sind väga hea rahaõnn : ühel või teisel moel peaksid sa raha juurde saama. Tervis. Ära kurna ennast ära mõttetute vaidlustega, mis ei vii sind kuhugi ja rikuvad ainult su tervist. Töö. Sa pead enda eest väljas seisma ja panema oma sõna maksma.

Väike nõuanne: ära lase ajutistel raskustel end hirmutada

 

 


Kaalud

Veenus on opositsioonis, selle tõttu võid sa olla halvas tujus ja närvilisem.

Armastus. Kui sa oled vallaline, siis oled sa võib-olla pettunud kõikides inimestes. Raha. Mõned probleemid võivad tekkida, katsu paremini oma rahaasju organiseerida. Tervis. Sa pead rohkem liikuma ja võimaluse korral tegema sporti. Mine loodusesse jalutama, see teeb sulle head. Töö. Ära tee midagi, mida sa hiljem võid kahetseda.

Väike nõuanne: muuda oma vaatenurka


Skorpion

Neptuun muudab sind loomingulisemaks. Uraan on opositsioonis ja selle tõttu võid sa tunda suuremat stressi. 

Armastus. Tänu Neptuunile on sind ees ootamas väga ilus päev. Raha. Tänu Uraanile leiad sa võimaluse, kuidas kindlustada oma majanduslikku seisu. Tervis. Tervis sõltub suurel määral sellest, mida sa sööd. Töö. Kääri käised üles ja hakka tööle. Tegutsedes õigel hetkel võid sa leida uusi võimalusi, kuidas karjääri teha ja oma positsiooni kindlustada.

Väike nõuanne: ära ole nii umbusklik


Ambur

Merkuur saadab sulle selle nädalal head energiat ja viib mõned su probleemid minema, mida Marsi opositsioon on tekitanud. 

Armastus. Väga hea päev on sind ees ootamas, mis peaks tooma su ellu õnne ja armastust. Raha. Ära tee midagi, mida sa hiljem võid kahetseda. Tervis. Vali paremini, mida sa sööd ja su tervis muutub paremaks. Töö. Täna peaksid sa saama ühe väga hea uudise.

Väike nõuanne: mõtle rohkem selle peale, mida sa tahad, mitte selle peale, mida sa ei taha

 

 

 


Kaljukits

Merkuuri ja Uraani harmooniline aspekt võib sulle raha juurde tuua ootamatust kohast.  Pluuto on sinu märgis, ole julgem ja ettevõtlikum. Kõik läheb hästi.

Armastus. Uraan soovitab sul rohkem hoolitseda oma suhte eest, ära lase üksluisusel ja rutiinil oma suhet rikkuda. Raha. Tänane päev peaks sulle tooma ühe väga hea uudise. Tervis. Sa ei puhka piisavalt ja selle tõttu peaksid tundma suuremat väsimust. Töö. Lõpuks ometi hakkavad su asjad liikuma õiges suunas. 

Väike nõuanne: ära muretse nii palju sellepärast, mida teised arvavad


Veevalaja

Merkuur on sinu märgis ja selle tõttu tahad sa ilmselt iga hinna eest oma arvamuse välja öelda.  

Armastus. Kui sa oled vallaline, peaks üks ilus kohtumine täna aset leidma, mis muudab kogu su ülejäänud elu. Raha. Mitmed planeedid tegutsevad hetkel sinu raha sektoris, aidates sul leida võimalusi, kuidas kindlustada oma majanduslikku seisu. Tervis. Su tervis peaks olema praegusel hetkel väga hea. Töö. Ole tähelepanelikum oma töökaaslaste vastu.

Väike nõuanne: ole diskreetsem kõiges, mis puudutab su eraelu


Kalad

Kuu ja Neptuun on täna sinu märgis. Võib-olla paneb see sind mõistma korraga, et sa oled minevikus teinud ühe suure vea. Päike on samuti sinu märgis. Ja toob sulle head õnne kaasa. 

Armastus. Katsu olla järeleandlikum ja hoolivam oma kaaslase vastu, et hoida ära võimalikke arusaamatusi ja probleeme. Raha. Tänane päev peaks sulle tooma ühe hea uudise, mis puudutab su rahaasju. Tervis. Tee sporti, see aitaks sul pead tuulutada, luua korda oma mõtetes ning muuta oma tervist paremaks. Töö. Mitmed head võimalused peaksid tänase päeva jooksul tekkima.

Väike nõuanne: pane oma elus prioriteedid paika







Kommentaare ei ole