{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 20. veebruar

foto : u...

foto : unsplash / Dulcey Lima

 

 

 JÄÄR

Täna on taevas noorkuu, mis avaldab sulle vähem mõju, kui Veenuse saabumine sinu märki. Armastus on sinu poole teel. Lisaks on Jupiter sinu märgis ja hoolitseb selle eest, et kõik hästi läheks. Vaata, et sa ise oma suurem muretsemisega kõike ilusat ära ei riku.

Armastus. Pane oma vaim valmis, sest järgnevad päevad toovad ühel või teisel moel su ellu armastust. Uut või vana? Seda näitab elu. Raha. Praegusel hetkel pole sul küll vaja muret tunda oma rahaasjade pärast, sest väga head uudised on sinu poole teel. Tervis. Marsi aspekt on väga hea, selle tõttu peaks su tervis olema kas hea või muutuma paremaks. Töö. Sa jõuad igale poole ja tõmbad teised ka kaasa, sundides neid kiiremas tempos tööd tegema. 

Väike nõuanne: näe tulevikku paremas valguses


SÕNN

Täna on taevas noorkuu. Noorkuu ajal on tavaks kirjutada oma soovid ja unistused üles, tehes seda võid sa kindel olla, et pooled neist täituvad. Planeedid näitavad nagunii, et tänane päev toob sulle õnne kaasa, kasuta seda ära. 

Armastus. Merkuur muudab sind armastusväärsemaks ja hoolivamaks. Lase oma südamel rääkida. Raha. Tänu planeetide seisule leiad sa võimaluse, kuidas tõsta oma elujärge. Tervis. Ka sina vajad puhkust, ära seda unusta. Töö. Tark ei torma. Ära anna liiga kiirelt lubadusi täna ja ära seo end millegagi, mis ei tundu õige. 

Väike nõuanne: haara kõikidest headest võimalustest kinni.


KAKSIKUD

Tõenäoliselt avaldab sulle paremat mõju Veenuse jõudmine Jäära märki, kui tänane noorkuu Kalades.  

Armastus. Tänane päev peaks sulle tooma armastust: tõelist armastust. Tingimusteta armastust, mis lohutab, mõistab ja hoolib. Raha. Asjad lähevad oma tavalist rada pidi, katsu mitte rumalusi teha. Tervis. Ole optimistlikum ja rõõmsameelsem, muretsemine teeb ainult haigeks. Töö. Tänane päev toob sulle ühe väga hea uudise. 

Väike nõuanne: katsu iga olukorraga paremini kohaneda

 

 


VÄHK

Noorkuu Kalades saadab sulle head energiast. Sa oled õigel teel, sellepärast lõpeta muretsemine. 

Armastus. Suhe kaaslasega peaks olema hea ja rahulik, ühtegi probleemi ei tohiks täna tekkida. Raha. Planeedid aitavad sul parandada oma majanduslikku seisu. Tervis. Päike mõjutab sinu tervise sektorita, andes sulle elujõudu ja energiat juurde. Töö. Täna leiab üks probleem lahenduse, mis on sind viimasel ajal rahutuks teinud. 

Väike nõuanne: sina ise oled oma õnne sepp

 

LÕVI

Ilma ainsagi kahtluseta võib öelda, et Veenus Jäära märgis toob su ellu armastust ja head õnne.  

Armastus. Mitte ühtegi probleemi ei tohiks täna tekkida. Kõikide märkide järgi võid sa aga kohtuda inimesega, kes muudab kogu su ülejäänud elu. Raha. Hea oleks, kui sa ei elaks üle oma võimete ja oleksid natukenegi kokkuhoidlikum. Tervis. Tänu noorkuule peaks su tervis muutma palju paremaks ja tugevamaks iga hetkega. Töö. Seisa oma õiguste eest väljas ja ära lase endale liiga teha. 

Väike nõuanne: mõtle rohkem häid mõtteid


NEITSI

Täna on taevas noorkuus. Veenus on jõudmas Jäära märki ja peaks tooma su ellu kõikide märkide järgi armastust. 

Armastus. Ära tee midagi, mis rikuks su suhet kaaslasega. Ära mine mujale vaatama isegi, kui su eks sulle täna helistab. Ühel või teisel moel toob elu sulle armastust. Raha. Tänane päev peaks tänu Veenusele tooma sulle rahaõnne kaasa. Tervis. Saturni aspekt ei ole kõige parem, katsu selle tõttu hoolitseda rohkem oma tervise eest. Töö. Mõned ootamatused võivad täna aset leida. Ära tee midagi, mida sa hiljem võid kahetseda.

Väike nõuanne: ära ole nii kriitiline teiste suhtes

 

 


KAALUD

Jupiter on sinu märgiga opositsioonis ja selle tõttu ei pruugi kõik minna nii nagu sina seda sooviksid. Ära kurna ennast ära. Täna on taevas noorkuu Kalades. 

Armastus. Kui sa oled vallaline, ei maksa sul tänase päeva peale liiga suuri lootusi panna. Kui sa oled juba kellegagi koos, peaksid sa mõnikord unustama oma tööasjad ja mõtlema, kuidas oma kaaslase eest paremini hoolitseda. Ära lase igapäevase elu muredel oma suhet rikkuda. Raha. Saturn toob sulle täna häid uudiseid, mis puudutavad su rahaasju. Tervis. Ära unusta aeg-ajalt puhata. Töö. Ära ole nii nõudlik enda ega oma töökaaslaste vastu. 

Väike nõuanne: ära hoia kõiki mune samas korvis


SKORPION

Päike ja Kuu (noorkuu) on täna Kalade märgis ja teevad sulle silma. Veenus on jõudmas Jäära märki, tänu sellele muudad sa ilmselt taktikat.  

Armastus. Veenus kaitseb sind ja selle tõttu peaks sind ees ootama väga hea päev. Tõenäoliselt hoolid sina või hoolib su kaaslane sinu eest rohkem. Kui sa oled aga vallaline, võib üks ilus kohtumine täna aset leida. Raha. Katsu organiseerida oma rahaasju paremini. Tervis. Ära unusta hoolitseda oma tervise eest, kui sul on ülekaaluga probleeme, katsu vähem süüa. Töö. Kui su praegune töökoht ei vasta sinu ootustele, on praegu õige aeg tegutsemiseks. Kes otsib, see leiab. 

Väike nõuanne: ära lase ennast nii palju teistest mõjutada


AMBUR

Veenuse jõudmine Jäära märki rõõmustab sind tõsiselt. Tõenäoliselt toob see sulle kaasa nii õnne, kui rõõmu. Armastusest rääkimata. Täna on taevas ka noorkuu Kalade märgis ja võib tuua sulle uudiseid mõnelt vanalt sõbralt. 

Armastus. Väga hea päev on sind ees ootamas. Veenus hoolitseb, et sul kõik hästi läheks. Raha. Võttes arvesse Marsi aspekti, on enam, kui kindel, et tänane päev toob sulle raha juurde. Tervis. Selle jaoks, et muuta oma tervist paremaks, tuleb sul jälgida, mida sa sööd ning piirata rasvase ja magusa tarbimist. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas. Ole julgem ja ettevõtlikum. 

Väike nõuanne: ära piina ennast minevikumälestustega. Õpi unustama. 

 

 


KALJUKITS

Jupiter ei kimbuta sind enam. Noorkuu toob sulle aga õnne ja rõõmu. Veenus jõuab täna Jäära märki ja parandab su suhteid teistega. 

Armastus. Üks ilus üllatus on sind täna ees ootamas. Raha. Veenus toob sulle rahaõnne täna, kõikide märkide järgi astub väike rahaingel täna sinu juurest läbi. Tervis. Merkuur tuletab sulle meelde, et sa pead oma eluviise paremaks muutma. Töö. Ükski planeet ei tegutse hetkel sinu töö sektoris, selle tõttu ei tohiks midagi märkimisväärset täna juhtuda. 

Väike nõuanne: ära võitle tuuleveskitega


VEEVALAJA

Täna on noorkuu Kalade märgis. Veenus on sisenemas aga Jäära märki, muutes su suhteid teistega palju paremaks. 

Armastus. Ära mossita nii palju ja ära pea pikka viha. Unusta ära ja mine oma eluga edasi. Tee kõik, mis võimalik, et hoida kodurahu. Raha. Tänane päev toob sulle ühel või teisel moel raha juurde. Tervis. Tõenäoliselt oled sa praegu väga heas vormis. Töö. Kõik su ettevõtmised õnnestuvad, ole julgem ja ambitsoonikam. 

Väike nõuanne: sea endale uued eesmärgid, mille poole püüelda


KALAD

Täna on taevas noorkuu sinu märgis ja selle tõttu oled sa tänase päeva staar. Veenus on sisenemas aga Jäära märki ja toob su ellu armastust. Ja raha. 

Armastus. Sa tead, mida sa tahad ja sa ei lepi vähemaga. Keskpärased tunded ja leigus ei meeldi sulle enam, sa tahad armastust, tõelist ja igavest. Raha. Su rahaasjad võtavad palju parema suuna alates tänasest päevast, tänu millele sa võid juba hakata suuremaid plaane tegema. Tervis. Marss muudab su tervist tugevamaks. Töö. Ära tee kadedatest välja. 

Väike nõuanne: otsi lahendusi, mitte probleeme







 

 




Kommentaare ei ole