{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 20. veebruaril jõuab Veenus Jäära märki

  foto : unsplash / Zoltan Tasi    Armastuse planeet Veenus...

 

foto : unsplash / Zoltan Tasi

 

 Armastuse planeet Veenus on liikumas Kalade märgist edasi Jäära märki, muutes sellega meie ümber  valitsevat õhkkonda. Loe, kuidas see sinu tähemärki mõjutada võib.

Nii nagu Jupiteri ja Merkuuri puhul, ei ole ka Veenuse mõju alati sama, see sõltub suurel määral  sellest, millises tähemärgis armastuse planeet hetkel viibib. 

Veenus Kalade märgis jagas kõigile armastust, südamekesi ja oli valmis andma viimast ära teiste heaks. Veenus Jääras aga on hoopis teine lugu. Veenus jääb Jäära märki 20.veebruarist kuni 17. märtsini 2023, pannes meid tegutsema mõtlemata tagajärgede peale.


Veenus Jäära märgis

Veenus sümboliseerib seda, mida me armastame, kuidas me armastame ja kuidas me tahaksime olla armastatud. Astroloogide sõnul mõjutab Veenus meie suhteid. See on ka normaalne, sest Veenus on piltlikult öeldes kõige kuumem planeet. Ent Veenus puudutab ka suhteid sõpradega ning rahaasju. Seega on Veenus ka natuke materiaalne, mõjutades seda, milline on meie suhe rahaga. 

 

 

Rääkides Kalade märgist üleminekusse Jäära märki, siis on ka see eraldi äramärkimist vääriv. Kalad on sodiaagiratta viimane märk, Jäär aga esimene. Jäär on see, kes avab kõik uksed. Selle tõttu muutubki valitsev õhkkond meie ümber radikaalselt alates 20. veebruarist. Jäär on Marsi lemmik ja kaitsealune. Marss aga pikka juttu tegema ei hakka, pigem on ta impulsiivne ja ootamatusi täis. Veenus Jääras mõjutab seega nii igapäevast elu, kui rahaasju. Jäärale meeldivad uued väljakutsed, uued kohtumised, uued soovid ja igatsused. Hetke ajel tehtud ostud, mõtlematud valikud ja otsused. Seega Veenus Jääras kingitusi tegema just ei hakka ega rahulikult kamina ääres kududa ei lase.

 

 

 

Kuidas mõjutab Veenus Jääras sinu tähemärki? 

Otse loomulikult mõjutab Veenus Jäära märgis kõige rohkem Jäära ennast. Veenus saadab Jäärale uut energiat ja elujõudu, mille abil mägesid liigutada. Tänu sellele võib Jäär täiesti reaalsusetaju kaotada ja hakata tegema meeletusi, mõtlemata hetkegi tagajärgede peale. 

Ka Sõnn ja Kaalud ei jää palju maha, kuna mõlemad tähemärgid on seotud otseselt Veenusega. Kaalud leiavad võimaluse, kuidas viia oma unistusi elu, Sõnn aga lükkab sussid nurka, tuleb oma muigavustsoonist välja ning hakkab tegutsema oma õnne nimel. 

Skorpion on küll veemärk aga astroloogide sõnul pole ta puhas veemärk, kuna ennevanasti peeti tema planeediks Jäära planeeti Marssi. Skorpionile peaks Veenus Jäära märgis tooma suurt õnne kaasa, sellel perioodil peaks ta ennast tundma nagu kala vees.

 

 

Ka teised tähemärgid ei jää ilma, eriti Ambur ja Lõvi, kelle ellu samuti peaks tulema nii õnn, kui armastus. 

Kaksikutel ja Veevalajatel pole midagi armastuse vastu, võib-olla õpivad nad rohkem ennast ja oma südame häält kuulama. 

On aga ka neid, kellele selline planeetide seis sugugi ei meeldi. Tegemist on Neitsi ja Kaljukitsega, keda selline spontaansus ja otsekohesus võivad ära hirmutada. Nad ei jõua ära oodata, kuni Veenus 17. märtsil jõuab nende sõbra Sõnni märki. 

Vähk ja Kalad aga tunnevad, et elu on ebaõige ja et neid sunnitakse tegema midagi, mis pole neile loomupärane. 



Kommentaare ei ole