{ads}

HIDE

Viimased

latest

Erinevad värvitüübid : kollane

    Need, kelle domineeriv värv on kollane, paistavad silma oma külalislahkuse ja elurõõmsa hoiaku poolest, neile meeldib in...

 


 

Need, kelle domineeriv värv on kollane, paistavad silma oma külalislahkuse ja elurõõmsa hoiaku poolest, neile meeldib inimestega suhelda, neile meeldib tänulikkus ja rõõm. Kollasele meeldib oma emotsioone ja tundeid teistega jagada.

Kollast iseloomustab hea tuju. Ta on üdini optimistlik. Koosolekusaalis paistab ta teiste seast silma oma hea huumorimeele poolest. Talle meeldib teistega koostööd teha, ta teeb kõik, et teised teda hindaksid.

Ta on sündinud teisi mõjutama, ta on tõeline suhteekspert. Ta on väga hea müügimees. Ta oskab massidele rääkida ja teisi ümber veenda. 

Talle meeldib ka nalja teha, ta on ülevoolava loomusega, meeldiv inimene. Mõned peavad teda natuke nartsissistlikuks. Ta on särav isiksus, ta annab endast kõik nendele, kes teda hinnata oskavad. 

 

 

Sõnavõtt ei hirmuta teda, ta viskab nalja ka, ta on hea huumorimeelega ja kasutab seda olenemata olukorrast ja kohast.

Vestluse käigus meeldivad talle kõrvalepõiked, ta võib mitu korda teemat vahetada ja käia oma jutuga teisel planeedil vahepeal ära.

Kollasele meeldivad uuendused. Ta on loominguline, originaalne, suure kujutlusvõimega. Ta käib hästi riides ja on alati stiilne, ükskõik siis, mida ta ka ei kanna, ta näeb alati hea välja. Ta on kena.

Ärimehel ei ole kollasega lihtne hakkama saada, sest kollane peab ideed väga heaks aga see ei tähenda, et ta hakkaks seda kohe ostma. Kui ta on sulle selja keeranud, on sinu olemasolu juba unustanud. 

 

 

Erinevalt punasest ei meeldi kollasele konfliktid. Pingelises ja stressirohkes õhkkonnas võib ta üldse kogu huvi kaotada. Aga talle meeldib üritusi korraldada ja organiseerida. 

Kui sa peaksid võrdlema kollast mõne elemendiga, siis mõtle särava päikese peale, mis paneb mõtlema läheneva puhkuse peale ning soojendab.

 

Kuidas kollasega suhelda? 

Kollasele meeldib iseendast rääkida, seega lase tal seda teha, ta on sulle selle eest tänulik. Kusjuure see on kõige parem vahend, tänu millele ta sind ei unusta. Isegi, kui sa talle sõnagi ei vasta, on ta sulle igavesti tänulik, et sa ta ära kuulasid. 

Kollasega on huvitav siis, kui on vaja midagi suhtekorralduses ära teha. Pane ta unistama, talle meeldib see. Kasuta metafoore, et ta sinust paremini aru saaks. Räägi temaga võimalikult lihtsalt. 

Kollasele ei meeldi ametialased kõned, konverentsid ning tõsised ja pingelised jutuajamised. Tal hakkab sellisel puhul lihtsalt igav ja ükski sõna ei jõua temani. 

Räägi talle anekdoote ja nalju, anna infot edasi võimalikult vabal moel. Sellisest jutust ta saab juba aru. Tema tahab sõbralikku kohtlemist ja kerget vestlust. 

 

 

Kollane on visuaalse kujutlusvõimega, ilus pilt räägib talle sada korda rohkem, kui lihtsad arvud. Ole leidlik. 

Teda tuleb mõnikord stimuleerida, mõnikord aga tagasi maa peale tuua, sest ta võib minna mõnikord teemast välja. 

Nii nagu punasele, meeldib ka kollasele see, kui inimene vaatab talle silma. Ole väljendusrikas ja ära unusta žestikuleerida.  

Hääletooni muutmine on parim viis hoida tema tähelepanu. Üksluine ja rahulik hääletoon mõjub uinutavalt. 

Kollasele ei meeldi vaenulik õhkkond, talle ei meeldi rutiin ja vabaduse kaotus. Temaga ei maksa olla liiga range ja eemalolev. Temaga tuleb olla sõbralik ja spontaanne.

Kommentaare ei ole