{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

foto  unsplash / Greg Rakozy      22. aprill - 21. mai ...

foto  unsplash / Greg Rakozy

 

 

 22. aprill - 21. mai


Planeet Veenus

Maamärk

Tugevad küljed : töökas, usaldusväärne

Puudused : suure omanditundega, muutused ei meeldi talle

Saab hästi läbi Neitsi ja Kaljukitsega


Alates 18. maist hakkab Jupiter sulle head õnne tooma. Kõik su rahaprobleemid peaksid leidma kiire lahenduse. Jupiter sinu märgis aitab sul suurt raha teenida sellel aastal. Kõik võimalused on avatud. Sa peaksid viima mitmed suured plaanid ellu.Ja kuna suur head uudised ei tule kunagi üksi, siis toob see aasta sulle ka õnne armastuses. 


  • Armastus

Väga hea aasta on sind ees ootamas, võiks öelda, et see sarnaneb mingil määral lausa mõnele armastusromaanile. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis peaksid kõik arusaamatused ja lahkhelid kaduma nagu imeväel. Ootamatud kohtumised võivad aset leida, armastus esimesest silmapilgust võib tulla su ellu. Esimesel trimestril tahad sa aga olla sõltumatu ja katsud rohkem omaette läbi saada. Hea periood : mai keskpaik, juuli algus, septembrikuu keskpaik

 

 


  • Töö

Jupiter toob sulle õnne ka tööasjades ja kõikide märkide järgi on sind ees ootamas head uudised, mis on seotud parema töökoha või ametikõrgendusega. Sa võid kindel olla tähtsate isikute toetusele, kes seni sind ignoreerisid. Väga hea aasta on sind ees ootamas. Sa leiad lahenduse mõningatele probleemidele, mis ei lasknud sul oma plaane läbi viia. Unista suurelt, sest kõik on võimalik ja ära ole liiga tagasihoidlik. Hea periood : augusti lõpp, septembri lõpp, detsembri algus.

 

  • Raha

Ilmselt õpid sa veelgi paremini majandama oma rahaasjadega ja väldid kõiki probleeme ja sekeldusi. Üldiselt on sind ees ootamas ülihea aasta, kõikide märkide järgi hakkavad su sissetulekud märkimisväärselt kasvama. Aga sa oled suure südamega, eriti siis, kui sa oled armunud. Tõenäoliselt saavad ka su lähedased kasu sinu rikkusest. Õnneks ei kaota sa siiski pead ja lood korra oma rahaasjades. Hea periood : jaanuari keskpaik, juuni lõpp, novembri algus.

 

 

  • Tervis

Planeedid ei ole kunagi ainult mustad või ainult valged, nad ennustavad valitsevat õhkkonda. Jupiter tagab sulle hea tuju. Ja see peegeldub ka sinu üldises tervises. Sa otsustad enda eest rohkem hoolitseda ja tahad end paremasse vormi saada. Sa leiad lahenduse ja õige ravi ka oma võimalikele terviseprobleemidele. Hea periood : aprilli algus, juuli lõpp, september.


Jupiter toob sulle sellel aastal õnne ja kannab sind kätel, aidates sul ellu viia kõige suuremad unistused. Väga kiire ja tegus aasta on sind ees ootamas. Aasta keskpaigas võid sa lõigata oma töö vilju. Sellel aastal oled sa ka kõva ja arvestatav konkurent. Miski ei peata sind.

Kommentaare ei ole