{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukits

foto : unsplash / Simon Smith      Veenus liigub sinu märgi...

foto : unsplash / Simon Smith

 

 

 Veenus liigub sinu märgist edasi Veevalajasse 2. jaanuaril ja selle tõttu võib sul tekkida tunne nagu hakkaksid asjad taas liikuma õiges suunas ja õiges rütmis. Ära hakka end kohe liigse tööga tapma vaid võta aega ka puhkamiseks. Kuu on Sõnni märgis esmaspäeval ja aitab sul oma rahaasju paremini organiseerida. Selle nädala kõige suurem sündmus on kahtlemata täiskuu Vähi märgis eesoleval laupäeval, mis on sinu märgiga opositsioonis. Sa võid tunda selle tõttu nii kahetsusi, kui süütunnet, minevik võib sind kätte saada. Pane oma murekoorem maha ja räägi mõne usaldusisikuga kõik oma probleemid sirgeks. Sa ei pea kandma oma kannatuste koormat terve aasta ju seljas. Ära tee oma lähedastele oma sõnadega tahtmatult haiget.


Armastus

Kui sa oled vallaline, siis toob see nädal sulle armastust. Praegu on õige aeg selleks, et teha esimene samm ja olla julgem ning ettevõtlikum. Unusta oma tagasihoidlikkus ära ja kõik läheb hästi. Kui sa oled juba kellegagi koos, on sind ees ootamas romantiline nädal, mis peaks tooma naeratuse su huultele. 

 

 


Töö

Kui sa leiad, et sa oled paremat palka väärt, siis räägi sellest. Raha ei ole tabu. Kaitse oma huve ja seisa oma õiguste eest väljas. Kui jutud on räägitud, tead sa vähemalt, mida sul on oodata. Kui see tulemusi ei anna, on sul võib-olla aeg töökohta vahetada ja otsida midagi paremat. 


Tervis

Su organism vajab puhkust, sa oled end viimasel ajal täiesti ära kurnanud. Hoolitse enda eest rohkem. 


Raha

Sa ei ole eriti mõistlik praegusel hetkel ja ometi pead sa end kokku võtma ja paremini oma kulutusi kontrollima edaspidi, et suuremaid probleeme ära hoida.

 

Tsitaat : " Viga on sama suur: usaldad sa siis kõiki või umbusaldad sa teisi. " (Sénèque)


Kommentaare ei ole