{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

  foto : unsplash / Snow Park   Veenus on sisenemas Veevala...

 

foto : unsplash / Snow Park

 

Veenus on sisenemas Veevalaja märki 2. jaanuaril ja toob sulle head õnne kaasa sellel nädalal. Haara kõikidest headest võimalustest kinni. Merkuur on retrograadis Kaljukitse märgis ja sa võid hakata rohkem juurdlema selle üle, mida sa oleksid võinud ära teha. Unusta oma kahetsused ja vaata tuleviku poole. 

 

Täiskuu Vähi märgis 7. jaanuaril soovitab sul jätta minevik rahule. Kuu on Kaksikute märgis 3 , 4 ja 5. jaanuaril konjunktsioonis Marsiga, mis on samuti Kaksikute märgis ja sinu märgiga opositsioonis. Hoidu impulsiivsusest ja ära tegutse mõtlematult. 


Armastus

Ãœks lähedane inimene, kelle kavatsused ei ole ometi kõige paremad, võib toppida oma nina sinna, kuhu pole vaja ja sekkuda sinu pereellu. Võib-olla on see keegi sinu minevikust. Pane oma prioriteedid paika ja katsu olukord võimalikult hästi ära lahendada. Kui sa oled vallaline, on sind ees ootamas üsna hea ja emotsionaalne nädal, mis teeb südamele pai aga suurt armastust su ellu ei too. 

 

 


Töö

Sellel nädalal võid sa lõigata oma töö vilju. Hoia end kadedatest eemale ja vaata ette, et võim sulle pähe ei hakkaks. 


Tervis

Hoia end soojas, su immuunsus ei ole praegusel hetkel kõige tugevam ja selle tõttu pead sa ise oma tervise eest hoolitsema, et mitte haigeks jääda.

 

Raha

Neptuun ja Saturn kaitsevad su rahaasju praegusel hetkel. 

 

Tsitaat : "See, kes käske täidab, on alati parem, kui see, kes kamandab." (Ernest Renan)

 

Kommentaare ei ole