{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 25. august

  ...

 

foto : unsplash / Benigno Hoyuela

Jäär

Armastus. Isegi, kui kõikide märkide järgi ootab sind täna ees täiesti tavaline päev, oled sa oma eluga praegu üsna rahul ega otsigi probleeme juurde. Töö. Hea oleks, kui sa ei jääks täna teiste peale lootma ja asud ise asja kallale. Kui sa oled olnud viimasel ajal hooletu, tuleb sul nüüd tagajärgede eest vastutada. Tervis. Ilmselt ei ole sul hetkel kõige kergem hoolitseda oma kehakaalu eest ega mõtelda rohkem oma tervise peale. Sa oled pigem sellisel lainel, et võid süüa kogu külmutuskapi tühjaks kohe, kui masendus peale tikub. Raha. Ära lange lõksu, ära usu kõike, mida sulle räägitakse ja ära mängi liiga suurte summade peale.

Väike nõuanne: ära tegele metafüüsikaga, sellest ei saa keegi õieti aru

 

Sõnn

Armastus. Praegusel hetkel meeldib sulle rohkem ilmselt platooniline suhe, sa tahad vaikselt nosida õhtul teleka ees midagi head ja oled oma eluga just rahul. Midagi muud sa ei vajagi. Töö. Täna tekivad head võimalused, ära maga neid maha ja tegutse õigel hetkel. Tervis. Üldiselt peaks su tervis olema hea, katsu ainult rohkem puhata. Raha. Mingeid muutusi silmapiiril näha ei ole ja sellepärast pead sa ka edaspidi teenima oma igapäevast leiba palehigis. 

Väike nõuanne: ära muuda asju keerulisemaks, kui need juba on


Kaksikud

Armastus. Vaadates praegust planeetide seisu, on sind ees ootamas ilus ja harmooniline päev. Ära tee ainult seda viga, et sa hakkad oma partnerile tema puudusi ja vigu nina alla hõõruma. Töö. Kõik sõltub sellest, mida sa teha oskad ja kui järjepidev sa oled. Head ideed ei jää tulemata. Aga hoia end kadedate eest. Tervis. Ilmselt oled sa emotsionaalselt kurnatud hetkel ja see muudab su immuunsust nõrgemaks. Raha. Planeedid hoiatavad sind, ära mängi oma raha maha. 

Väike nõuanne: tegele sellega, mis on kõige tähtsam ja ära pööra pisiasjadele nii palju tähelepanu


Vähk

Armastus. Kui sa oled oma töö ja kohustustega üle koormatud, siis ei jää sul enam armastuse jaoks sugugi aega üle. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas. Tervis. Ilmselt oled sa hetkel heas vormis. Raha. Planeedid kaitsevad su rahaasju.

Väike nõuanne: vii oma eesmärgid ellu 

 


Lõvi

Armastus. Praegusel hetkel peaks su elu olema üsna harmooniline tänu Jupiterile. Sa võid kindel olla, et su partner sind toetab. Töö. Merkuur on sinuga ja parandab su suhteid teistega. Tervis. Tee sporti. Raha. Sa leiad varsti võimalusi, kuidas oma majanduslikku seisu parandada.

Väike nõuanne: ära unusta nautida rohkem oma elu


Neitsi

Armastus. Rohkem, kui kunagi varem, vajad sa kedagi, kes oskaks sind ära kuulata, kes sind mõistaks ja sinust aru saaks. Töö. Kõik läheb hästi. Tervis. Saturn tegutseb sinu tervise sektoris ja selle tõttu peaksid sa olema heas vormis, ainult natuke liiga närviline. Raha. Tänu Merkuurile võid sa sooritada väga kasulikke tehinguid.

Väike nõuanne: ära otsi kõigiga tüli


Kaalud

Armastus. Kui sa oled õnnelik, kingib Pluuto sulle ilusa päeva täis toredaid üllatusi. Kui su paarisuhe on aga halb, võite te täna suud puhtaks rääkida. Töö. Ära tee midagi, mis võiks rikkuda su head nime. Tervis. Sa pead hakkama tervislikult toituma. Raha. Ole säästlikum.

Väike nõuanne: ära räägi nii palju oma eraelust


Skorpion

Armastus. Tänu Veenusele läheb täna kõik hästi. Töö. Üks erimeelsus võib täna tekkida ühe töökaaslasega, ära otsi endale probleeme juurde, katsu teha kõik, mis võimalik, et olukorda siluda. Tervis. Jupiter soovitab sul hoolitseda oma tervise eest. Raha. Ilmselt saad sa täna raha juurde.

Väike nõuanne: kaitse oma õigusi

 


Ambur

Armastus. Rutiin ja üksluisus teevad oma töö ja see mõjub halvasti sinu paarisuhtele. Te peate tõsiselt omavahel rääkima enne, kui on liiga hilja. Töö. Täna leiab aset üks väga tore ja ootamatu vahejuhtum. Tervis. Üldiselt on su tervis hea. Raha. Sa tahad oma elujärge parandada aga praegusel hetkel ei ole hea võtta liiga suurt laenu.

Väike nõuanne: tark ei torma

 

Kaljukits

Armastus.  Täna võivad mõned probleemid tekkida tänu erimeelsustele või möödarääkimistele. Töö. Ära tee midagi, mis võiks sulle endale halba teha ja sulle probleeme kaela tuua. Tervis. Ära kurna oma organismi ära. Raha. Katsu leida võimalusi investeerimiseks.

Väike nõuanne: ära unusta, et sa elad iseenda, mitte teiste jaoks


Veevalaja

Armastus. Ära sea oma suhet ohtu, ära flirdi teistega, ära mine mujale vaatama. Sa võid hiljem seda kahetseda. Töö. Võitle oma ideede eest, ära lase endale pähe istuda. Tervis. Kaitse oma südant. Raha. Hea rahaõnn naeratab sulle täna.

Väike nõuanne: ole positiivsem ja muretse vähem


Kalad

Armastus. Võib-olla unistad sa kellestki teisest? Võib-olla on su tunded oma partneri vastu kadunud? Võib-olla ei tea sa ise ka, mida sa tahaksid oma eluga edasi teha. Töö. Tõenäoliselt saad sa suuremat tegevusvabadust juurde. Tervis. Kerge masendus võib ligi tikkuda. Raha. Kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: ära kritiseeri teisi nii palju

Kommentaare ei ole