{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Erika Fl...

Foto : unsplash / Erika Fletcher

 

 Armastus

Paaridele : Praegune Merkuuri aspekt muudab sind palju nõudlikumaks oma partneri suhtes. Sa ei ole mitte millegagi nõus ja ei ole valmis nurki siluma. Katsu olla vähem nõudlikum, kui sa tahad alal hoida harmooniat oma suhtes.

Vallalistele : Praegune periood võib tuua sulle häid uudiseid kaasa. Ära unista siiski liiga palju ja ära oota ka, et kohe homme kõik su unistused täituvad. Kindlasti ära vali endale elukaaslast rahakoti sisu järgi. Raha ja armastust ei maksa omavahel segi ajada.

 

Töö

Kuu mõjutab sinu tööasju. Praegune hetk on hea igasugusteks ettevõtmisteks ning vahendite leidmiseks, mis aitaksid sulle ametialaselt edu saavutada. Ole julge ja kõik läheb hästi, eriti, kui sa pead kasutama veenmisoskust. 

 

 

 

Tervis

Sa oled väga heas füüsilises vormis tänu Marsile ja Jupiterile. Sa pead ainult hoidma oma maksa ja sappi. Hoia end soojas, sest tuul võib sulle halba teha.

 

Raha

Praeguse perioodi esimene pool on väga soodne erinevateks rahaga seotud tehinguteks, mille abil sa võid oma rahalist seisu märkimisväärselt parandada. 

Kommentaare ei ole