{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja nädalahoroskoop

  Foto : unsplash / ...

 

Foto : unsplash / Japes Pritchett

Armastus

Paaridele : Sa oled valmis suuremateks järeleandmisteks tänu Saturni mõjutusele. Sinu paarisuhtes valitsev õhkkond peaks olema palju rahulikum tänu sellele. Uued kirehood võivad aset leida.

vallalistele : Armastuse koha pealt võib praegune periood teha lausa imesid. Sa võid kohtuda õige inimesega, kellega sul tekib kohe hea suhe ning äratundmine. 

 

Töö

See nädal on kõige õigem tegutsemiseks ning selleks, et kindlustada endale positsiooni. Ära karda, isegi, kui kõik ei lähe sinu soovide kohaselt, saadab su pingutusi lõpuks ikkagi edu.

 

 

 

Tervis

Sa pead olema ettevaatlikum ja hoidma oma tervist rohkem. Marss annab sulle küll head energiat aga võib põhjustada ka väikeseid terviseprobleeme. Kuna Marsi aspekt on halb, siis võib see muuta nõrgemaks vereringet ning põhjustada maksaga seotud probleeme. Sa ei pea muretsema, sest see ei takista sul elu nautimast. Ole lihtsalt kõiges mõõdukas.

 

Raha

Merkuur toetab su rahaasju ja sa oskad ära kasutada kõiki häid võimalusi. Sa näed suurelt ja näed kaugemalt ning sul on täiesti õigus. See on ju tuntud tõde, et julgetele naeratab hea õnn alati. 

Kommentaare ei ole