{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Michal J...

Foto : unsplash / Michal Janek

 

 Armastus

Paaridele : Sellel nädalal ei tohiks rutiin ja igavus sinu ja su partneri vahele oma nina pista.  Sa teed kõik, et oma partneri huvi üleval hoida nii, et ta isegi rahulikult magada ei saa.

Vallalistele : Seekord ei huvita sind sugugi üheöösuhted, millel tulevikku pole. Sa igatsed sellise inimese järele, kellega jagada oma rõõme ja muresid. Kellega jagada oma elu. Ja see, keda sa sellel nädalal kohtad, võibki olla sinu unistuste partner.


Töö

Mis puutub tööalastesse asjadesse, siis katsu panna paika endale uued eesmärgid. Marss ise toetab sinu ettevõtmisi. Leia uusi koolitusi, mis avavad sulle uusi väljavaateid. See oleks heaks võimaluseks, mis aitaks sul parandada oma töötingimusi või kindlustada tulevikku. Ja teha samal ajal karjääri.

 

 


Tervis

Tervise seisukohalt peaksid sa olema sellel nädalal ettevaatlikum. Sa võid tunda väsimust ning tunda motivatsiooni puudust. Või siis vastupidi tunda liiga suurt energiat ja sellega kaasnevat närvilisust.


Raha

Kui sul on mõni projekt, mis vajab nõuab suuremat investeeringut, siis võid sa leida ilma suurema vaevata vahendid, mis sind aitavad. Jupiter ise aitab sul lahendada oma finantsalased probleemid, mis sind viimasel ajal rahutuks on teinud.

Kommentaare ei ole