{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalade nädalahoroskoop

Foto : unsplash / Andrea D...

Foto : unsplash / Andrea Davis

 

 Armastus

Paaridele : Sellel nädalal on palju armastust ja üksmeelt õhus. Teie suhe muutub tugevamaks ja teie vahel on lähedus. Te suudate paremini oma soovidest ja igatsustest rääkida ning hoiate äre lahkhelisid.

Vallalistele : Kui sa tahad end siduda selle inimesega, kellega sa juba mõnda aega suhtled, siis kaalu korralikult seda enne läbi. Sa ei näe teda tema õiges valguses ja võid tunda lihtsalt kehalist lähedust.

 

Töö

Tänu Uraani aspektile läheb töö juures kõik hästi. Sa tunned nagu oleksid sul tiivad. Sinu oskusi ja teadmisi tõstetakse esile. Su ülemus küsib kõiges sinu nõu. See on võib-olla hea hetk selleks, et palgatõusu küsida. 

 

 

 

Tervis

Füüsiliselt tunned sa end hästi oma kehas, tervis on sul hea ja energiast puudu ei tule. Isegi, kui viimasel ajal on mõned terviseprobleemid sind kimbutanud, siis praegu hakkavad nad kõik kaduma.

 

Raha

Hoolimata oma praegusest rahalisest seisust, on sul sellel nädalal võimalik oma rahaasju paremaks muuta ning raha kasvama panna. Kõik läheb hästi. Küsi paremat palka. Ja pane raha säästudeks kõrvale. 

Kommentaare ei ole