{ads}

HIDE

Viimased

latest

Isiksusetest: Vaata, mida sa esimesena näed pildil ning seejärel loe, mida see sinu isiku kohta räägib

Mõned meie isiksusejooned on salapärased ja tundmatud isegi meile endile. Tihti ei mõista me ka ise ennast ja oma käitumist. Me ei saa...


Mõned meie isiksusejooned on salapärased ja tundmatud isegi meile endile.

Tihti ei mõista me ka ise ennast ja oma käitumist. Me ei saa aru, mille pärast me just nii reageerisime või mis pani meid nii antud olukorda nägema. Miks me ei oska alati kõige paremini lahendada oma probleeme, miks me käitume nii nagu me seda teeme, korrates kogu aeg samu vigu... Võib-olla on viga selles, et me ei tunne ennast lihtsalt hästi.

Võib-olla on siis tähtis õppida iseennast rohkem tundma ja see aitaks muuta ka ülejäänud elu paremaks ja lihtsamaks. Ning viia ellu unistusi ja eesmärke, mille täitumisse sa juba ammu enam ei usu.

Kui sa tahad õppida ennast paremini tundma, siis tee alljärgnev test.

Vaata allolevat pilti. Mida sa kõige esimesena pildil näed? 


Kui sa nägid esimesena...


Öine linn, kuuvalgus valgustamas järvepinda

See, mida sina kõige rohkem oma elus hindad ja otsid, on rahu.

Võib-olla on sul liiga palju tegemist olnud halbade inimestega oma elus, kes on sulle oma jälje jätnud. Nad on sind alavääristanud ja su suhe nendega on sulle jätnud valusaid mälestusi. Nüüd katsud sa ravida oma hinge ja südant, otsides rahu ja vaikust. Sa tahad olla vaba. Sellepärast mõtled ja analüüsid sa kõike oma elus ja ei torma enam pea ees. Sa ei taha enam haiget saada, sa ei ole enam see, kes sa olid enne. Sa oled teine inimene, targem ja mõistlikum.

Naised

Sa oled inimene, kes armastab ja naudib oma elu.

Sa oled väga hea suhtleja, kes ei viitsi raisata oma elu liigse muretsemise peale. Jah, ka sulle pole stress võõras aga kui võimalik, siis tahad sa näha elu pigem positiivse külje pealt. Milleks end vaevata tühiste vaidluste ja liigsete muredega? Sina tead, et kõige tähtsam elus on olla õnnelik ja sellepärast oled sa otsustanud eemalduda kõigist ja kõigest, mis takistavad sul õnnelik olla.
Sinu enesekindlus ja optimism aitavad sul sul teha palju head enda ümber. Sa oled valgus siin maailmas. Ja paljudel on sinust abi. Jätka samamoodi.

Mehe profiil

Isegi, kui sageli peavad need inimesed, kes sind ei tunne, liiga tõsiseks ja introvertseks inimeseks, siis sina ise oled õnnelik ja oma eluga rahulolev inimene.

Oma elus oled sa pidanud vastu astuma mitmetele raskustele, sa oled teinud rahu iseendaga. Sa oled õnnelik ja tänulik oma elu eest. Sa ei lase mitte ühelgi probleemil ega inimesel enda elu rikkuda, sest sa oled teadlik, et kõik halb on kaduv ja petlik.

Sa oled hea inimene, aus ja tõsise ellusuhtumisega, sa väärid oma elus parimat. 




Kommentaare ei ole