{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vali üks tuvi ja vaata, milline on tema sõnum sinule?

Vali üks valge tuvi, mis sulle kõige lähedasem tundub ja võta vastu tema sõnum, mis tal sulle on. Valge tuvi on rahu sümbol, iga kord,...


Vali üks valge tuvi, mis sulle kõige lähedasem tundub ja võta vastu tema sõnum, mis tal sulle on.

Valge tuvi on rahu sümbol, iga kord, kui sa näed ühte, peaksid sa tundma tema head energiat, tarkust ja rahu.

Esimene tuvi



"Vali, kellega sa võitled. Mõnikord on rahus elamine palju parem, kui oma õiguse taga ajamine. "

Tõenäoliselt oled sa keegi, kellele meeldib rääkida. Rääkida oma vaatenurgast ja uskumustest, sest sa oled kaljukindlalt veendunud, et ainult sinul on õigus. Sa oled põhjalikult oma teadmisi kontrollinud ja kui keegi peakski julgema kahelda, oled sa valmis kaitsma oma positsiooni ja astuma vastu inimestele, kellel on teine vaatenurk sinu omast. Kõik need jooned viitavad tugeva isiksusega inimesele, kellele ei meeldi, et talle üldse midagi peale surutakse - ei autoritaarsust, töökohustusi, tegevusi ja plaane. Ent sa peaksid arvesse võtma, et mõnikord maksab see sulle endale hingerahu ja hävitab tugevalt sinu suhteid teistega.

Vali väga suure hoolega, millised võitlused on väärt kõike seda. Sageli kallihinnaliselt kätte tulnud võit ei ole väärt emotsionaalset stressi, mis sellega kaasneb ja palju parem on olla rahuliku südametunnistusega, kui tunda viite minutit kuulsust.


Teine tuvi



"Kui see läheb sulle maksma hingerahu, on see liiga kallis hind"

Mõtle oma praegusele elule. On sul mingi probleem, mis ei lase sul rahus olla? Selle asemel sa juurdled ja juurdled probleemi kallal. Võib-olla aitab sind see, kui sa paned oma prioriteedid paika?

Kõik, mis võtab sinult hingerahu, on liig. Sa väärid elu, mida sa saad nautida, mitte ainult taluda. Vabasta end kõigest, mis muudab su elu õnnetuks ja rusutuks. See võib olla valus aga tulevik avab sulle ainult siis uksed õnnele. Ja sa oled seda väärt.


Kolmas tuvi




"Tõeline rahu tuleb sellest, kui sa saad aru, mis toimumas on"

Mitte miski selles elus pole igavene, kõigel on lõpp. Nii headel, kui halbadel asjadel. Alles siis, kui sa oled sellest aru saanud, võid sa elada tõelises rahus, sest siis oskad sa paremini hinnata asju, mida sa kontrollida ei saa.

Ära hoia kinni halbadest asjadest, mis su elus aset leida võivad või mida sa oled pidanud läbi elama, harjuta end parem nautima rohkem häid asju, mis ju samuti juhtuvad. Sa pead mõistma, et elus on etapid ja katsu neid järgida selleks, et leida rahu oma südames.


Kommentaare ei ole