{ads}

HIDE

Viimased

latest

7 märki, mis näitavad, et su kaaslane petab sind või kavatseb seda teha.

M ida rohkem aeg edasi läheb, seda rohkem me anname endale aru, kui palju võimalusi on inimestel selleks, et teineteist petta. Paljud inimes...

Mida rohkem aeg edasi läheb, seda rohkem me anname endale aru, kui palju võimalusi on inimestel selleks, et teineteist petta. Paljud inimesed on lausa meistrid selles vallas ja koguvad lausa uusi vallutusi.

Kui sinu kaaslane peaks sind petma ilma, et sa seda märkaksid, on üsna suur võimalus, et need väikesed seiklused muutuvad tema juures harjumuseks.  Kui head näitlemisoskused sinu kaaslasel ka pole, ikkagi on olemas väikesed märgid, mis reedavad tema käitumist.

1. Ta muutub diskreetseks oma telefoni suhtes.

Suhtes olemine ei tähenda eraelust loobumist. Kui su kaaslane aga varjab sinu eest seda, mida ta telefonis parajasti tegemas on, ei taha avalikustada oma salasõna ja kui ta käitumine muutub kummaliseks niipea, kui sa küsimusi selle kohta hakkad esitama, siis ilmselt varjab ta sinu eest midagi. Sest tavaliselt ei näe kaaslased probleemi selles, kui teine ta telefoni pilgu heita tahab ja ei tekita paranoiasid sellest, sest neil lihtsalt pole midagi varjata.

2. Ta tekitab väiksest asjast tüli.

Kui tavaliselt te ei tülitse ja korraga on ta hakanud sulle mitte millegi pärast etteheiteid tegema, vihastub kergesti ja tekitab igast asjast tüli, siis on see nagu märk, et ta tahab sinust lahti saada. Sest tavaliselt pole mees nii julge, et ise suhet lõpetada ja sellepärast ta pigem muudab su elu väljakannatamatuks lootes, et sina väsid.

3. Ta muudab oma väljanägemist.

Tavaliselt õnnelikus kooselus keskenduvad kaaslased pigem tähtsamatele asjadele ja pööravad vähem tähelepanu oma välimusele. See tähendab, nad panevad rohkem rõhku mugavusele, kui sellelel, mis pilku köidab. Sest õnnelik suhe on selline, kus inimesed ei näe enam vaeva selle nimel, et olla täiuslikud ja elavad oma elu lihtsalt ja sellistena, nagu nad on. Seega, kui su kaaslane korraga hakkab palju trenni tegema, ostab endale uusi rõivaid ja laenab sinu näohooldusvahendeid, siis tõenäoliselt on tal midagi mõttes.

4. Ta süüdistab sind selles, et sa teda petad.

Selline asi võib sulle üllatav olla ja see võib näiteks juhtuda mõne tüli ajal, kui su kaaslane sulle ette heidab korraga, et sa valetad, petad teda ja varjad tema eest mõningaid asju - ühesõnaga kõike seda, milles ta ise sinu ees tegelikult süüdi on. Kui keegi on truudusetu, siis usub ta kaljukindlalt, et kõik teised on seda samuti. Sest süütundega inimene muutub kahtlustavaks.

5. Ta on korraga tööga väga hõivatud.

See võib tunduda nagu äraleierdatud nali aga nii ta kord on: kui mehel on palju tööd, peab ta minema komandeeringusse või lausa magama oma kontoris. Ja sellel on otsene seos klassikalise truudusetusega. Seega, kui tema töö muutub ilma muutusteta ametikohas, räägi asjad temaga sirgeks ja ära oota niikaua, kuni kõik hullemaks lähed.

6. Ta ei taha enam vahekordi sinuga või vastupidi, on sinuga lähedasem, kui kunagi varem.

Truudusetud mehed käituvad kahte moodi: ta kas väldib sinuga vahekorda astumist või vajab intiimsust koguaeg. Need inimesed, kes enam vahekorda ei taha, tunnevad, et on armunud teise inimesse ja petavad teda sinuga koos olles. Samal ajal, kui teised, kellel kirg veelgi rohkem üls lööb, on motiveeritud sellest, et mida rohkem sa saad, seda rohkem sa tahad. Või siis mõnest süütundest, mille läbi nad tahavad end süüst puhtaks teha.

7. Sul on tunne, et ta sind petab ja see ei lähe üle.

On sul siis selged märgid silme ees sellest, et su kaaslane sind petab või ei aga sa peaksid oma vaistu usaldama. Liiga tihti katsume me end oma kahtlustest vabastada. Aga ometi tea, et su vaist tihti ei peta sind. Kui sul on halb eelaimdus või kui sa märkad eelnimetatuid märke oma mehe käitumises, siis sa peaksid temaga rääkima ja kui tal sinu eest midagi varjata ei ole, siis ei tohiks see ju probleeme esitada.


Kommentaare ei ole