{ads}

HIDE

Viimased

latest

4 horoskoobi tähemärki, kes on kõige paremad elukaaslased.

K ahe inimese suhe sõltub palju mõlemast inimesest. See pole kerge ega ideaalne. Omavahelist suhet ja armastust tuleb alal hoida ja selle ee...

Kahe inimese suhe sõltub palju mõlemast inimesest. See pole kerge ega ideaalne. Omavahelist suhet ja armastust tuleb alal hoida ja selle eest hoolt kanda. Sama asi on ka kirega, mis hooletusse jätmise puhul vaibuda võib. Edukas suhe ei ole kunagi juhuse mäng, selle taga on soov jätkata ja koos olla. Kahe inimese suhe nõuab kannatlikkust, mööndusi, soovi teist inimest mõista, suhtlemist,
alandlikkust, kaastunnet ja küpsust.
Mõned inimesed suudavad seda kõike, nad taluvad pinget ja neil on vastutustunnet. Teised jälle pole valmis suuremateks järeleandmisteks ja on valmis pigem suhet lõpetama, kui selle nimel vaeva nägema.

Horoskoop väidab, et on neli tähemärki, kellel jagub rohkem kannatlikkust ja soovi kooselu jätkata.

1. KAALUD

Kannatlik meel ja vastutustunne on selle tähemärgi kõige suuremad iseloomuomadused. Ta on teadlik, et see on suhte eduks vajalik, ta suudab katsumustele vastu pidada ja hoida oma suhet tugevana. Kaalud teavad, et selleks, et midagi korda saata on vaja pidevaid pingutusi. Nad teavad, et kahe inimese suhe nõuab pühendumust selle jaoks, et see püsima jääks ja kestaks. Nad teavad, kuidas oma tundeid välja näidata. Kaalud on ideaalsed partnerid.

2. VÄHK

Vähi tähtkujus sündinud inimene oskab olla teise vastu tähelepanelik ja näidata välja empaatiat. Ta on tundlik ja ettevaatlik. Ta ei taha teistele haiget teha. Vähk on erakordse iseloomuga inimene. Ta oskab oma tunnetest rääkida ja kiindub ruttu, kui leiab oma elu armastuse. Ta ei hakka teist inimest reetma, ta on üks harvadest inimestest, kes alati sinu kõrvale jääb. Ideaalne kaaslane, sest sa võid alati tema peale loota.

3. SÕNN

Sõnni pea ei ole pilvedes, ta on kahe jalaga maa peal ja sa võid tema peale loota. Tema jaoks on võimalik ainult üks ja toimiv suhe. Ta austab oma elukaaslast ja kingib oma südame vaid ühele inimesele. Ta ei mängi teise inimese tunnetega. Ta katsub oma suhet hoida väljaspool keskpärasust. Ta on kannatlik ja väldib tühiseid tülisid. Ta tahab oma suhtes tasakaalu ja harmooniat saavutada. Ta on ideaalne kaaslane neile, kes otsivad tõsist suhet.

4. NEITSI

Neitsi tähtkujus sündinud on oma kaaslase vastu alati tähelepanelikud. Ta teeb kõik, et oma väärida tema armastust. Tänu oma erakordsele tarkusele suudab ta lahendada suhtes ettetulevaid probleeme. Tema analüüsiv loomus tagab edu suhtes ja temaga koos ei tule palju katsumusi ette. Ta teab, et kahe inimese suhe nõuab mõlemapoolseid pingutusi. 


Kommentaare ei ole