{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mis meestele tegelikult naiste juures meeldib?

L oomulikult köidab mehi kõige esimesena naise välimus aga tavaliselt armub mees naise isiksusse, tema olemusse, sellesse, kes naine tegelik...

Loomulikult köidab mehi kõige esimesena naise välimus aga tavaliselt armub mees naise isiksusse, tema olemusse, sellesse, kes naine tegelikult on. Mees ei saa kunagi õnnelikuks elades ilusa nuku kõrval, kellel puudub isiksus ja omapära. Mida mehed aga tegelikult naiste juures hindavad?

1. Naised, kes on iseseisvad.

Meestele avaldavad tegelikult muljet iseseisvad naised, kes ei klammerdu kümne küünega nende külge ja kes oskavad ka oma elu elada siis, kui meest kodus ei ole.  Neile meeldivad naised, kes ei oota, et mees neile kõik annaks ja ette ära teeks.

2. Naised, kellel on algatusvõimet.

Isegi võttes arvesse seda, et mees armastab olla see, kes otsustab ja juhib, hindab ta siiski krgelt, et ka naine aeg-ajalt oma ideede ja plaanidega välja tuleks.

3. Naised, kes kannavad enda eest hoolt.

Meestele meeldivad naised, kes enda eest hoolt kannavad ja ei lase endal käest ära minna.  Unusta rullid ja lohvakad dressid, näe natukenegi vaeva, et ka kodus ilus olla.

4. Naised, kes ei avalda survet.

Meestel tuleb aeg-ajalt ette perioode, kus nad vajavad mõistmist ja arusaamist oma naise poolt. Nad ei taha abi ega toetust vaid seda, et naine neid etteheidetega üle ei külvaks. Meestele ei meeldi naised, kes survet avaldavad.

5.  Naised, kes abi vastu võtavad.

Meestele on nende endi ego väga tähtis. Ja sellepärast ei meeldi meestele naised, kelle ego on sama suur. Mehele meeldib, et hoolimata oma iseseisvusest naine aeg-ajalt temalt abi palub.

6. Naised, kellel on iseloomu.

Meestele meeldivad naised, kellel on oma iseloom ja kes teavad, mida nad tahavad. Loomulikult ei tähenda see, et neile meeldiksid liiga tugeva isiksusega või vägivaldsed naised. Vastupidi, me räägime naistest, kes oskavad öelda EI ilma hääletooni tõstmata ja ilma ebameeldivaks muutumata. 








Kommentaare ei ole