{ads}

HIDE

Viimased

latest

8 märki, mis näitavad, et sa ei ole armunud vaid emotsionaalselt sõltuv

K õik inimesed otsivad, soovivad ja vajavad armastust ja selle tõelise armastuse otsing võib võtta kogu elu. Paljud peavad aga emotsionaalse...

Kõik inimesed otsivad, soovivad ja vajavad armastust ja selle tõelise armastuse otsing võib võtta kogu elu.

Paljud peavad aga emotsionaalset sõltuvust armastuseks. Loomulikult on see suurepärane, kui sa leiad esimesel kohtumisel teises inimeses palju häid külgi aga kellegi või millegi idealiseerimine võib olla ohtlik.

Tihti alustavad inimesed suhet kellegagi, sest see suhe tagab neile väärtustamise ja enesekindluse, nad mõtlevad vähem teise inimese peale.

Me võime end leida suhtest kellegagi, keda me õieti ei tunne ja seda nädalate, kuude, aastate kaupa ja me oleme õnnelikud nendega koos olles, lihtsalt sellepärast, et meil ei ole emotsionaalset iseseisvust. Kuidas teada, kas sa oled armunud või emotsionaalselt sõltuv?

1. Sa vajad teda oma enesekindluse tõstmiseks. 

Sa vajad oma kaaslase kiindumust, armastust, tähelepanu ja heakskiitu. On siis tegemist mõne komplimendiga sinu välimuse kohta või kiidusõnu sinu töö kohta, sa vajad seda heakskiitu. Kui sa seda ei saa, hakkad sa endas kahtlema.

2. Sa usud siiralt, et ilma temata kaotaks su elu mõtte.

Sa elad hirmus, et ühel heal päeval su kaaslane kaotab sinu vastu huvi ja jätab su maha. Sa ei suuda endale ette kujutada elu ilma temata ja ei taha teda kaotada.

3. Sa oled armukade.

On siis tegemist sõprade, pere või töökaaslastega - sa tahad, et su kaaslane veedaks kogu oma vaba aja ainult sinuga. Sa oled äärmiselt arukade. Sa oled valmis probleeme tekitama, et teda tagasi hoida, sa hakkad tema kallal nääklema kohe, kui ta tagasi on. Sa ei karda truudusetust, sa võid olla armukade, kui su kaaslane oma emaga aega veedab või mõnda sõpra külastama läheb. Sa tahad eranditult kogu tema tähelepanu endale saada.

4. Kõik on näiline.

Mõned asjad, mis puudutavad sinu kaaslast panevad sind kahtlema teie suhtes aga niikaua, kui su sõbrad ja pere teda hindavad on kõik hästi. Tuleb tuttav ette?

5. Sa kardad, et ta su maha jätab.

Sul on hirm, et ta su kellegi pärast hülgab, sa kardad üksindust. Ja sellepärast nõuad a endale kogu tema aega ja tähelepanu. Mingil teatud hetkel tunnevad kõik inimesed seda tunnet aga see on mööduv. Aga sina kardad seda ikka iga kord, kui ta kellegi uue inimesega kohtub.

6. Sa vajad tema nõusolekut.

Kui su kaaslane on ainus, kelle arvamus sulle loeb, siis peaksid sa muret tundma. Sa ei tohiks pöörata rohkem tähelepanu tema arvamusele, kui iseenda arvamusele. Hoolimata sellest, mida sa arvad, tunned sina ennast paremini kui teised.

7. Te olete alati koos.

Enne olid sul oma huvialad ja sõbrad, nüüd pole sul enam mitte midagi. Sa oled kõik maha jätnud selleks, et olla koos teise inimesega.

8. Sa tahad teda muuta.

Kui sa usud, et õnnelikuks olemiseks pead sa teist inimest muutma, siis mõtle sügavalt järele. Kui sa tahad teda muuta, siis peaksid sa ilmselt valima endale keegi teine.


Kommentaare ei ole