{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vana Egiptuse astroloogiamärgid.

E giptuse astroloogia koosneb 12 märgist. Iga astroloogiamärk, välja arvatud esimene - Niilus - on sümboliseeritud egiptuse jumalast. Vanad ...

Egiptuse astroloogia koosneb 12 märgist. Iga astroloogiamärk, välja arvatud esimene - Niilus - on sümboliseeritud egiptuse jumalast.

Vanad egpitlased uskusid, et isiksus ja elu on määratud sinu sünni ajal valitsevast astroloogilisest märgist.

Vana Egiptuse astroloogilised märgid:

Niilus (1 - 7. jaanuar, 19 - 28. juuni, 1 - 7. september, 18 - 26. november)

Niilus on esimene egiptuse astroloogiamärk. Niilus sümboliseerib uut algust. Egiptuse astroloogia järgi armastavad Niiluse märgi all sündinud inimesed oma elu, parem on mitte nendega tülli minna. Nad otsivad võimalust paremaks ja edukamaks saada. Niiluse märgi all sündinud inimesed sobivad hästi Amon-Ra ja Set'iga.

Amon - Ra (Egiptuse maailmariigi jumalate kuningas) (8 - 21. jaanuar, 1 - 11. veebruar)

Selle märgi all sündinud inimesed on head juhid. Nad omavad head enesekontrolli ja on usaldusväärsed. Nad oskavad teisi motiveerida ja julgustada. Nad on head nõuandjad.
Nad sobivad hästi Niiluse ja Horosega.

Mut (raisakotkas-jumalanna valitseva vaarao jumalik ema - vikipeedia) (22 - 31. jaanuar, 8 - 22. september)

Mut sümboliseerib emadust, selle märgi all sünnivad väga head lapsevanemad. Nad on samuti hea loogilise mõtlemisega ja praktilised. Võivad teha head karjääri õigusteadused, olla head meditsiinivallas või hariduses.
Nad sobivad hästi Sethi ja Horosega.

Geb (maajumal) (12 - 29. veebruar, 20 - 31. august)

Selle märgi all sündinud inimesed on hea südamega ja tundlikud. Nad usaldavad alati oma vaistu ja tundeid, sellepärast puudutab maailmas toimuv neid eriti tugevalt. Nad on vastutustundlikud.
Nad sobivad hästi Seth'i ja Horosega.

Osiris (allmaa ja ülestõusnute jumal) (1 - 10 märts, 27. november - 18. detsember)

Neil inimestel on kahepalgeline loomus, ühelt poolt on nad tugevad ja teisest küljest kergesti haavatavad. Nad on iseseisvad ja viivad entusiastlikult ellu oma eesmärke. Neil on palju energiat.
Nad sobivad hästi Osirisega ja Thot'iga.

Isis (lehmapealine jumalanna) ( 11 - 31. märts, 18 - 29. oktoober, 19 - 31. detsember)

Inimesed, kes on sündinud selle märgi all on väga otsekohesed. Neile meeldib end selgelt ja otse väljendada, et vältida arusaamatusi. Nad kaitsevad ja hoiavad palju oma lähedasi. Nad on energilised. 
Nad sobivad hästi Osirisega ja Thoth'iga.

Thot (tarkuse- ja kuujumal) ( 1- 19 aprill, 8 - 19. november)

Thot on tarkusejumal, see tähendab, et inimesed, kes on sündinud selle märgi all, oskavad hästi probleeme lahendada. Neil inimestel on väga hea mälu, nad ei unusta kunagi heategu. Nad on romantilised oma loomu poolest ja otsivad ainult püsisuhet.
Nad sobivad hästi Bastet'i ja Isis'ega.

Horos (kulli - või pistrikupäine taeva ja päikesejumal) (20. aprill - 7. mai, 12 - 19 august)

Need inimesed on väga julged ja võtavad alati riske, et oma eesmärke täide viia. Nad armastavad vastutust ja otsivad kindlustust. Nad on optimistlikud ja tahavad alati parimat.
Nad sobivad hästi Bastet'i ja Geb'iga.

Anubis (jumalus ja surnute maja valdaja šaakali - või koerapeaga) (8 - 27. mai, 29. juuni - 13. juuli)

Selle märgi all sündinud inimesed armastavad üksindust. Nad analüüsivad palju. Nad on suure sisemise hingeeluga, kes armastavad rahu. Nende tunded on väga tugevad. Nad on rahulikud.

Nad sobivad hästi Bastet'i ja Isis'ega.

Seth (kõrbe- ja kaosejumalus) (28. mai - 18. juuni, 28. september - 2. oktoober)

Selle märgi all sündinud inimesed otsivad täiuslikkust ja muutusi. Nad ei suuda kaua ühel kohal püsida. Nad on head suhtlejad ja armastavad olla tähelepanu keskmes. Nad armastavad väljakutseid.
Nad sobivad hästi Geb'i ja Niilusega.

Bastet (kassjumalanna) (14 - 28. juuli, 23 - 27. september, 3 - 17. oktoober)

Selle märgi all sündinud inimesed otsivad alati oma elus tasakaalu ja rahu. Nad on varustatud suure intuitsiooni tundega ja tunnevad hästi ära teiste tõelise motivatsiooni. Neid võib huvitada metafüüsika ja spiritualism.

Nad sobivad hästi Sehmet'i ja Horosega.

Sehmet (sõja, haiguse ja tervenemise jumalanna) (29. juuli - 11. august, 30. oktoober - 7. november)

Neil inimestel on jalad kindlalt maa peal. Nad on perfektsionistid, kellel on hea õiglusetunnetus. Nad on väga head kohtunikud. Nad sobivad hästi Bastet'i ja Geb'iga.






Kommentaare ei ole