{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neli kõige truumat tähemärki

VÄHK Vähi jaoks on tema perekond prioriteet, mille nõudmised ta rahuldab enne kõike muud. Tema kaaslane on tema omandus, kellelt ta ootab sa...

VÄHK


Vähi jaoks on tema perekond prioriteet, mille nõudmised ta rahuldab enne kõike muud. Tema kaaslane on tema omandus, kellelt ta ootab samasugust truudust ja lojaalsust, nagu ta isegi on võimeline andma. Ta vajab elus kindlustunnet ja seda saab talle pakkuda ainult ta enda pere. Milleks seda siis lõhkuda?

SÕNN

Sõnnil on moraalinormidest oma arusaamine ja ta jääb ükskõikseks kõikide väliste tegurite suhtes. Oma suhtes on ta lojaalne, aus ja pigem tõsise loomuga. Samasugust tõsist ellusuhtumist ootab ta ka oma kaaslaselt. Sõnn ei hakka oma kaaslast petma, see ei käi tema põhimõtete juurde.

KALJUKITS

Nii nagu tööl, nii ka eraelus töötab Kaljukits selle nimel, et asjad ainult paraneksid. Kaljukitse loomuses puudub alla andmise joon, ta ei lähe mujale vaatama, tal pole selle jaoks aega ega tahtmist. Lisaks sellele on ta konservatiiv, kes peab tähtsaks vanu traditsioone ja nendest kinni pidamist.

KAALUD

Kaalud otsivad rahu. Nad ei talu tülitsemist. Kaaludel on kombeks oma kaaslast väikeste üllatustega meeles pidada ja hoida niimoodi alal armastust ja kirge. Neil läheb liiga palju aega oma kaaslase armastamise peale, sellepärast nad ei lähegi ega tahagi minna mujale vaatama.

Kommentaare ei ole