{ads}

HIDE

Viimased

latest

Miks armastavad naised "pahasid poisse"?

Me loeme tihti, et see või teine kuulsus on enda kõrvale valinud niiöelda "paha poisi". Miks nad seda teevad? Miks valivad ilusad,...

Me loeme tihti, et see või teine kuulsus on enda kõrvale valinud niiöelda "paha poisi". Miks nad seda teevad? Miks valivad ilusad, iseseisvad ja targad naised enda kõrvale halva kuulsusega mehe?

Nr 1. Ettearvamatus

Mitte kunagi ei tea ette, mis järgmisel hetkel juhtuda võib ja see tundub põnev. Miks? Sest see on stimuleerib ja igavust pole ka vaja karta. Pidev draama, nagu seebiooperites. Elu, mis sarnaneb filmile.

Nr 2. Kaitse

See "halb poiss" esindab mingis suhtes testosterooni allikat. Varjates füüsilisi ja vaimseid vägivallaakte, võib see mees olla kergelt vägivaldne oma olemuselt ja naine võib seda võtta, kui tema jõu ja tugevuse sümbolit.

Naisele meeldib tunda end kaitstuna, võttes arvesse, et see mees on nii tugev ju. Loomulikult kõik see käib läbi alateadvuse. Sest, kui hakata mõtlema, siis teavad kõik, et see pole nii ja et tihti just see halb poiss, kes uhkustab oma jõuga, on oma sisemuses kartlik ja nõrk.
Aga illusioonid on paremad, kui reaalsus.

Nr 3. Seiklus ja põnevus.

Oma südamepõhjas teab naine, et see mees pole tema jaoks õige aga ta valib selle mehe sellest hoolimata. See on jälle üks enesele tehtud ilusatest valedest. Aga sa tahad ikkagi seda meest ja elada seiklusrikast elu selle mehe kõrval.

Nr 4. Domineerimine ja võim

Tuhandete aastate jooksul on mehed alistanud lugematuid naisi. Kui näiteks sul oli võimukas isa, siis on üsna kindel, et sa armastad selliseid mehi, kes naisi domineerivad, keda sa saaksid imetleda nii, nagu sa oma isa imetlesid. Selline asi ei juhtu just süstemaatiliselt aga sellel on tihti psühholoogiline näitaja. Ja jällegi leiab see aset alateadvuse tasandil, sest kõva häälega seda sa kuulutama ei hakka.

Nr 5. Kangelane

Mõned "pahad poisid" on ilusa välimusega ja see loomulikult muudab asjad lihtsaaks. Aga on ka neid, kes oma välimise külje pealt just kõige täiuslikumad pole.

Aga see ei loe, sest nad on ju "kangelased". Igatahes selle naise silmis. Tema silmis on see mees kangelane, kes päästab väikese tüdruku ja kes hoolitseb tema eest kogu ülejäänud elu.

See pole tähtis, et see kangelane naise elu täiesti pahupidi keerab, et ta püsimatu on jne. Siis süüdistatakse teda ja mitte naist.

Enamik pahasid poisse on ligitõmbavad, sest nad ei kuulu täielikult mitte iialgi kellelegi. Ta on väljakutse kõikidele naistele.

Kommentaare ei ole