{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kolm mehetüüpi horoskoobi järgi, kellega kindlasti abielluda.

VEEVALAJA Kui sa otsid kedagi, kes on romantiline, delikaatne ja tundlik, siis on Veevalaja ideaalne valik. Veevalaja tunneb teise inimesi v...

VEEVALAJA


Kui sa otsid kedagi, kes on romantiline, delikaatne ja tundlik, siis on Veevalaja ideaalne valik.

Veevalaja tunneb teise inimesi vajadusi ilma, et talle peaks sellest eraldi rääkima ja ta teeb kõik, et ta naisel hea oleks. Sellise mehe kõrval võib kindel olla, et ta jääb sinu vastu ausaks ja truuks igas olukorras.

Ainuke probleem temaga on, et tal on kalduvus olla vahestliiga kangekaelne aga see muudab ta ainult veelgi armsamaks. Kõik tema head omadused kaaluvad selle pisikese vea üle.Veevalaja kõrval ei tunne sa igavust ega hirmu.

Veevalaja teab, mida tähendab armastus.

LÕVI

Lõvi on kirglik ja hea armastaja. Isegi, kui ta soovib, et kõik läheks tema soovide järgi, suudab ta oma naise seitsmendasse taevasse viia ja teha temast oma kuninganna.

Lõvi on kõige suurema südamega tähemärkida seas. Ta jääb alati truuks ja lojaalseks. Lõvi on väga julge, sa ei pea tema kõrval mitte midagi kartma. Lõvi kõrval elad sa kirglikku elu, kus igavust ei tunta. Niikaua, kui sa teda armastad, külvab ta su heldelt üle kingituste ja tähelepanuga.

SKORPION

Skorpioni võib kinnisilmi usaldada. Sa ei leia kunagi temast parimat sõpra.

Kui sa oled endale valinud Skorpioni, siis tea, et ta jääb alati su kõrvale.

Ta on suurepärane elukaaslane, sest tema on olemas kõik vajalikud head omadused, ta oskab armastada paremini, kui keegi teine.

Kommentaare ei ole