{ads}

HIDE

Viimased

latest

7 märki, mis näitavad, et te olete loodud teineteise jaoks

K õik inimesed otsivad ja loodavad kohata oma elu armastust. Kuidas teada saada, kas te olete loodud teineteise jaoks? Tihti lõpetate te tei...

Kõik inimesed otsivad ja loodavad kohata oma elu armastust. Kuidas teada saada, kas te olete loodud teineteise jaoks?


Tihti lõpetate te teineteise laused.

On neid, kes tunnevad teineteist nii hästi, et võivad lõpetavada teise alustatud lause. Nende vahel on tekkinud mingil määral hingesugulus. Nad tunnevad teineteise mõtteid ja teavad teineteise soove.

Teil on samad huvid.

Kui teil on samad huvid on see väga heaks märgiks, mis tõotab teile pikka ja ajale vastupidavat suhet. Pole midagi hullemat, kui kaks inimest, kellel on teineteise seltsis igav ja keda teise huvialad ei huvita.

Te austate teineteist.

See on väga oluline. Vastastikkune hindamine ja austamine on kõige puhtam armastuse vorm. Ainult sellisele tasandile jõudes on võimalik jagada oma kaaslasega kõige salajasemaid saladusi, mida sa kellelegi teisele pole öelnud. Ja ära unusta, austust teenitakse välja. Suhe ja armastus peavad pakkuma turva- ja kindlustunnet, kui see nii on, oled sa leidnud õige inimese.

Te räägite oma saladustest.

Usaldust teenitakse ära. Kui te olete võimelised teineteisega jagama kõige salajasemaid saladusi, siis on see ainult hea märk.

Teie vahelised tülid on ülesehitavad.

Ei ole olemas paare, kus ei tülitseta. Tähtis on osata tüli lõpetada. Kui teie tüli lõppeb aruka järeldusega, mis mõlemale poolele sobib, siis on see teie suhtele pikka iga ennustav.

Te ei ole armukade.

Teile meeldib koos olla aga te mõlemad vajate oma ruumi. Sellises suhtes armukadedust ei ole, sest te olete ja jääte eraldi indiviidideks. Te ei karda, et teine läheks mujale vaatama, sest te tunnete teist niivõrd hästi. Te võite veeta vabalt aega oma sõpradega ilma muretsematata, mida teine sellest arvab. Te ei sõltu teisest inimesest.

Sa tunned , et võid tema seltsis olla sina ise.

Sa ei ole kohustatud teesklema tema seltsis, sa ei üritama kõigest jõust parem näida või olla keegi teine. Ta armatab sind sellisena, nagu sa oled, kõigi su vigade ja puudustega.




Kommentaare ei ole