{ads}

HIDE

Viimased

latest

11 näidet, mis tõestavad, et Kaksikute tähemärgi all sündinud on erakordsed inimesed

K aksikute tähemärgi all sündinutel on niipalju häid omadusi, mis võivad teistes armukadedust tekitada. Nad on otsekohesed ja intelligen...

Kaksikute tähemärgi all sündinutel on niipalju häid omadusi, mis võivad teistes armukadedust tekitada. Nad on otsekohesed ja intelligentsed, üldjuhul kõrgesti erudeeritud, nad on erakordsed kaaslased.


Sarnaselt teistele tähemärkidele on Kaksikutel omaenda trumbid, mis neid muudavad suurepärasteks sõpradeks ja kaaslasteks eluteel.

Kaksikute jaoks on nii armastusel, kui ka sõprusel, esmatähtis roll. Nad võluvad teisi tänu oma kaasasündinud elegantsusele, heale kasvatusele ja oskusele teisi kuulata.

Kaksikud tahavad olla õnnelikud ja pea kogu nende elu möödub selle õnne otsingul.

Mis muudab neid nii erakordseteks? 

1. Nad ütlevad alati seda, mida nad mõtlevad.

Siirus on osa nende iseloomust, isegi kui see siirus võib teistele mõnikord haiget teha. Aga Kaksikute tähemärgi all sündinutele ei meeldi nagu kass ümber palava pudru käia, nad eelistavad kohe asja juurde asuda. Seda ei tohi isiklikult võtta.

2. Nad on head suhtlejad.

Iga suhte võtmeks on hea omavaheline suhtlemine. Sellepärast on Kaksikud head kaaslased, sest nad eelistavad lahendada oma probleemid kohe, selle asemel, et endale valetada ja end reaalsuse eest peita. Nad ei oota, et asjade seis läheks hullemaks.

 

 



3. Nad oskavad end väärtustada.

Kaksikutel ei ole palju vaja, et enda välimust väärtustada. Neil on kaasasündinud elegants ja ilus välimus olemas.

4. Nad hindavad palju üllatusi.

Rutiin ei kuulu nende sõnavarasse. Nad armastavad püsivaid suhteid aga oma suhtes ei talu nad igavust. Nad ootavad ja vajavad üllatusi iga päev. Nad armastavad elada elu päev päevalt, ilma et neid piirataks. Nad tahavad spontaansust, impulsiivsust, õnne ja naeru.

5. Nad kohanevad kergesti.

Kaksikud kohanevad ükskõik millises situatsioonis, ükskõik millised ei ole ka inimesed, kes neid ümbritsevad. Neid hinnatakse palju professionaalsel nivool, sest nad on andekad diplomaadid.

6. Nad on alati positiivsed.

Kui sul on kalduvus masendusse langeda, siis leia endale mõni Kaksikutest sõber - ta paneb sind elu positiivsest küljest nägema, neil on alati hea tuju, mis muudab päikesepaisteliseks ka kõige süngema päeva.

7.  Üldjoontes nad ei ole suure omanikuinstinktiga.

Vastupidiselt neile, kes oma kaaslasi pidevalt valvavad, ei ole Kaksikud suure omanikuinstinktiga ja ei ole üldjuhul armukadedad. See ei tähenda, nagu ei oskaks nad armastada, vastupidi, nad tahavad jätta lihtsalt oma kaaslasele rohkem vabadust.

 

 



8. Nad on helde käega.

Nad on valmis kõik enda tagant andma ilma midagi vastu küsimata aga ära parem pea teda naiivseks. Kui sa katsud teda lollitada, siis paneb ta sind selle eest kõvasti maksma, nii et sa seda eluaeg kahetsed.

9. Nad on kõrgesti erudeeritud.

Kaksikutel ei ole absoluutselt mingit probleemi, et seltskonnas silma paista, sest nende haridustase on erakordsel tasemel. Kaksikud on osa sellest inimeste kategooriast, kes on huvitatud pidevalt juurde õppimisest ja kes ei talu, kui asjad nende eest saladusse jäävad.

10. Nad vajavad kaitset.

Kaksikud vajavad kaitset, sellepärast on püsiv suhe nende jaoks oluline. Üleöösuhted ei paku neile huvi. Kaksikutel on vaja aega enne, kui nad ennast kellegagi seovad.

11. Neil on elav ja püsimatu vaim, mis ei puhka iialgi. 

Kaksikud tahavad mõista, aru saada ja seletada lahti kõiki elu saladusi. Nende legendaarne uudishimu muudab nad huvitavateks isikuteks, sest neil on niipalju teadmisi. 










Kommentaare ei ole