{ads}

HIDE

Viimased

latest

Väikesed soovitused igale tähemärgile

KALAD Rohkem julgust, Kalake! Teised on veendunud, et sa mõtled, kui sa otsustamist nii kaua edasi lükkad, sina aga kõhkled ja oled liiga ta...

KALAD

Rohkem julgust, Kalake! Teised on veendunud, et sa mõtled, kui sa otsustamist nii kaua edasi lükkad, sina aga kõhkled ja oled liiga tagasihoidlik! Tegelikult otsuste vastuvõtmine ja üldse otsustamine ei sobi sulle, jäta see teiste hooleks.

JÄÄR

Ainuke soovitus on selline: natuke rohkem vaoshoitust! See, et sa koolis teiste hirm olid ja nüüd seltskonnas kaljukindlalt usud, et sina oled seltskonna hing ei anna sulle alust arvata, et teised ilma sinuta üldse hakkama ei saaks! Natuke rohkem tolerantsust ja avaramat maailmavaadet! 


SÕNN

Sa oled tubli ja hea töömees aga ära tee koguaeg sama asja. Sama kohapeal tammumine ei anna sulle midagi. Õpi midagi uut vahelduseks!

KAKSIKUD

Ole iseenda vastu aus! Teisi võid sa ju lollitada aga ole vähemalt iseenda vastu aus. Jäta see kahepalgelisus teiste hooleks.

VÄHK

Oma natuke rohkem selgroogu! Kui sa arvad, et inimesed armastavad sind selepärast, et sa neile kõik ette ja taha ära teed siis sa eksid sügavalt! Austa iseennast rohkem.

LÕVI

Sa tallad teisi jalge alla mudasse ja nimetad seda ainukeseks mooduseks edasi jõuda?  Inimese heade omaduste hulka ei kuulu uhkus ja egoism, ära seda unusta. Märka teisi enda ümber.

NEITSI

Sa teeksid oma elu kergemaks, kui sa oleks vähem korra-armastaja. Ja mis puutub naabrite elamisse, siis jäta oma kommentaarid endale, kõik ei ole nii kuldsete kätega ja hoolikad kui teised.

KAALUD

Ära unusta, et sul on olemas kodu! Kui sa sealt liiga kaua eemal oled, unustad sa üldse sellise koha ära. Teised inimesed tulevad ja lähevad aga need, kes sul kodus on, ootavad sind alati. Vähemalt kui nad sind armastavad.

SKORPION

Teised inimesed on ka inimesed, ära alanda neid koguaeg! Sa ei tee seda teadlikult aga kuula ennast kõrvalt! Teised inimesed ei ole loodud selleks, et sul oleks kuhu oma viha välja elada. Mine loodusesse!

AMBUR

Mõtle enne, kui tegutsed! Ei saa ju alati olla muretu ja oodata, et keegi sul viimasel hetkel sabast kinni saab ja ohtlikust olukorrast vâlja tõmbab! Rohkem nutikust! Elu ei ole alati lill!

KALJUKITS

Elus ei ole esmatähtis silma paista! Kuulsus on kahe otsaga asi ja enese upitamine võib halvasti lõppeda. Vaata ette, et sa oma künka otsast alla ei kuku. Uhkus ajab upakile!

VEEVALAJA 

 Katsu olla natuke lõbusam. Teistel on sinu seltskonnas tihti surmigav, õpi näiteks mõni anekdoot pähe ja harjuta peegli ees, kuidas oleks parim moodus seda teistele jutustada!


Ilusat päeva! :)










Kommentaare ei ole